מ ה ד ע ת ך ? ? ?

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo92.gif../images/Emo239.gif מ ה ד ע ת ך ? ? ?

הייתי רוצה לשמוע דעתך, עצתך ואיך היית נוהג/ת לגבי ההתנהלות מול הלקוח. 1. האם תעצר/י לקוח פוטנציאלי על מנת להראות לו את המוצר המוצע למכירה? 2. האם כדאי להישאר יושב ליד הדוכן ?לעמוד ? להיות בתנועה? 3. לעבוד על הכנת פריטים? 4. שתיה ואכילה ? 5. האם כדאי ליצור התקהלות, אפילו מלאכותית? ולסיכום: 6. מה עדיף לדעתך חנות וירטואלית או השתתפות ביריד ולמה?

לימיצ

New member
יש בינינו גם בנות שמוכרות בדוכנים

אני אישית נטשתי אותם מזמן ואם תמצאו אותי יושבת בדוכן תדעו שזה בהתנדבות, אז לפחות תבואו להגיד שלום
ולשאלתך חיה- 1. ממש לא. זה מגעיל אותי. גם לעשות את זה וגם כשעושים לי את זה. אבל יצא לי לשבת ביחד עם אולנה דווקא בדוכן עם מישהו שעשה את זה בלי הכרה ומכר בטירוף מוצרים מזוויעים לטעמי..אז או שטעמי לא משהו או שזו שיטהמצוינת
2. אין לי מושג. אני ישבתי, עמדתי, הייתי בתנועה , ובעיקר הבנתי שצריך לחייך. זה יכול לעזור
3. בודאי. אם יושבים 9 שעות ולא מוכרים, לפחות זה זמן להכין מלאי למקורות הכנסה אחרים.. 4. ברור. אחרת איך אפשר ככה כ"כ הרבה שעות? 5. בהחלט. יש משהו בדוכן מלא שגורם לאנשים לעצור גם. 6. אישית? רק אינטרנט. אבל זה מש שמתאים לי ואני חושבת שמי שלא התנסה בגם וגם לא יכול לדעת. זה כמו לשאול- מה עדיף אינטרנט, ירידים או חנויות בקונסיגנציה. כל אחד ומה שמתאים לו וצריך לברר את כל האפיקים לפני שמחליטים על מה שמתאים.

תשובות

1. ממש לא! 2. להיות עסוק פעיל, לסדר אותו (כי צריך), להכין דברים מראש (למשל, אריזות ועוד) 3. בהמשך ל-2, אם זה מתאפשר, אז כן, לא לשבת ולבהות בתקרה. 4. תלוי בך. או להכין מראש ולהביא, או לקנות בשטח (תלוי איפה היריד) 5. ממש ממש לא! 6. תלוי במוצר שלך ובקהל היעד שלך.

למעלה