עדכוני קאנטרי

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo56.gif עדכוני קאנטרי ../images/Emo248.gif

כל החדשות החמות שלא מצריכות שרשורים משלהן, שרשר לכאן

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gif שאניה מקבלת את הכוכב שלה בשדרות הוליווד

בשבוע הבא שאניה טווין הולכת לקבל כוכב בהוליווד ווק אוף פיים. שיהיה במזל טוב
אורית מתבקשת להביא לנו תמונות מהמאורע החגיגי.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gif שרה אוונס עורכת מסיבת #1

לכבוד השהיה הדו שבועית של שרה אוונס עם הלהיט A Little Bit Stronger במקום הראשון, חברת התקליטים שלה ערכה לכבודה מסיבת נאמבר וואן. למה זה מענין אותנו? כי למסיבה הזו הגיעה הילרי סקוט אישתי שהייתה כאמור שותפה לכתיבת השיר ובנסוף כפי שניתן לראות בתמונה, היא נושאת ברחמה את ילדנו המשותף. תגידו לנו מזל טוב?

Guncrazy

New member
היא באמת נראית בהיריון../images/Emo6.gif

מי אלה השנים האחרים שאיתן בתמונה?

LeAnnDylan

Well-known member
השנים האחרים שכתבו את השיר

הבחורה זו הילרי לינדזי. היא כותבת שירים להמון זמרי קאנטרי (וגם אחרים). בחורה מאוד מאוד מאוד מוכשרת. יש לה עתיד בלהיות הדיאן וורן או קארה דיואגארדי הבאה שלי
היא כתבה בין היתר שירים לליטל ביג טאון, מרטינה מקברייד, קרי אנדרווד (סו סמול!!), ליידי אנטבלום, טיילור סוויפט ועוד אחרים. הבחור זה לוק משהו. לא זוכרת את השם שלו והוא לא כזה מענין. ובטח שהיא נראית בהיריון. היא בהיריון!! אנחנו מחכים לבן זכר ראשון. נקרא לו דין אגב, למקרה שתהיתם.

כפרעל ההריונית!

אמג איזו התרגשות! לינדה תהיה סבתא! שיט, זה רק ייתן עוד סיבות לדילן לרדת עליי. אני שמחה שהשושלת ממשיכה |שוע1|

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif

את לייק, אממ אוף דה רקורד כזה אנד סטאף, מודעת לעובדה שהיא לא באמת בהיריון. נכון...

ברור שאני מודעת../images/Emo3.gif

שהיא תכנס להריון ואני לא אדע? חוץ מזה אני זוכרת שהיה איזה ראיון אחד איתה שהיא אמרה שהיא לא מתכננת להביא ילדים בקרוב.

LeAnnDylan

Well-known member
רק ווידיתי

כשאת מדברת על המשמשיות הקשישות שלך קשה לעקוב אם את רצינית או לא

דילן יכולה לגרום לכל אחת לשנות את דעתה

או לפחות לפתוח את רגליה ולצפות לגרוע מכל אחרי חודש.

הווו שובבות../images/Emo152.gif

הילרי לינדזי הרבה יותר נאה ממה שדימיינתי
בקצב הזה אני בטוחה שהיא תהיה הדיאן וורן שלך אין נו טיים!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם אני חשבתי על זה

אבל אז נזכרתי- דיאן

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gif על קארטר'ז קורד שמעתם?

כיוון שיש לנו חסכים מלהקות של נקבות מוכשרות, בדיוק בזמן המתאים הגיעו שלוש בנות שמתהדרות בהרמוניה לא רעה ולמרבה ההפתעה נראות נהדר. לא תתנו להן צ'אנס? http://www.youtube.com/watch?v=dPDGLEVg1e8 אני כבר יודעת איזה שיר הולך לעבור אצלי חרישה בשבוע הקרוב...

Guncrazy

New member
שמעתי איזה שיר אחר שלהן לפניי שבוע

באתר של GAC הן נשמעו לי פחות טובות מהדיקסי צ'יקס או שידייזי אבל לא רעות בכלל ביחס לשאר האמנים החדשים שמפצעים מידי יום ביומו בלי טיפת כישרון.

LeAnnDylan

Well-known member
מסכימה../images/Emo45.gif

לא טובות כמו הדיקסי או שידייזי אבל מצד שני הן רק בתחילת הדרך. יש להן עוד המון להוכיח.

למעלה