מילה טובה

גקסון4

New member
מילה טובה יריד הורים ותינוקות במודיעין

רציתי לפרגן לאירוע שנעשה בטוב טעם בקניון עזריאלי במודיעין , המארגנת אור בחורה , דבר שהתבטא באכפתיות יחס לבבי , ואנרגיות חיוביות במהלךא פעם אנו שלושת ימי היריד , דאגה לתשלום החניה שולחנות וכיסאות מפות והכול בחיוך ורצון כן לעזור למפעילי הדוכנים. אור הוכחת שאפשר גם אחרת , ולשאר מפיקי הארועים לא יזיק לכם ללמוד שאנו בעלי הדוכנים לא פרה שנחלבת , דאגו לחניה מסודרת וחינם , שולחנות וכיסאות ויחס חם אנחנו מפרנסים אותכם .

כיף לשמוע שמחמיאים למארגני ירידים, כן ירבו

כמוך, עלי לציין כי לאחר שקראתי את הודעתך מיד הרגשתי צורך להחמיא גם לאבי לוי, שמארגן ירידים בצורה הולמת וראויה לחיקוי ובאמת מתחשב בכל דבר ודבר מהפרט הקטן ביותר ועד האחרון - כולל תשלום חניה, סידור יפה מאוד של שולחנות, מפות אחידות, אסטתיקה והכל נעשה ברוח טובה ותוך מירב ההתחשבות הן בבעלי הדוכנים והן במקום המארח. הרגשתי צורך להצטרף למחמאותיך לאור עבודתי איתו ומקווה שאכן ירבו כמוהם. עבודה טובה והרבה הרבה פרנסה

זה המקום למילה טובה לרפאלה מקניון רוטשילד../images/Emo140.gif

רוצה להודות על הסיוע והעזרה לרפאלה מארגנת הירידים בקניון רוטשילד בראשון לציון , יחס חם, איכפתיות ורצון לעזור , רפאלה כול הכבוד נהנית לעבוד איתך. את מפגינה יכולות אישיות גבוהות, אדיבות , סובלנות ויחס הוגן לכולם המשיכי כך . דליה מבייבי לאב.

ובהזדמנות זאת מילה טובה גם לאיריס לביא../images/Emo140.gif

איריס תודה מכול הלב על שעזרת לי להתתלב במול ברחובות וכן בתל השומר תודה על הנכונות ומקווה שנעבוד יחדיו עוד הרבה מאוד זמן.

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo55.gif../images/Emo55.gifמילה טובה../images/Emo55.gif../images/Emo55.gif

נא שרשרו לכאן את ה"מילה טובה" לכל דבר וענין אך במיוחד על ארועי ירידים.

גקסון4

New member
מילה טובה על מילה טובה

היי חיה אני שמח שלקחת יוזמה מבורכת(בעקבות המסר שכתבתי מילה טובה בקניון מודיעין ) בו כל אחד יחשוב על דברים חיוביים וגם לדעת להגיד מילה טובה על מארגני הירידים בנושאי ארגון והכי חשוב יחסי אנוש .קבלי עוד רעיון לפרסם פעם בחודש מארגן יריד מוצלח שיקבע ע"פ ההודעות החיוביות שפורסמו עליו בחודש אחד . וכן גם אפשר לפרסם בכוכב זהב את היריד המוצלח בחודש .

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifתודה לך על ההצעה, אני לא חושבת שצריך..

לעשות מרוץ לתחרות או לשלוח LIKE ולספור אותם. זה לא נשמע לי מעשי, הרי כבר עברנו מסע ארוך של "ליקוקי......." ולא הייתי רוצה להיכנס לזה שוב. זה היה נחמד בדרך שהופיע הפעם, ללא סערות מיותרות. מדי פעם למי שתהיה מילה טובה לומר על מישהו אחר נשמח כמובן לשמוע, נשמח שאנשים ישתפו בנסיון נעים שהיה להם - בניסוח חינני, ללא הגזמה וחוסר טעם. אתה מוזמן לפתוח כל שבוע את הנושא מחדש ואני אנעץ על מנת שמי שרוצה יצטרף וישיאיר מילה טובה. תודה על הרעיון, חיה

למעלה