הלו מישהו בבית?

מרוצה

New member
../images/Emo56.gifהלו מישהו בבית?

איפה כולכם. סייב את, בכלל לא שמענו אודותיך מזה שבוע. למה? מה?, עדיין "חייבת" לספר איך היה פורים של הסטודנטים. ססתתםם, לא חייבת, רק אם היית ובעיקר רק אם בא לך.
קומו כי הפציע השחר. יום טוב לכם.

mira ker

New member
באמת מה קרה לסייב, דואגים לה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

tiaa1

New member
הי מרוצה, מה שלומך?../images/Emo140.gif

אני עכשיו בבית...כמו השיר "שבתות וחגים" של יודית רביץ... בהבדל שאני שפוכה מעיפות...אין כלום בטלויזיה...רק על המלחמה...וזה ממש לא בשביל המורל שלי. החתולים השתלטו לי על המיטה... חתול אחד צריך ביקור אצל הוטרינר אבל ריחמתי עליו בקור הזה לצאת...אז אני עושה לו טיפול ביתי... זהו...חושבת איך להתגבר על הקור במטבח לטובת ארוחת ערב ..אולי למישהו יש הצעה לארוחה עם מעט הכנות אבל משביעה...(לא לי אני מסתפקת בקוטג' עם זיתים וחוגגת) הצעות תתקבלנה בשמחה... בי בינתיים.

נאן

New member
קוקוריקו תרנגול../images/Emo124.gif

אני פה אני פה לא ממש נעלמתי רק בתקף תשישות מוחצני שאני לא יודעת אייך לאכול אותו.יש שיפור מאז הפסקת ההקרנות ואולי כי אני זזה יותר אני מתאמצת לכן אני מגיעה בטיסת 242 ישר למיטה. זה תפס לי את המפרקים של הרגלים והגב ואני יותר נכון הפכתי לצבנאנוש. אז עם תראו בחורה מגובנת עם פרצוף לריצפה תדעו שזה צנאנוש! המתח של הימים האחרונים בטח אצל כולם יש צניחה כמו שיש לי אז אני לא לבד... יש לי גם יציקה של החלטות חשובות להמשך הטיפול.... והכל יעבור השמש זורחת והציפורים מציצות למרות שהחורף הזה נשאר וקיים ולא מפנה את עצמו לאביב..(כן יודעת שחשוב גשם) ונולדה לי כלנית במסלעה אור ליום אתמול והשמחה גדולה... נו וזה כבר מזכיר לי את פסח...... בקשר לסייב קשקשנו לפני יומיום באי סי ומאז נעלמו עיקובתיה... נאנוש

mira ker

New member
בתשע וחצי מתחילה הסדרה בשם 24

בערוץ 10.היא נחלה הצלחה גדולה מאוד בארה"ב

daud

New member
אני עדיין כאן ../images/Emo13.gif

הייתי מעט ברמת גן ו אכשיו אני חוזר
מה העניינים??? נרגעתם מהלחץ של המלחמה ???

ששרון

New member
הי כולם, והי דויד, חזרת מהוילה? ../images/Emo13.gif

איך היה? אצלנו אכן נרגעים מעט.... אבל עדיין לא לגמרי. נחכה שיגיעו לבגדד, ואם זה יעבור בשלום, אז נרגע יותר... אחרי המראות הקשים של השבועיים אתמול מפלס מצב הרוח ירד פלאים... (ולא שהוא מזהיר בתקופה זו גם כך). אני מקווה שהדברים לא יסתבכו מדי לנו , וגם ללוחמים ולעמים השרויים שם, כמו הכורדים האומללים! נקווה לטוב שרון

daud

New member
כן מלחמה זה עסק מגעיל

אני יודע שהאמריקאים הבטיחו מלחמה סטרילית אבל אין כזה דבר
ו אני מקווה רק שהמלחמה לא תגיע לכאן
בכל מקרה אני עדיין לא מודאג, אני כבר לא בר"ג אבל כי חבר שלי ומשפחתו חזרו לשם בינתיים, אפשק לומר שאני עדיין שאנן בלי קשר לעובדה ש בגדד עדיין עומדת על טילה

למעלה