הדברים הטובים

noa128

New member
../images/Emo57.gif הדברים הטובים ../images/Emo57.gif

טראח נהיה יום חמישי... ומהשבוע שעבר הספקתי לחשוב שוב על עניין שרשור "הדברים הטובים שקרו לי השבוע" - רק כדי להגיע למסקנה שלפעמים מספיק 'דבר' אחד טוב שקרה - כדי 'להאיר' את כל השבוע באור אחר של טוב, של התקדמות. וגם - שקריאה על משהו טוב שקרה לאחר מעלה לי חיוך של שמחה על הפנים - אז על אחת כמה וכמה..
אז אני אתן את הסיפתח:
השלמתי כמעט את כל שנדרש לטובת התקדמות משמעותית בעניין כונס הנכסים.
מאינסידנט ביה"ס יצאה קירבה מחודשת ומבורכת לבן הגדול, וקשר משופר עם הנהלת ביה"ס
כ נ ר א ה שקורה משו טוב עם עבודה... עכשיו תורכם - כולי אוזן. ושבצ'לום

פּרפרית

New member
רשימה....(מאמצת את החמסות שלך

וגם יורקת ונושכת את הלשון)
גמרתי ללמוד (שומעים את אנחת הרווחה?)
בנשלי חזר להתאמן עם נבחרת ישראל.
אותו בן שלי עבר טסט ראשון אתמול ויש לו רשיון נהיגה
הוא ואני (ביחד) גם חגגנו יומולדת אתמול
הלכתי לאספת הורים של הבן הקטן שלי כדי לשמוע שיחטפו אותו לכל מגמה בתיכון שהוא רק ירצה (ממוצע ציונים גבוה)-בהחלט מפתיע-
מתחילה לראות האור בקצה המנהרה- כלכלית.
פלא שיש לי התכווצות שרירים בלחיים- מהחיוך הדבילי?

גריפון

New member
אוי וייבוי, כנראה שזה האביב המתקרב.

היתה לי השבוע פגישה בעקבות היכרות מג'יי דייט - רעיון טוב! - והיא ממש מצאה חן בעיני. אני, מצידי, עשיתי כמובן מיד צעד או שניים לחבל בקשר מיד עם תחילתו, תפסתי את עצמי עושה את זה והפסקתי. עכשו נראה מה הלאה. כמוך, נועה, הייתי בביה"ס של הבת, והמפגשים שם היו מאוד נעימים ומעוררי אופטימיות. פגשתי שם מידה גדושה של רצון טוב ויושרה. עכשו נראה מה הלאה. ביתי מרבה לבוא אלי כעת כדי לעשות שיעורים ביחד, לששוני הרב. אני גם נאלץ להתאמץ מוחית, והשבוע הצלחתי אפילו לשחזר את הנוסחה למציאת מחיר מקורי של מוצר לפני ההנחה, או לפני המע"מ. אוי, איך התגאיתי... יש עוד כמה דברים חיוביים נוספים אבל עדיין רק בשלב אינקובציה, אז עוד אין משהו מוחשי לדבר עליו. שורה תחתונה - שבוע חיובי לגמרי.

גריפון

New member
וגם וגם (איל יכולתי לשכוח!...)

סטיץ', האוגר החביב והותיק מבין השלושה, קיבל בסוף השבוע שעבר דלקת בעין - זו מחלה קטלנית בין אוגרים, מדבקת (לא לבני אדם) ונפוצה מאוד. זה מוות איטי, מכוער ומדכא לכל הדיעות. ביתי ואני התחלנו מיד לטפל בו באנטיביוטיקה - המסנו תוכן של אמפולה של תרופה לדלקות עינים במעט מים והתחלנו לטפטף לפיו פעמיים ביום טיפה אחת. ביום הראשון הוא נראה אומלל, ודיברנו בינינו על הפרידה הקרובה והכמעט-ודאית, והנה כעת הוא נראה בריא כמעט לחלוטין, שונא את האנטיביוטיקה אבל מתפנק על במבה ותפוח עץ וליטופים. איזה סיפוק עצום זה להציל בעל חיים ממוות. וביחוד בעל חיים אהוב!

אז ככה

היום היה המבחן האחרון למועדי א ובנתיים יש רק 2 מועדי ב ביום שבת בן זוגי חוזר משבוע סקי בלעדי ביום ראשון - מאחר שהסתיימו המבחנים וסיימתי את כל חובותי החודש אני אוכל לעבוד אך ורק למטרת הקודש - לעזוב את בית הורי שלא ממש מסביר פנים לקראת חיים משלי בדירה משלי חוץ מזה - המשפט שתמיד מעודד אותי ברגעי קוטריות (שממש לא חסרים )- אני יפה מגניבה מוצלחת בריאה חכמה ולא חסר לי כלום (ממליצה לאמץ אותו עובד בכל פעם)

היה לי שבוע טוב ומבורך.

עשיתי כמה וכמה אקטים למען עצמי ולמען אהבה עתידית. אפשר להגיד שסוף סוף פתחתי את הדלת התקועה שלי ועכשיו אני מקוה שיכנס בה מישהו נחמד. (התקנתי זמזם נגד לא נחמדים). גם אם זה יקח זמן הדלת נפתחה ואני לא מתכוונת לסגור אותה בקרוב.
(ואולי זה קשור למה שכתבתי קודם) אקסי ואני מצאנו סוף סוף אפשרות לדיבור. פתאום אנחנו שוב מדברים, פחות כועסים, משת"פים ובגדול. כבר היו גם תקופות כאלה אבל הפעם זה מרגיש הרבה יותר טוב, כמו לבנה שנפלה למקום. הלוואי.

למעלה