Tales From The Crypt - Demon Knight סרט נחמד +
M milkshakit New member 19/3/05 #1 ../images/Emo55.gif../images/Emo91.gif Tales From The Crypt - Demon Knight סרט נחמד +
T TiNkErBeL69 New member 19/3/05 #2 ../images/Emo28.gif תודה על ההמלצה ../images/Emo24.gif + נ"ש היום בהוט אקשן, 23:35 (אני לא בטוחה שאני מדייקת) צעקה Enjoy
../images/Emo28.gif תודה על ההמלצה ../images/Emo24.gif + נ"ש היום בהוט אקשן, 23:35 (אני לא בטוחה שאני מדייקת) צעקה Enjoy
N NiKi†a New member 19/3/05 #3 ובערוץ הסרטים "סליפי הולו"- עכשיו בדיוק. ובסביבות 2:00 בלילה יש עוד סרט אימה ששכחתי איך קרואים לו, אבל הוא נשמע טוב...משו עם גופות
ובערוץ הסרטים "סליפי הולו"- עכשיו בדיוק. ובסביבות 2:00 בלילה יש עוד סרט אימה ששכחתי איך קרואים לו, אבל הוא נשמע טוב...משו עם גופות
ב בטי בופ האחת New member 20/3/05 #5 וואי סליפי הולו....... יש לי טראומה מהסרט הזה....... אחותי ראתה אותו כשאני הייתי ילדה קטנה.... לא ממש קטנה אבל .. קטנה..... וראיתי חלק מזה..... ומאז יש לי טראומה...... אבל ג'וני דפ משחק שם...... אז למי אכפת........??\ ג'וני....
וואי סליפי הולו....... יש לי טראומה מהסרט הזה....... אחותי ראתה אותו כשאני הייתי ילדה קטנה.... לא ממש קטנה אבל .. קטנה..... וראיתי חלק מזה..... ומאז יש לי טראומה...... אבל ג'וני דפ משחק שם...... אז למי אכפת........??\ ג'וני....
M milkshakit New member 20/3/05 #6 ../images/Emo55.gif יש שם כמה קטעים מגעילים אבל דווקא סרט אחלה ועוד עם ג'וני ! חח P:
N NiKi†a New member 20/3/05 #7 באמת? דווקא לא חשבתי שהוא מפחיד..סתם מגניב. ובאמת יש שם כמה קטעים מגעילים..אבל יפה עשו אותם. סרט נחמד, ובגלל שג'וני משחק שם זה סרט חובה
באמת? דווקא לא חשבתי שהוא מפחיד..סתם מגניב. ובאמת יש שם כמה קטעים מגעילים..אבל יפה עשו אותם. סרט נחמד, ובגלל שג'וני משחק שם זה סרט חובה