מה משותף

tairon

New member
../images/Emo56.gifמה משותף

בין נשים לטלפונים סלולריים?????? - אתה תשלם כל חייך על הפעם היחידה שהסכמת להתחבר. - הן מתחילות לצפצף בזמן הכי פחות מתאים, אבל אז כבר מאוחר מדי לנסות לכבות אותן. - אם לא מתעינים אותן בקביעות, מתחילים לקבל הודעות אזהרה מעצבנות. - הן תמיד שומרות לעצמן את הזכות להפסיק או לשנות את תנאי המבצע בלי הודעה מוקדמת. - הן רק הבסיס לאינסוף אביזרים ותוספות שתאלץ לרכוש עבורן בהמשך. - רצוי להחליף אותן מדי פעם בדגם מודרני יותר. - בפרסומות הן נראות מצויין. - אם תחליט לוותר עליהן ולחיות בלעדיהן, אנשים יגידו שהם מקנאים בך, אבל יחשבו שאתה לא נורמלי

דניאל001

New member
סיפורי נשים...

שבוע טוב, טאי. למרות שאני פמיניסט לא קטן - אהבתי. את הרצ"ב גם אתה תאהב: בגיל 7 מכניסים אותה למיטה ומספרים לה סיפור בגיל 17 מספרים לה סיפור ומכניסים אותה למיטה בגיל 27 היא נכנסת למיטה בלי סיפור בגיל 37 היא מספרת סיפור כדי להיכנס למיטה בגיל 47 היא נכנסת למיטה ועושה מזה סיפור בגיל 57 מספרים לה סיפור כדי לא להיכנס איתה למיטה בגיל 67 - נגמר הסיפור.

danistar

New member
יש לי הרגשה שבזה הרגע

פתחת מלחמה בפורום .. שבוע טוב ושקט לכולם

דניאל001

New member
הי דני...

ת´אמת?! - אם מלחמה - אז רק כאן, בפורום הזה. ה"מלחמה" תמיד חמודה ומחוייכת. חוצמיזה, אם אי פעם אתאהב באורח חיים של סדו-מזו זה יהיה ב"זכות" הצלפותיה חסרות הרחמים של מוניק. אך שים לב - תמיד בטעם טוב ועם חיוך!
עד כמה שקשה לי להודות בכך - יש לנו עוד מה ללמוד מהן לא הרבה - אבל יש...

Mוניk

New member
דניאלללללללללללללל../images/Emo24.gif

חחחחחחח אני אוהבת את ההערות סלך ואתה חמוודדדדדדדדדדדד ואני נכון ססססקט אסור פו....... אבל יס מה ללמוד והרבה ניסבעתתתתתתתת לך מע לעעעעעעעעעעעעע אופפפפפפפפ דניאל
מוניק

Mוניk

New member
דניאל שבוע טוב אבל בו רגעעעעעעעעע

בגיל 7 עומד לכם ואתם בוהים בו לו מבינים מה עושים וזה נימשך עד 17 בגיל 17 אתם משתוקקים לנעוץ אותו אבל לרוב אתם לא מוצאים את את הפתח ונתקלים שוב (הפתח אינו זמין כעת). אזזזז אתם הולכים לישון עם סובי מכוון לשמיים וב3צים כואבות ובבוקר אתם קמים בעעעע הכל נישפך לכם וגלש ואתם נבוכים ושמים כרית ורצים למקלחת, אבל לא תמיד יש מים חמים ואז אתם אוכלים אותה עם מים קפואים ויוצאים מהמקלחת כחולים עם צמרמורות כאילו אתם עומדים לקבל את קדחת השחט. בגיל 27 אתם מסתובבים כמו טווסים ומקרקרים סביב הטווזה שתיתפח את מניפתה ותאותת לכם אבל הטווסית לא רוצה והיא סוגרת את המניפה ואתם יושבים בבר בקריז ודופקים כוסית אחת אחר השניה ואז כבר כלום לא דופק אצלכם רק כאבי ראש עזים דופקים לכם ברכות ואז בא לכם לדפוק תראש בקיר. בגיל 37 אלאקקק אתם לא זזים ממנה וכל תזוזה שלה מעמידה לכם הכל ואתם מוכנים מהר לעזור בניקיון הבית ובהכנת האוכל ולהשכיב תילדים והכל בספיד רק לקבל את הממממ שלכם וחוזר חלילה. (כלבלבים עם לשון בחוץ). בגיל 47 יא גנובים שמעתי זה הגילללללל בלי הפרעות של הנינוקות ומשתולייםםםםםםם אוו יה. רק מה לא תמיד מצליח לכם התרגיל! בגיל הזה מתחילים לכם הפקשושים. בגיל 57 סה בכלל בוגד בכם זה ניהיה נחום תקום פעם קם 100 פעם לא קם וזה נימשךךךךךך עד ככה עד הסוףףףףף ולנו לא צריך ששון שיקום לנו יש מחבוא סודי וקסום אין צורך בשום תרגילי עמידה
דני שובבי נו נוווו מה עכשיו? מוניק

Mוניk

New member
../images/Emo3.gifנישבעת לך אני עונה בלי איתותים

אממממ אם ירצה להוסיף אבזרים משעשעים! אז צעצוע חדש גם איסה סותף סמוי ססססססקט יתקבל בברכההההההההההאממממממ לה לה לה לה מוניק

דניאל001

New member
דני, הבנת למה התכוונתי?...

אין כמוה! (בעיקר כשמצליחים "להצית" אותה!) עכשיו - לך תחפש תשובה...

למעלה