Charles Darwin

New member
../images/Emo124.gifה ו ד ע ה../images/Emo18.gif

בקרוב אני אמור לצאת למילואים ודרוש מחליף זמני לניהול הפורום. בעצם אני מחפש מישהו שיצטרף ל"צוות" באופן קבוע וכנראה שבהמשך אני אפרוש לגמלאות. :/ מי שחושב שהוא (או היא) מתאים מוזמן ליצור איתי קשר במסרים (המועמדים יצטרכו כנראה לעבור ראיון במשרדי תפוז בר"ג). שאלות אפשר לשרשר לכאן
.........

קודם כל אני "אתה" ולא "את"

דבר שני,"אלוהי האבולוציה"? אתה רוצה להסביר את עצמך?

demoloc

New member
זה קנאות חרדית

אטאיסטים (לפחות אלו שיודעים למה הם כאלו ולא אטאיסטים כי זה "אין") אינם מאמינים ביד מנחה כלשהיא , אלו שכן מאמינים קשה להם לתפוס את המושג הזה , אז הם חושבים שההפרכה שלנו זה לא הפרכה, אלא תורה שמכילה ערכים . לכן הרבה פעמים הם אומרים שבלי התורה אין ערכים , ובכן , ישנם אנשים שמפרידים בין הנושאים , אני לא רוצח או גונב כי זה הערכים והסטנדרטים שאני קבעתי לעצמי , ולא אף יציר דימיוני ולא אף ת"מ קבע בשבילי . אבולוציה לא מכילה ערכים ולא מכילה פתרונות לבעיות היומיום , התורה כן (בין אם הם נכונים או לא זה לא רלוונטי) , נא לא להשוות בינהם. (שימו לב , הודעות כאלו בדר"כ נעלמות ממוחות המחב"תים כאשר הם טוענים שכל החילונים חסר ערכים כמו האמצעים הזולים להחזרה בתשובה שנימצאים באתר שלו , לדוגמא הוא שוטט ברשת ומצא שיחה של שני נערים טיפשים וכתב שככה ניראה הנוער החרדי , כל אדם באשר הוא , לא 5 אנשים מייצגים אוכלוסיה , או כמו שאתה אומר 99% אחוז נותנים שם רע לכל השאר? כן , בהדגמת קיצון זה נכון , אי אפשר לשפוט אדם לפי אנשים אחרים שחושבים בנושא מסויים כמוהו)

lmatan1

New member
אלוהי האבולוציה נקרא אקסיומה../images/Emo39.gif

וההבדל היחידי שמשמעותי לנו כבני אדם שהאבולוציה מחקה את אלוהים מהמפה וסללה את הדרך לעולם יותר מעולה שבו אנשים ללא דעת אלוהים יכולים לעשות הכל מבלי לחשוש ומכאן נולד הביטוי האדם הזה אין לו אלוהים משמע אין לו דין ודין עלו והצליחו העולם מחכה בכיליון עינים שתקבעו לו סוף טוב הבצלחה.

demoloc

New member
אמממ...מה?

יש לך תשובות עינייניות מידי פעם או שאף פעם אני אמור לקחת אותך ברצינות? (אני לא מעליב, אני רק שואל....)

lmatan1

New member
../images/Emo52.gif זה הכי טוב שיוצא לי../images/Emo39.gif

מצטער שלא עונה על הטעם האישי שלך. מה היתה השאלה.

למעלה