palore - +סלולרי

n u b i

New member
../images/Emo56.gifpalore - +סלולרי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שלום, אני מתאר לעצמי שרובכם שמעתם על palore שירות הנותן לכם להתקשר מהמחשב לטלפון או בישראל או בארצות הברית (בינתיים רק ליעדים אלו). טוב בכל מקרה כשהגבתי פה פעם באותו נושא, טענתם שהשירות לא יצליח מכיוון שאין אפשרות לחייג לטלפונים סלולרים, אז מה אני רוצה לומר זה שיש אפשרות להרשם כבטא טסטר (בלי שום התחייבות), לקבל 30 דקות שיחה ביום + אפשרות לטלפן לטלפון סלולרי. עכשיו אני מניח שתשאלו כמה זה עולה: אז זה שבניגוד לסקייפי, השירות לא עולה דבר, בדיוק היום שאלתי האם זה עולה כסף לאדם אליו אני מתקשר, וענו לי בשלילה: השירות חינם לשתי הצדדים. זה ממש טוב, פשוט מאד להפעלה, איכות צליל גבוהה כמו של טלפון, יש רק בעיה קטנה, שבמקרה והאינטרנט שלכם איטי יחסית, מומלץ מאד לכבות את כל התוכנות הכבדות כמו המסנג'ר ותוכנות השיתוף... אם לא יעשה כך, כבר קרה לי שאמרתי משפט ורק אחרי 5 שניות הוא הגיע אל היעד, למרות שהיעד היה בכלל בארץ...

n u b i

New member
../images/Emo56.gifקישור לשירות + דרך אגב

למיטב ידיעתי חברה ישראלים המציאו זאת. הרי איזו חברת חוץ תתן כאלו אפשרויות מכל הארצות בעולם דווקא לישראל?

n u b i

New member
../images/Emo56.gifבאתר יש שם בכיתוב אדום

שולחים את האימייל לפי מה שכתוב בכיתוב האדום, אחר כך יחזירו לכם אימייל אם כמה פרטים למלא ואז כנראה שתתקבלו.

n u b i

New member
../images/Emo56.gifעכשיו יש אפשרות לקבל

התקשרות לסלולרי חפשו בדף הבית כתובת אדומה...

למעלה