גמר חתימה טובה

G o z a l

New member
../images/Emo57.gifגמר חתימה טובה

וצום קל לכל חברי/ות הפורום. דניס ודנה

לשנה טובה תיכתבו ותחתמו!

לכל חברי וחברותי שכאן: לפרח, לטוסברהינדא, לשרית, לבוגי, לאפיפית המקורית , למיקי המקורית, לאבא גאה , לבייביגאפ, לחיים חפר, לנסיכה פיונה, לציבונה, לזגרב, לשמנתולה, לבלונדה, לa w1, לצבעונית, לשבלולית,למיז פיגי, לדוביבת, ל een ogenblik (הרף), לג'ירפה, לזברה, לפרידה, לפלפלת, לדרורית, ל shokonill , לגוזל, לאמא של אייל ואלון , לאמא של פינוקי, לטרודי , לסאנשיין, לטוטולס , לנועה רז , לאמאברוזה , ליסמין@ , לדי אנד די , לניראות, לאמא שלתןתן , לטל קר , להליאת האחרת, לדוקרת האשכוליות , לרוזמרי , לקלינדי, לאדמה טובה , לדרך (עם) מוצא, לuri 0 , לf u f u , לפריק, לעודדי, לעודד, לדולפינה, למונולוגים... (ותיכף ומייד סליחה לכל מי שזכרוני הדל השמיט...) סליחה אם פגעתי, העלבתי, הכעסתי, במזיד או בשוגג, בכוונה או בטעות. שתבוא עלינו שנה טובה מקודמתה, ואמרו אמן. ערבה.

Myles

New member
Thank you very much

Gmar chatima to you too! 8 months we are away and I am forgotten already. Love Myles

סליחה, סליחה סליחה !

איזה כייף! שנתיים מתחננים בפניך - אף מילה! פעם אחת שוכחים אותך - וזוכים ב=4 משפטים
שלמים. (WOW)! מה למדנו?
אוהבת אותך מלא, ונדמה לי שזה כבר שנים, ולא 8 חודשים
מתי תחזרו?

een ogenblik

New member
[וזה יהיה הדין]/לאה גולדברג

וזה יהיה הדין, וכך יהיה הדין, ואז ביום הדין, יהיה צידוק הדין. ואנו לא נדע ואנו לא נבין, ונעמוד אלמים בפני צדוק הדין. וזה יהיה הדין. והמתים בדין, הם העדים בדין, כל המתים מאז והמתים עכשיו. הם מעידים בדין, ועדותם אמת, כי הם והחיים - כי הם צדוק הדין. וזה יהיה הדין. ...

קלינדי

New member
אמא יש רק אחת

איך זכרת אותי כפרה עלייך עשית לי את החג, זהו עכשיו הצום בוטל למה אין יותר על מה. שאני אוהב אותך כבר אמרתי לך? אה, ואפשר ווקשה לפרסם משו במדור שידוכים שלכם?

../images/Emo5.gif (בגילי...שיכחה זה כבר חלק מהחן)

גמר חתימה טובה - ו: כבר יש יתד ראשונה לסוכה?

../images/Emo24.gif

לחברות וחברי הפורום, בני/ות זוגכם/ן והילדים - שנה טובה, מאושרת ומוצלחת שתבוא עלינו! גמר חתימה טובה, ולצמים והצמות - צום קל ומהיר!

למעלה