נישרשור פלאפונים

../images/Emo56.gifנישרשור פלאפונים../images/Emo56.gif../images/Emo124.gif

עולם התקשורת מתקדם כל הזמן בצעדי ענק ומשדרג את הפלאפונים למכשירים יותר יעילים, מחודשים, בעלי יותר פונקציות וכו' וכו'.. אני גאה (
) לפתוח את שרשור הפלאפונים של חברי פורום סטייל וסגנון
אתם מוזמנים לשרשר לפה כלללל מה שקשור לפלאפונים:
עדכונים
באיזה מכשיר אתם משתמשים
באיזה חברה אתם
מה אתם דעתכם על כל החידושים של עולם הפלאפונים (צבעים, מגוון משחקים, אינט', שליחת פקס, שמיעת שירים <לא באיכות של צלצול..נו אתם יודעים למה אני מתכוון!> וכו'..)
וכל מה שעולה על דעתכם וקשור לעולם הפלפאונים

חחח יש "קצת" טעויות..../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

"נישרשור" - שרשור חחחחח.. "מה אתם דעתכם על כל ..." - מה דעתכם על כל ...

No BoDy1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עדכון קצר.... מישהו שמע על הפלאפון הדור השלישי שיצא? בכל מקרה... פלאפון הדור השלישי זה פלאפון שמעביר וירוסים.. ועכשיו... מה לעזאזל קורה פה? זה רק אני או שההאקרים משתפרים מיום ליום?? וירוסים בפלאפון.. ועכשיו תחשבו שכל אחד ברדיוס מסוים מפלאפון הדור השלישי יהיה נגוע באותו וירוס... באותו עיניין.. כמובן שהפלאפון עדיין לא יצא ואני לא מאמין שיתנו לו לצאת לשוק... וטוב שכך... =)) המכשיר שלי זה: נוקיה 3510i חברה: סלקום

moranoosh1

New member
הפלא הכוסון שלי!!!

טוב אז..זה הפלאפון שקיבלתי לפני כמה חודשים!! חולה עליו!!

אדוו

New member
אויש עזבו אני חיה בפאסט !!

היה לי את הפלאפון בטון הזה של סלקום לפניי שנה והוא נשרף לי מהשמש- אלוהים יודע למה ונהיה בו חור ויצא ממנו עשן חחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה משעשע
וכבר שנאתי אותו אז החלפתי עם אבא שלי לפלא של סלקום רגיל שהוא גם ישן אלה בלי האנטנה הפשוטים למדיי... אני לא מתלהבת מפלאפונים, אם אני יחליף זה יהיה סבבה אבל זה לא כאזה דחוף ליי...! היה חשוב יותר להיפתר מהבלטה שהייתה לי

SuGar and SpicE

New member
נשרף לי בשמש חחחח../images/Emo6.gif

ראסמי גם אני לא כזה קשורה לפלא שלי יש לי נחמד כזה די קטן אבל לא שיא המשוכלל.. עוד מעט אני אחליף.. בינתיים לא דחוף לי כמו שאדווה אמרה..

אדוו

New member
הוא באמת נשרף לךי מהשמש!!

זה היה על החומה בפארק ובדיוק יצאנו ממש ממש מוקדם מבתציפר באיזה עשר פתאום אני מסתכלת עליו אני רואה יוצא ממנו אשכרה עשן ומזה נלחצתי וידיד שלי עושה לי "תרגעי אדווה זה לא באשמתך" חחחחחחחחחח אני כזה "מה אכפת לי באשמת מי זה תביא מים!!" והוא מביא מים ואני כזה "סתום זה יהרוס תפלאפון שימו בחול שימו בחול" חח עד עכשיו הם צוחקים עליי .. חחחחחחחחחח

../images/Emo56.gif מממ ...

צביקה פיק און דה פון הנוקייה 3100 נראה לי , אחלה פאלפון וקיבלתי חשבון ע-נ-ק אז הוא לא אצלי עכשיו .. מממ ואני ב-orange

../images/Emo56.gif...

