מדברים עם האחים

../images/Emo56.gif../images/Emo33.gif מדברים עם האחים

כמה פעמים ביום/שבוע/חודש/שנה אתם מדברים עם האח/ות שלכם
אתם מרוצים מהתדירות
על מה אתם מדברים איתם בד"כ בטלפון

Jen74

New member
הלו! מי זה???

אז ככה: אנחנו 4 במשפחה. אני השנייה כשלפניי אח ואחריי אחות ואח. האח הצעיר בהפרש גדול מאיתנו הגדולים, הוא חייל משוחרר טרי. אנחנו הגדולים עם ילדים כבר. בעבר היינו רחוקים והיינו משוחחים בטלפון כל כמה ימים, לשאול מה נשמע, להתעדכן קצת. בארבע השנים האחרונות איך שהוא יצא שכולנו עברנו לגור באותה שכונה, גם האחים וגם ההורים.
כיום אני גרה עם אחותי, באותו בניין של ההורים וברחוב מקביל מתגורר אחי הגדול. אחי הצעיר חזר לגור אצל ההורים. אנחנו מדברים הרבה בטלפון אבל גם נפגשים כמעט כל יום ובסופי שבוע נפגשים אצל אחד האחים או אצל ההורים בבית.

sweet148

New member
מדברים כל יום!

אנחנו באותו בית עדיןP: ובפלאפון מדברים ... לעיתים רחוקות רק עם צריך משהו שרחוקים אחד מהשני... נגיד "איפה אמא?..."... חחח

eris1515

New member
../images/Emo12.gif

אמ... לא הרבה... לרוב אני רואה את כלום בבית
... אבל לפעמים אני מתקשרת לאח שלי לראות איפה הוא ואם הוא יכול להקפיץ אותי לאנשהו חחח

פעם ביום יומיים.

יש לי שני אחים גדולים ושניים קטנים. אחד עזב את הבית [נשוי] שאיתו אני בקושי מדברת בפלאפון. עם השני [הקטן יותר, בן 19] אני מדברת פעם ביומיים משהו כזה, לרוב כשאני/או צריכים משהו אחד מהשני... [טכני או נפשי] עם אחי הקטן [בן 7] אני מדברת כל יום שני כשהוא מחכה לי לבד בבית תוך כדי שאני מביאה את הקטן יותר מהגן... ואנחנו מדברים על שטויות בעיקר

למעלה