חדשות קאנטרי

West Doll

New member
../images/Emo56.gifחדשות קאנטרי../images/Emo30.gif

כל מה שחם בקאנטרי

West Doll

New member
ג'ול אנדרקאבר../images/Emo11.gif

וואי תקשיבו, זה אחד הוידאוז הכי מצחיק שראיתי בזמן האחרון! ג'ול שיתפה פעולה עם איזה משהו שנקרא Funny Or Die והם החליטו שהיא תלך לבר קריוקי תחת הסוואה(אתם לא מבינים איזה כונפה עשו אותה
) ואז כאילו הקולגות שבאו איתו לוחצים עליה לעלות לשיר והיא כולה מתביישת אבל אז נכנעת והיא עולה לבמה ומחליטה לשיר, כמה מפתיע, שיר של ג'ול וכל הקהל פשוט בשוק ואומרים אחד לשני "היא נשמעת ממש כמו ג'ול!" אין אין, אני פשוט סוגדת לג'ול שהיא שיתפה פעולה עם זה
מלכה!
לצפייה.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אדיר!!!!

איזו חמודה
באמת עשו אותה ממש ממש שונה! יותר מ-2 מיליון צפיות אואה..

Guncrazy

New member
איי הד א באט פור דה פירסט טיים אין מיי לייף

איי ווז פריטי אקסייטד
חח אהבתי שהיא כזה "אבריבאדי נו אול דה וורדז איט ווז וורי סוויט" לייק שמישהו יגיד לה שכל המילים רצות במסך מאחוריה...

LeAnnDylan

Well-known member
וואי בדיוק שני הקטעים שהרסו אותי בצחוק בקליפ:

ממש צחקתי בקול רם בקטע של התחת בפעם הראשונה ובקטע עם הליריקס כשכל שניה מראים אנשים בוהים לעבר מסך המילים המרצדות
פרייסלס!

LeAnnDylan

Well-known member
לא הם לא רציניים

זה לא משנה כמה שכבות שעווה ימרחו לה על האף ברגע שהיא פתחה את הפה השיניים העקומות שלה היו צריכות להסגיר אותה!

West Doll

New member
נכון?

כאילו, שימו לה שיניים אחרות לוזרס! אני ישר הייתי יודעת שזאת ג'ול |הא|

טוב אולי כי ראיתי איך הופכים אותה לכעורה אבל

ברצינית, כל כך רואים שזו ג'ול. במיוחד כשהיא נשמעת בדיוק כמוה, שרה את השירים שלה ויש לה שיניים עקומות

LeAnnDylan

Well-known member
גם לי היא נראתה עדין ג'ול בפנים

לייק יש לה את התווי פנים הכי מזוהים. אבל אני מניחה שאנשים פשוט הניחו לעצמם שמה הסיכוי שיהיה לג'ול ממש משעמם כדי להתחפש למישהי מכוערת ולשיר שירים של עצמה.. אפשר להבין אותם אבל כן מפתיע שאף אחד לא טען שהיא דומה לה לכל הפחות.

West Doll

New member
CMT On tour:

CMT מחליטים כל שנה על אמנים(אחד ראשי, ושני חימום) שיצאו לטור עליהם וכל פעם האמנים משתנים(כשאני הייתי בארה"ב הלכתי להופעה של ג'יימי ג'ונסון ורנדי האוזר
). קיצר לסיבוב ההופעות הסתווי שלהם הם החליטו לקחת את מירנדה למברט ובתור הופעת חימום את אריק צ'ורץ' ועל הדרך יכירו לנו אמן חדש בשם ג'וש קלי(חדש למוזיקת הקאנטרי). הטור מתחיל ב-29 לספטמבר בניו יורק סיטי. הנה שיר מכל אמן סתם בשביל הכיף: מירנדה- The House That Built Me אריק- Love Your Love The Most ג'וש- Unfair

Guncrazy

New member
אני מניחה ששווה? ../images/Emo3.gif

שיעשו כזה עם ליאן, מרטינה ושוגרלנד וזה זה יהיה באמת שווה (בלי סימן שאלה בסוף
)

LeAnnDylan

Well-known member
מירנדה ושני לוזרים... מממ

מתי היא תהיה בטור עם ליאן

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo45.gif ומרטינה../images/Emo99.gif

כדי שגם שירלי תהנה
בכלל ליאן, רן, מרטינה ושוגרלנד זו רביעיה מנצחת! אני אמות מאושרת אחרי הופעות לייב של ארבעתם

LeAnnDylan

Well-known member
עכשיו חן תשים לי את אומנות השרשור../images/Emo122.gif

נו התכוונתי לשרשר את זה לחן

למעלה