עדכוני קאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo56.gif עדכוני קאנטרי ../images/Emo168.gif

כל עדכוני הקאנטרי של השבוע שרשרו לכאן

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gif פרטים על האלבום החדש של ליידי איי

הלהקה פירסמה את תמונת הקאבר של האלבום Own The Night שעתיד לצאת ב-13 בספטמבר
מה דעתכם על הקאבר? בנוסף פירסמה את רשימת השירים: 1. We Owned The Night 2. Just A Kiss 3. Dancin’ Away With My Heart 4. Friday Night 5. When You Were Mine 6. Cold As Stone 7. Singing Me Home 8. Wanted You More 9. As You Turn Away 10. Love I’ve Found In You 11. Somewhere Love Remains 12. Heart Of The World
"We're definitely more in tune with each other musically and personally than ever," said Dave. "It's an exciting place to be. This album was created from the ground up—we are writing these songs, playing these instruments and creating these arrangements. With Own The Night, more than ever before, I think we share a real feeling of accomplishment both as a band and as friends.” "Our only hope and expectation for this record is that it will build on the first two," adds Charles. "At the end of the day, we just want our fans to be able to say that we continue to give them solid albums with solid songs they can enjoy from start to finish."​

dolytush

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה אושר!!!!!!!!!!!!!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gif וידאו לייב חדש ל-Tonight של שוגרלנד

למקרה שהצלחתם לפספס את הפרסום בפייסבוק, באתר שלהם ובעמוד היוטיוב שלהם. הנה קישור לוידאו חדש לסינגל Tonight שצולם בכמה הופעות שונות http://www.youtube.com/watch?v=hlqo_SmqcOU מה דעתכם עליו?

dolytush

New member
נחמד

אתמול ראיתי את הסרטון שג'ניפר מסבירה על הדגל הלבן, שהיא כותבת עליו LOVE בתחילת כל הופעה. נורא התרשמתי.

dolytush

New member
כן אבל בגלל שאני בקושי נכנסת למשתמש ביוטיוב

אני לא מקבלת עדכונים חדשים, אז אני לא רואה את מה ששוגרלנד מעדכנים.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gifמזל טוב לג'ול וטיי מאריי../images/Emo95.gif

מזל טוב להורים הטריים ג'ול וטיי מוריי שקיבלו אל העולם את העולל החדש העונה לשם קייסי טאונס מאריי. שיהיה במזל טוב

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gifטים מקגרואו והבוהן השבורה

אם תשאלו את טים מקגרואו איך הוא שבר את הבוהן ברגל שלו הוא יאמר לכם שאינו יודע. אז לא, אף אחד לא שפך לו סם אונס בכוס הבירה ודפק לו עם פטיש שניצלים על הבוהן. "כאבה לי הבוהן מזה זמן מה אבל לא התייחסתי לכאב. המשכתי לרוץ להשתולל במרץ על הבמה" מספר מקרואו "עד שהגעתי למצב בו לא יכולתי ללכת יותר ואישתי [פיית' היל], התעקשה שאלך לרופא. כשהלכנו לרופא יחד גילינו ששברתי את הבוהן והיא הגיעה למצב ממש גרוע כיוון שגם אחרי הדיאגנוזה לא הפסקתי לרוץ. עכשיו אני צריך לנעול מגפיים מקבעות כדי לחזק את הבוהן אבל אני חושש שעקב הזנחה שלי הרגל שלי במצב לא טוב" מה אתה אומר טמבל. אולי תיקח כמה ימי מנוחה ותיתן לאצבע שלך לנשום קצת במקום לחכות שהיא תחליף צבעים...

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gifבושם חדש לטיילור סוויפט

טיילור סוויפט החליטה שבא לה להשיק בושם. ולמה לא בעצם? לכל אחת שמכבדת את עצמה יש היום בושם בשמה. והיום אפילו לא צריך לגרום לבושם להריח טוב בשביל למכור אותו. הוא יכול להריח כמו חבורת חרדים מיוזעים באוטובוס למאה שערים באמצע אוגוסט ועדין לעוף מהמדף בקצב מסחרר. בכל זאת שמה של טיילור כתוב עליו. הבושם נקרא Wonderstruck ושמו נלקח מאחד משיריה של סוויפט- "Enchanted". את הבושם תוכלו לרחרח בחנויות נבחרות לקראת אוקטובר. מישהו מתרגש?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה זו האיכות המסריחה הזו?! ומוזר שהיא לא רפובליקנית כמו שאר חברותיה לז'אנר רוצחי-החיות

LeAnnDylan

Well-known member
היא רפובליקנית

כשכל ההוליוודים תמכו באובמה היא תמכה בשרה פיילין;; אבל זה רק בגלל שגם היא מאוהבת בטינה פיי

שרה פיילין?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כבר עדיף לתמוך

בפריס הילטון ומייגן פוקס כשליטות האימפריה. היא כל הזמן צדה חיות
והיא נגד הפלות, גייז ולסביות

LeAnnDylan

Well-known member
חחח סתם אמרתי שרה פיילין

כל הדרומיים צדים חיות לא רק פיילין
אבל לליאן יש גן חיות בבית ככה שקשה לי להאמין שהיא בעד לצוד בשביל הכיף בניגוד לסאם פיפול... מה שכן, היא לא צמחונית סו דונט גט יור הופס אפ. מי היה המתמודד של הרפובליקנים? מקיין? אאל"ט היא לא עשתה תעמולות ווט פור מקיין אלא לקחה חלק בקמפיין שמעודד אנשים להצביע בלי קשר למי, פשוט להצביע.

למעלה