תפוז קמצנים|הא|
בקיצור מה שרציתי לומר זה כפרות!!! זה השיר שאני הכי אוהבת (שמוציאים את ליאני מהמשוואה ז"א
) וזה שתי הלהקות שאני הכי אוהבת (טוב נו להקה שאני הכי אוהבת וצמד שאני הכי אוהבת למה הקטנוניות
) והם שרו את זה מושלם והם כאלה מהממים ויש לי התקף פאקציות כמו שהיה לי כשראיתי את המלאכיות של צ'ארלי לראשונה אבל אז הייתה בת 12 וזה היה לגיטימי והייתה דרו ברימור
אבל די נו מתי עוד ראיתם אותי מגיבה בכזאת פאקציות? אה בעצם הגבתי ככה לקליפ של מירנדה, לא? אבל נו דונט יו גט איט? זה סו מאץ' ביגר ד'ן מירנדה לבד אם כי היה לה גם את הילרי לתחזוק סו |חושב| אה בעצם נו מירנדה והילרי אל מול ג'ן וכל הלאסביים שלי מלב"ט
טוב נו ברור שמירנדה והילרי מנצחות
אבל השיר הזה הרבה יותר שווה והביצוע שלו אמג !!!@!@! אני חושבת שחוויתי הרגע אורגזמה מוזיקלית
"אהעגכחבגדגדחעהעדג" לא מצליח לתאר את איך שאני מרגישה! אולי בגלל שזה היה יום ארוך, גם מתיש וגם נוראי וזה היה לייק הדבר היחידי שטוב בו. איי דונט קנואו אבל זה בא כל כך בטוב אמג זה עשה אותי כל כך מאושרת!!! אתם בטח חושבים עכשיו שזה מזה פשוט לעשות אותי מאושרת והאמת שזה די נכון אבל ג'יזזזז אני פאקינג און טופ אוף דה וורלד רייט נאו!!!@!!@$ אני רוצה לצאת החוצה ולצעוק בקולי קולות האהעהאהעהאהעהאהעהאהעאהעהאהאהאע ג'ניפר תעשי לי ילד עם פרקינסון
|ספאקציות| לילה טוב לכולם