אמנות רבותיי,אמנות

danduuu

New member
../images/Emo57.gifאמנות רבותיי,אמנות../images/Emo57.gif

כמו שאמרתי לפני כמה ימים נפתחה פינה חדשה לאמנות החל מהיום בפינה זו יוצגו שירים/קטעי נגינה ושירה/סיפורים/ציורים וכו' של חברי הפורום. כדי להעלות יצירות לפינה תצרו איתי קשר במסנג'ר [email protected] ובאיסיקיו 345923467 אז הראשונה ראשונה שפותחת את הפינה היא ענבלירונוש
עם שיר מהמם שהיא כתבה...
אז לשיפוטכם : "רוח סתיו" היא נכנסת לחדר מדליקה את האור, אבל עדיין רואה הכל שחור. קורסת אל המיטה באנחה כבדה, דמעה קרה זולגת על לחיה. היא מוציאה מחברת, כותבת מכתב אין נמען אבל זה לא משנה לה עכשיו. רוח של סתיו נושבת דרך החלון והיא מרגישה כמו עלה שנתלש מענף. בהחלטה נחושה היא נגשת אל הארון שם במדף התחתון בקופסה יפה, מסתתר ידידה הקרוב. חד ונוצץ, קורץ לה לקחת אותו. הזמן כאילו קופא בזמן שהיא מגששת למצוא את המקום הנכון היא חותכת... ובחוץ רוח סתיו עוד נושבת.

danduuu

New member
חחח אין מה לעשות ממש

דבר ראשון תגיבי על השיר של ענבלירון! נכון שהוא מהמם? ודבר שני אם יש לך שיר שכתבת או קטע שהקלטת את עצמך שרה או מנגנת או ציירת ציור וכו' אז תשלחי לי לאיסיקיו כי יש לך אותי ואני פשוט מעלה את זה לפינה פעם בשבוע

../images/Emo2.gif האייסי קיו שלך נעלם לי!!!

אני לא יודעת לאן!!!
מה הוא שוב? תוכנה מטומטמת!!
ויש לי אז משהו לשלוח לך? את שמה כל שבוע מישהו אחר? או כמה ביחד? *פרצוף תמים לכמה ביחד*
רעיון נפלא עכשיו כשאני מבינה

danduuu

New member
חחחחחח את קרועהה!

מצחיקה את קשתת משו מיוחד חח לאב יו! אז צרפי אותי מחדש אם בא לך רשמתי למעלה את המספר בטחח את יכולה לשלוח אני יכולה להעלות עוד פשוט זה רק פעם בשבוע אז באותה פעם אני יכולה להעלות כמה דברים:)

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifהו אוקיי

איפה זה למעלה? אני אחפש בדף קשר בעצם אני לא יודעת איך נמחקת!! זה כזה מצחיק חיפשתי אותך ולא מצאתי

ענבלירון ../images/Emo99.gif

שיר נחמד מאוד... את יכולה להסביר לנו קצת על מה זה? ובאיזה הקשר כתבת אותו? ולמה? וכו' וכו' ת'נקס

Elpar

New member
שיר יפה מאוד :)

כל הכבוד לענבל :) איזו ענבל ד"א? החמודה או החמודה השנייה? זה לא עוזר הרבה... טוב בקיצור שיר מאוד יפה לדעתי :) אני כתבתי פעם שיר לעבודה בתנ"ך, לקחתי את שיר השירים ושיניתי חחח, אבל זה מביך לשים אותו P:

Elpar

New member
כן גיליתי חחח

שאלתי את החמודה השנייה P: למה חמוד
????

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif באל ../images/Emo99.gif

איזה שיר יפה! את כה מוכשרת
הלוואי עליי ;[ מדהים.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif טאגליינס.

ואני מבינה שלא קראת את תקנון הפורום, אז בבקשה עשי זאת עכשיו.

למעלה