הsms האחרון שלי

spelling

New member
../images/Emo56.gifהsms האחרון שלי../images/Emo56.gif

נשמע כמו פינת אימה הא??חחח בפינה הזאת(אחרי שסיכמתי עם נמרוד)היא תהיה אחותה של "השורה המשתנה של תפוז" כדי לעשות גיוון... אתם צריכים לרשום הודעות אסאמאס אחרונות שקיבלתם(לא חשוב מה אמרו לכם גם אם זה "לקנות חלב היום") אתם יכולים גם סתם לשתף אותנו בהודעות מצחיקות והזויות או סתם נחמדות שקיבלתם! בואו נתחיל!

spelling

New member
האחרון שלי..

הנה לפני דקה וחצי חחח "אריאל בונוס מעניקה לך מיקסר חשמלי מקצועי במתנה,לקבלת המתנה התקשר ל..."

YaEl 15

New member
אהה שלי: ../images/Emo3.gif

"זה לא פייר ! אני חולה!!" אהממ.. זה הSNS שלי... לא הכי מצחיק, אבל זו כמובן, לא אשמתי, אלא אשמת כותבת הSMS.. ו..זהו. איזה יום מבולגן. עבר כ"כ מהר, אבל כ"כ בשיעמום..

always be me mc

New member
שלי../images/Emo3.gif

רק עוד יומיים למבצע הפסיכומטרי של Smart ובת עמי! אל תחמיצי! ועלי לומר רק בתגובה שאני כן אחמיץ! אדם הפחיד אותי עם כל הפסיכומטרי הזה
אז אין מצב אני עושה השנה אלא עושה שנה הבאה

שלי

קיבלתי SMS מאימא שלי באמצע חנות כי נעלמתי לה שלי איפה את לקרוא לאבטחה? חח..נו מה לעשות היה שם אייס קפה

חחח..מה רצית שאני אגיד לאימא שלי?

שמצאתי בעל חתיך בחנות?לא אבל היה שם מוכרת נחמדה שמעכרה אייס קפה סוף הדרך

spelling

New member
עוד אחד..

"אדם יש מצב אתה בא לעזריאלי בערב??" לא כפרה יש לי סיוטמטרי על הראש...תודה בכל זאת....

spelling

New member
הנה מאחותי..

"אדמימי אתה תראה,אתה תוציא 780 בפסיכומטרי אל תתייאש וחוצמזה חשפנות יותר משתלם מניקוי חלונות בעזריאלי.." איזה עידוד אחותי חחחחח

למעלה