ריקי לא היה כזה טוב! החלק העליון היה מגניב, אבל החלק התחתון היה כ"כ לא משהו. אני לא מאמינה שהוא זכה במשימה. למרות שאני לא אוהבת אותו, כריסטאן היה צריך לזכות, העיצוב שלו היה הכי טוב [ואח"כ של רמי כמובן]. זה הורג אותי שכל הזמן הולכים מעצבים שמוכיחים את עצמם וריקי נשאר. אבל לא נורא. יעל
השמלה של סוויט פי../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif
וגם הופתעתי שהשופטים אמרו שהרוכסנים בשמלה של רמי זה משהו שונה כי מי שזוכר גם ג'פרי השתמש ברוכסנים ככה בשמלת פסים בקולקציה שלו.. חוץ מזה פרק נחמד, אני שמחה שויקטוריה עפה חחח
וואי כל כך חיכיתי שהיא תלך. היא נורא מעצבנת. ודווקא הבגד של ריקי היה חמוד. ואת של כריסטיאן לא כל כך אהבתי, הג'ינס מאגניב אבל לא אהבתי את השילוב עם הג'קט.
ריקי הפתיע עד עכשיו הוא לא הוכיח שום יכולת מיוחדת הבגדים שלו היו משעממים כלכך ואתמול הבגד שלו היה ממש חמוד זה היה ברור שהוא ינצח תמיד המנצח הוא לא דווקא הכי טוב אבל זה שהיה כמעט הכי טוב אבל לא תמיד הדברים שלו משהו , הם כזה .. נותנים הזדמנות . אם זה היה לפי הכי טוב רק כריסטיאן ורמי היו מנצחים ... הכי אהבתי את רמי אתמול הבגד שלו היה מדהים ואחר כך כריסטיאן הבגד שלו נראה כמו פרסומת לליוויס אוף אהבתי את ויקטוריה / : אבל הבגד שלה היה דוחה וגם של ג'יליאן של סוויט פי היה חמוד ושל כריס לא משהו פרק חביב אצל צפוי נורא
ריקי ניצח הפעם הגיע לו לנצח איזה תיסרוקת מכוערת עשו ל היידי ממש זוועה מה שעשו לה בפוני דרך אגב יעל השם משפחה שלך הוא וזה ( סתם לדעת כי יש לי קרובי משפחה שהם וזה ) ועוד משהו התוכנית משודרת ב- 21:15 בהוט 3 , יום חמישי
הייתי ממש עייפה. בכל מקרה המשימה הייתה ממש לא משהו, די השתעממתי מכל התוצאות. מה שכן הפתיע היה שבשלבי התכנון השמלה של סוויט פי נראתה מזעזע ועל המסלול זה היה שונה לגמרי... ריקי היה צריך לזכות, אבל יש לי הרגשה שהוא יעוף בקרוב בכל מקרה
פרק לא מעניין במיוחד והתוצאות לא הפתיעו ובכל זאת השמלה הכי יפה לטעמי הייתה של רמי והזכירה לי שמלה שראיתי לפני כן אך עדיין היתה יפה , השמלה של סוויט פי הפתיעה אותי ולמרות שחשבתי שלא תצא יפה ואחרי מה שאמרה חשבתי שתצא שמלת חתונה שנגזרה בצורה מזעזעת ולמרות הכל יצאה לה שמלה יפה .