בעיקרון יש לי 3 פלאפונים אבל אני משתמש ב-1 אני משתמש ב-SK של 'פלאפון' SK1400T עוד כמה חודשים אני משדרג את הפלאפון.. כנראה לפלאפון-פאלם כזה ביחד

SuGar and SpicE

New member
מסיבות קיץ-בחסות חברות הסלולר../images/Emo175.gif

אז ככה...
מה שטוב בלהיות צעירים
, הוא שחברות הפלאפון
יעשו הכללל כדי לשכנע אותנו להיות לקוחות שלהם.. כיוון שאנחנו מהווים פלח שוק כל כך גדול. קבלו את האירועים המרכזיים של הקיץ
בחסות חברות הסלולר: [נחמס מYNET]
ספורט אקסטרים בסלקום
חברת סלקום, שבשנה שעברה שיתפה פעולה עם קוקה קולה בכפר המוזיקה בניצנים, החליטה הקיץ להיות עצמאית. החברה שמה השנה דגש על ספורט אקסטרים, ותבנה מתחם ענק בחופי הים של תל אביב, פלמחים וחיפה על שטח של 15 אלף מ"ר. במתחם הממותג יוצגו מתקני אקסטרים כמו בנג'י, סנפלינג, אומגות וטרמפולינות, ויהיו בו תחרויות ומשחקים אינטראקטיביים, הופעות של הדג נחש וסאבלימינל והצל ודי.גייז, מתחמי שיזוף, דוכני מזון, משחקי כדור ומטקות. בכל יום בשעה 22:00 תתקיים מסיבת היפ הופ במתחם. הפעילות תתקיים בתחילת חודש אוגוסט ותמשך יומיים בכל חוף. דוד לרון, מנהל חטיבת הלקוחות בסלקום צופה כי יגיעו למתחם עשרת אלפי צעירים.
פרטנר בחופים
פרטנר משקיעה מיליון דולר בארועי הקיץ. כמו בשנים שעברו, תערוך פרטנר את פסטיבל play & music בתל אביב, חיפה ואשדוד בו יופיעו אביב גפן, מוקי, שרית חדד, מאיה בוסקילה ובמרכז הפעילות יעמוד כדור ה-WAZZOO שהגיע מניו זילנד, אליו נכנסים שני אנשים ומתגלגלים במהירות 45 קמ"ש. בנוסף, תעניק החברה חסות לפסטיבל הקולנוע בירושלים שיעוצב ברוח המותג, בו ייבחר הזוכה בתחרות הסרט הקצר של אורנג'. הבר קפה צ'יץ' ביץ' יעוצב בצבע כתום ותתקיים בו פעילות ברוח המותג ובנוסף, תקיים החברה שיתוף פעולה עם מקדונלד'ס.
אסקייפ חוזרת לאילת
ESC, שצבעה בשנה שעברה את העיר אילת באדום, ממשיכה גם השנה את המסורת ומשקיעה 2 מיליון דולר ב"עיר האדומה". מסוף חודש יולי יעלה קמפיין העיקר האדומה על שלטי פרסום בעיר, המוניות ימותגו במותג Esc ויוקמו מתחמי הפעלה שונים בעיר. פלאפון הרחיבה השנה את הפעילות ומציעה אי תענוגות מלאכותי שיוקם בלב הים בקוטר 100 מ"ר עם מוסיקה ועצי דקל, מסיבות יום בחוף, ומסך קולנוע ענק שיוצב במרכז העיר עליו יוקרנו הסרטים שרק, מטריקס, אוסטין פאואר ואחרים. בכל ערב תקיים אסקייפ מסיבת חוף עם האמנים שי גבסו, סאבלימינל והצל, רוני סופרסטאר, היהודים, האחיות פיק ואחרים. גיל שרון, משנה למנכ"ל פלאפון, צופה כי השנה יגיעו לעיר האדומה מעל 300 אלף צעירים. מי שהבטיחה את בואה היא בקי גריפין , המנחה הישראלית בערוץ MTV, שתגיע מלונדון עם צוות של 20 איש שישדרו לכל אירופה את מסיבת הענק מהעיר. בנוסף, תשתף החברה פעולה עם חברת ישראייר, שתמתג פעם בשבוע טיסה שבועית לאילת כ"טיסת אסקייפ". שיתוף הפעולה יימשך עד דצמבר, ומנויי אסקייפ יוכלו לטוס לעיר בצירוף שני חברים במחיר 89 שקל בלבד.

למעלה