בשעה טובה ומוצלחת

טאש

New member
../images/Emo57.gifבשעה טובה ומוצלחת

יש לנדבי מטפלת
היא אישה מקסימה (לדעתי) התאהבתי בה מהפעם הראשונה שדיברנו בטלפון. היא אף פעם לא עבדה בתור מטפלת והיא היתה צריכה להחליט לעצמה אם היא תתחיל להיות מטפלת עכשיו, אבל אני בטוחה שהיא תהיה נפלאה עם נדבי. ביום ראשון מתחילים חפיפה. אני כל כך שמחה (ועצובה, אבל בעיקר שמחה) אז מאמצע שבוע הבא - אני חוזרת לעבודה.

nush1

New member
איזה יופי!

וכל הכבוד לך שאת נותנת הזדמנות גם למישהי בלי נסיון שמחה בשבילכם

twiti

New member
יווווו איזה יופי ../images/Emo13.gif ואיזה מהירות..

אני ממש שמחה בשבילכם שזה הלך כל כך מהר
, ואני סומכת על האינסטינקטים שלך שהיא תהיה מצויינת בשביל נדב.

רות1974

New member
איזה יופי. בטח ירדה לך אבן מהלב.

גם לנו יש מטפלת חדשה החל מיום ה' שעבר, אחרי שאמא שלי גילתה שהג'וב של המטפלות קצת כבד עליה. מה אגיד ומה אומר. מטפלת מקסימה, בת 40, נמרצת ואנרגטית. נקיה, אדיבה, חמה ואוהבת. סדרה כבר את הארון של מילי פיקס, העמידה את כל הבגדים כמו במסדר צבאי, ופתאום יש בארון מקום
סידרה את השידה של נעמה פיקס, משאירה לי את הבית מסודר, נקי ויפה וזה כל כך כיף לחזור הביתה מהעבודה ככה. ונעמה כבר מתה עליה. היום לקחתי אותה על הידיים כשחזרתי מהעבודה ונעמה ביקשה לחזור לידיים של המטפלת. אז עכשיו אני כבר באמת יכולה למות (ע"ע הודעתי לעניין עזרת הבעל בבית).

מתרגשת

New member
טאש המון מזל טוב על מציאת המטפלת

הלוואי עליי בכזאת מהירות
ורותי.... תפסיקי עם המיתות האלה... כמה פולניות...

dafgol

New member
../images/Emo49.gif כפול

לנדבי שיש לו מטפלת מקסימה
וטאשי...
עם החזרה לעבודה

דפדפית

New member
מזל טוב

טאשת בשעה טובה. איך מצאת אותה? אנחנו מחפשים מטפלת לשלושה ימים בשבוע, 6 שעות ביום. זה מציאותי? דרך אגבת אני זאת מהבריכה... זוכרת?

טאש

New member
בטח זוכרת (שקד נכון?)

מזל טוב וברוכה המצטרפת
היא דודה של חבר שלנו אבל במהלך חיפושי פגשתי כמה מטפלות נחמדות שאולי את רוצה את הטלפונים שלהן? לחלקן הפריעה כמות השעות הרבה שרצינו ולחלקן הפריע שבעלולי עובד מהבית (והן דתיות והוא, כידוע, גבר....)

דפדפית

New member
כל הכבוד

אני אשמח מאד לקבל את הטלפונים. הכעיה היא שגם בעלי עובד מהבית ואנחנו ממש מנצלים את ההורים שלי. הם באים בחפץ לב, אבל יש גבול... נדב יהיה בן 4 חדשים, נכון? מיה נולדה ב- 21.1.03, 10 ימים הפרש. דש לבעל

אפרת12

New member
וואו טאשינקה../images/Emo70.gif איזה צעד../images/Emo70.gif

שיהיה
גם עם המטפלת וגם עם החזרה לעבודה. איך שהזמן
...

tonti

New member
יופי!

שמחה ועצב ביחד. אבל אין כמו ההרגשה שלך. אני מקווה שבאמת תאהבו אותה (ובעיקר נדב). שלא תחשבי ששכחתי אותך. שאלתי חברה אחת מרחובות והיא לא מכירה מטפלות כי היא עם הילד שלה בבית. והיתה לי עוד חברה בקנה לשאול בשבילך אבל כבר הסתדרתם.

למעלה