דברים טובים

noa128

New member
../images/Emo57.gif דברים טובים ../images/Emo57.gif

תיכף נגמר השבוע, ואני פותחת בזאת שרשור שאני מקווה שיהפוך למסורת - מה הדברים הטובים שקרו (לכם) השבוע? הולכת לעשות
(והנה גם יצאה השמש..) - מי מתחיל?

טיפטיפ29

New member
../images/Emo10.gif לדעתי זה שאף לא אחד ענה עד

עכשיו, מרמז על איזשהי מסקנה, אבל היי, זה רק אני. אני מפשפשת בזכרוני ולא מוצאת שום דבר, רק זה ששרדתי עוד שבוע בחיים...

קס קסה סה קוצ'ה?

זה מטריד אותי אז אני שואלת... וכן, חרא חרא חרא, אצל כולם מסביב וגם כאן בלב. אנשים נופלים ונשברים ונסדקים וטובעים אבל לפחות הוזילו את מחירי הדיוידי, לא ככה? חחח... האמת שאני בסדר. שורדת. לא משהו גרנדיוזי. מנסה לא להרים מבט כדי לראות שוב שגנבו לי את האופק. קשה, קשה לחיות בלי אופק. אבל זה מה יש. עוד יבואו ימים יפים? תמהני.

noa128

New member
כן, גמני סקרנית לגבי הקוצ'ה הזה....

ובילילי - זה רק עננים. שמסתירים לך את האופק. וגם אם האופק ההוא הוא יציר דמיוני - יותר קל איתו עם היציר - תנסי אותו. ממליצה.

טיפטיפ29

New member
קוצ'ה=עם קמץ בצ'

זו הילדה שלי שטרם נולדה ואני עובדת מאד קשה כרגע על יצירתה...

noa128

New member
../images/Emo99.gif מחזיקה לך אצבעות

שיילך טוב ומהר ככל שתרצי.

דווקא לי יש משהו טוב

השבוע התחלתי ללמוד את הדבר שהכי רציתי בשנים האחרונות, ביום שלישי היה השיעור הראשון וכ"כ נהניתי מהשיעור סוף סוף אני עושה משהו שאני אוהבת וזה רק בשבילי עוד דברים טובים? אתמול סידרתי את החדר של הילדים, הזזתי ארונות והזזתי מיטות, זרקתי מלא דברים, החדר נהיה גדול ומואר פתאום ויש להם מלאאאאאאאא מקום לשחק, הם מבסוטים וגם אני, כמו נקיון של הנשמה... הבטחתי לעצמי שביום ראשון אני גם משנה את חדר השינה שלי ואח"כ ישאר לי רק את חדר המדרגות שנראה עכשיו כמו מחסן של מעילים ומטריות וזה אומר שאני מתקבעת בדירה הזו לעוד שנה לפחות (עד לפני שבוע הייתי נעולה על מעבר דירה) ועוד דברים טובים? אנ מלאת אהבה, למי? לילדים שלי כמובן שעושים אותי מאושרת, החיבוקים שלהם והליטופים שלהם ומילות האהבה שלהם אליי, מה יש יותר טוב מזה? שיהיה לכולם שבוע מלא אהבה והתחלות חדשות וטובות

צלליתה

New member
יום חג

אתמול בשעור יוגה המורה ספר לנו ש(אתמול) היה החג לאל שיבה ומורים ליוגה נוהגים לחגוג את היום. לכבוד החג טעמנו את טעמה של בקתי יוגה (היוגה של ההתמסרות), טעימה קטנה. אהבתי שהמורה היה זהיר מאוד ואמר שאין לו כוונה להמיר את דתנו, רק לתת לנו חוויה תרבותית (והיתה חוויה). האל שיבה הוא אל ההרס, הורס את הישן כדי שהחדש יוכל להגיע. אני חושבת ששיבה שהה כבר די זמן בחיים שלי ומקווה שהחדש הזה סוף סוף יגיע. שחזרתי הביתה נזכרתי בשירים לשיבה. יום אחד נכנסתי לביתו של המורה הראשון שלי ליוגה (שהיום ממרומי שנות היוגה שלי הוא נראה לי חנטריש מוחלט) ושמעתי מוסיקה מדהימה. הוא העתיק לי את הקלטת (גם אצלו היה העתק לא אורגינל). רציתי לקנות את הדיסק אבל זה לא בדיוק משהו שמחזיקים באמאזון. או בטאור. אולי מישהו מכיר? על פי אותו מורה שם האלבום Songs to Shiva מוסיקה מדהימה. מתנגנת לי שוב ושוב

noa128

New member
../images/Emo79.gif צלילים של רוגע ../images/Emo79.gif

מרגיע לקרוא אותך יקרה..
- אני כידוע עוד לא הגעת לספירות האלה - ואולי יוגה זה באמת מה שנחוץ לי להרגעת הצ'אקרות... אבל אם אני לא טועה יש לנו כאן כמה וכמה יוגיסטים מסורים שאולי יוכלו לעזור. רק טוף,

לי יש לי יש

סיימתי את כל חובותיי השבוע כך שחודש הבא אני יכולה להתחיל לחסוך לקראת מעבר לדירה שכורה הרחק מה"בית" (שבתקווה והמעבר יקרה ממש ב3-4 חודשים הקרובים) מה שמצחיק זה שמה שדחף אותי לסיים כבר עם כל החובות שלי זה אמא שצרחה עלי בטלפון כך שכולם סביבי שמעו וריחמו עלי. ואמא ממש לא רוצה שאני אעבור...לא רוצה שירחמו עלי יותר!

noa128

New member
מזלטוב !! ../images/Emo65.gif קולולולולו

איך שמחה בשבילך

דברים טובים

קודם כל שלום לכולם,אני חדש כאן ומאוד אהבתי את הרעיון של לחפש את הדבר הטוב שקרה לי השבוע , נראה לי שבמשך כל השבוע הבא אני אתעסק בלראות את הדברים הטובים שיקרו לי, וזה רק בגלל השרשור הזה, ואז מתוך המטרה הזאת, אני מאמין שזה יהפוך לדרך חיים. ונעבור לדברים הטובים שקרו לי, אז קודם כל בסוף השבוע האחרון הייתי במסיבה טובה ורקדתי והתפרקתי לי ומאוד נהניתי. ראיתי חברים טובים שגרים רחוק ולא יוצא לנו להיפגש הרבה. הכרתי מישהי מעניינת, זה עדיין לא משהו רומנטי, אבל יש פוטנציאל טוב. וזהו בנתיים ,מעניין לשמוע גם אותכם

noa128

New member
היי עמוס ../images/Emo13.gif

יופי שהצטרפת אלינו, וכל דבר טוב שקרה בהחלט יתקבל בברכה - בעיניי זה התבלין לחיים...- ובהזדמנות , מתי שירגיש לך נוח - נשמח לשמוע קצת עליך. ברוך הבא

למעלה