חדשות קאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
זהובים**

המקלדת שלי אפילו מסרבת לשתף פעולה עם הגרוזיה לנד הזאת

West Doll

New member
../images/Emo56.gifחדשות קאנטרי../images/Emo30.gif

כל מה שחם בקאנטרי

West Doll

New member
מתי זה יוצא?

בלייק שלטון הודיע בטקס ה-CMT האחרון שהאלבום החדש שלו יצא ב-10 לאוגוסט. למי שלא יודע בלייק שחרר אלבום עם 6 שירים לפני כמה חודשים והאלבום שישוחרר באוגוסט גם הוא עם 6 שירים וזה כאילו ההמשך של האלבום הקודם. באלבום החדש יהיה את הסינגל הנוכחי של בלייק, All About Tonight, ועוד שיר שהוא כתב ביחד עם מירנדה למברט והילרי סקוט(מליידי אנטבלום). על ההחלטה לפצל את האלבום לשני חלקים אמר בלייק: “זה נותן לי להרגיש יותר יצירתי. זאת הקלטה שנמשכת, שזה כיף גדול מאוד בעבורי. אני מרגיש שאני מכין מיני הלהיטים הגדולים בכל פעם שאני משחרר אחד מהם, כי אני מרגיש חיבור מיוחד עם כל אחד ואחד מהשירים שם. זה כמו חומר נפץ באריזות קטנות.”
ליטל ביג טאון גם כן הודיעו שאלבומם החדש, The Reason Why, ישוחרר ב-24 לאוגוסט. הסינגל הראשון מתוכו, Little White Church, כבר נכנס חזק למצעדים וביום ראשון הלהקה מסיימת את סיבוב ההופעות Country Throwdown.

LeAnnDylan

Well-known member
מעולה! חן, תפני לך זמן באוגוסט

יש לנו כבר 2 אלבומים להאזין להם יחד :)

symptoms

New member
זה נשמע לי כמו

אסטרטגיה לעשיית כסף, אבל שיהיה. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
ואת כבר מכירה את כל האסטרטגיות האלה אני מניחה

בכל זאת 20 עותקים של קרניבל רייד לא הולכים ברגל...

West Doll

New member
חח זה התפקיד שלי../images/Emo3.gif

רעות סתם קונה דיסקים ולעולם לא פותחת אותם

West Doll

New member
המועמדים הם:

טקס Teen Choice Awards הודיע על רשימת המועמדים שלהם ומוזיקת הקאנטרי בהחלט מיוצגת שם בכבוד. הטקס ישודר ב-9 לאוגוסט ויונחה על ידי קייטי פרי. והנה המועמדים:
Choice Music: Female Artist Miley Cyrus Ke$ha Lady GaGa Shakira Taylor Swift
Choice Music: Male Country Artist Luke Bryan Kenny Chesney Brad Paisley Darius Rucker Keith Urban
Choice Music: Female Country Artist Miranda Lambert Martina McBride Taylor Swift Carrie Underwood Gretchen Wilson
Choice Music: Country Group Gloriana Lady Antebellum Rascal Flatts Sugarland Zac Brown Band

LeAnnDylan

Well-known member
כדאי מאוד שבראד מירנדה ושוגרלנד יזכו

יו אני כבר כל כך רגילה שיש קטגוריות נפרדות לצמד ולהקה שקשה לי פתאום שליידי איינמצאים מול שוגרלנד
לא שיש תחרות כלשהי כי אני תמיד אעדיף את שוגרלנד אבל עדין לא כיף לי שיש שנים שאני אוהבת באותה קטגוריה

West Doll

New member
CMA Fest

ה-CMA Fest הסתיים לפני יומיים ועכשיו נשים תמונות נבחרות של האמנים שהופיעו שם מכל הימים... נתחיל מג'וליאן האף|רגליים|

West Doll

New member
קרי וג'ייסון אלדין../images/Emo26.gif

לא נראה לו שהיא קצת נמחצת?

symptoms

New member
ועכשיו מכנסונים זה בסדר?

אני דורשת הופעה באיכות גבוהה עם מכנסונים!! רעות

למעלה