בקרוב בפלאפון

Hyperman

New member
../images/Emo56.gifבקרוב בפלאפון../images/Emo56.gif

בקרוב ברשת פלאפון יגיעו הסמסונגים החדשים יותר מאלה שיש באורנג´ ובסלקום ויגיע הדור החדש של SK וקולקציה חדשה של LG. חוץ מזה יגיע גם מערכת איקונים וצילצולים למכשירים תומכים בפלאפון ונחשו מה (Samsung 2000i (SCH-N101 ו SK כבר תומכים בציצולים ובאיקונים!. והנה משהו שכבר שידרגו בפלאפון מערכת ה SMS של פלאפון סוף סוף תןמכת גם באלה שלא מנוים לגו נאקסט!. ולבסוף בלי שום קשר סלקום כנראה מחליפה שיטה מ TDMA ל CDMA! נ.ב --- למנהלת הפורום אני לא עובד בפלאפון!

yosimatza-c4u

New member
אז בקשר לסלקום

סלקום כבר בנו רשת GSM ושישתלב בתוכה גם GPRS ולא CDMA כמו שציינת והרשת כבר עובדת והיה ברשותי מכשיר ניסוי ( נוקיה 6120 ) עם סים של רשת סלקום.

teen17

New member
ואיך קיבלת את המכשיר לניסיון?

ביקשת? ואם אני רוצה גם להשתתף בניסוי של ה-GSM של סלקום גם אני יכול?

avibr2

New member
בקשר ל SK החדש

מה ההבדל בין המכשיר החדש לבין הקיים כיום ? האם כדאי לחכות ? כמה זמן צריך לחכות ? איזה דגם יהיה המכשיר החדש ? הדגם הנוכחי הוא IM 1400.

RIPPER

New member
ה SK החדש נראה

כמו פלא פון מילניום רק ציבעוני הוא יהיה ברשת פלא פון ולא סלקום לדעתי כדאי לחכות הפלא פון יהיה משווק בתחילת פבואר

avibr2

New member
האם אתה יודע איך נקרא הדגם החדש של-

הדגם הישן נקרא IM 1400

phingy

New member
תגובה, בבקשה תענה

האם אתה יודע מתי יתחיל שירות האייקונים והצלצולים ל2000i

Nightr

New member
בקרוב אולי תתעורר

תתעדכן חבוב לפני שאתה כותב שטויות

phingy

New member
הלו מה שטויות יופי כל העולם יודע../images/Emo5.gif

ש"בקרוב" אז מה? אם הוא ממקור אמין הוא יכול אולי גם להגיד תאריך או לפחות חודש אתה לא חושב?

d@r121

New member
הי היפרמן ליכלכת

אני מנהלת הפורום? יותר נכון מנהל!!! ד
ר-בדקתי ורשמית אני לא בת!

phingy

New member
ת´אמת גם לי קוראים דור ורציתי לכתוב

לו שאתה בן ולא בת אבל אז אמרתי לעצמי "רגע מאיפה אני בטוח שהוא לא בת" אז עכשיו אף אחד לא מפקפק בזכריותך וחג שמח ושבת שלום לכולם

phingy

New member
בונ´א תרגיע אני אענה על מה שבא לי ../images/Emo67.gif

מי בכלל מדבר פה על סלקום עוברת לCDMA כבר אמרו למעלה שזה לא נכון

Nightr

New member
לך תלמד../images/Emo59.gif

איך מערכת התגובות בפורום עובדת. זה שהתגובה רשומה מתחת להודעה העלובה שלך זה לא אומר שהתגובה להודעתך. עקוב אחרי הנקודות.

phingy

New member
תגיד לי מה אתה רוצה מהחיים שלי ../images/Emo35.gif

מערכת התגובות בפורום וגם אתה יכולים לקפוץ לי, בהרבה שרשראות נפתח באמצע נושא חדש וזה כנראה בגלל שהנושא הקודם כבר ל-א מ-ע-נ-י-י-ן אז סע לשלום קח פרוזאק ותרגע קצת

פגעסוס

Well-known member
לשם הבהרת העניינים... ../images/Emo63.gif

NIGHTR רשם את ה"תתעורר" ל היפרמן ולא לפינגי. למרות שאני חושב שניתן להתבטא בצורה פחות מקוממת, עדין חשוב שלידעו למי היתה הכוונה בתגובה. GYXOIO

Nightr

New member
תודה פגעסוס../images/Emo101.gif

ופינגי לך הדם ישר עולה לראש ואצלי זה עולה יותר מהר אז בוא נסיים את זה בהבנה כפי שפגעסוס הבהיר.

phingy

New member
סליחה נייטר חשבתי שזה היה אלי../images/Emo77.gif

היינו יכולים כבר שלשום לגמור את הבעיה אז.. בוא נסגור הכל בידידות וזהו סבבה?

למעלה