היום ב-
אנשים

ּHippieּ

New member
היילו../images/Emo9.gif

שלום חמודים שלי, להזכירכם זאת אני- דנית.
תגידו, היה לי רעיון...
ראיתי בפורום בוני אתרים משו מגניבבבב
וקפצה לי המחשבה שאולי נעשה... עיוותי חתימות של משתתפי הפורום?
כמובן שזה יוגדר בתור "
"- אני דווקא חושבת שזה יהיה ממש מגניב.
מה אתם אומרים?

perrinat

New member
../images/Emo152.gifפרטי, נמקי, הסבירי...../images/Emo103.gif

ותני דוגמאות... מה הכוונה
זה יכול להיות רעיון נחמד לפעילות בפורים

ּHippieּ

New member
אפ'חד לא הבין?(../images/Emo7.gif)

אז עזבו. הרעיון היה לעוות חתימות של משתמשים.. למשל החתימה של אלה: Next to her cheap
silicon I look and i look again and again That´s why in front of your eyes I´m funny But you gotta know small things will be forever small You better put your hands up in the air And see what the birds are doing.
פורום ייעוץ הנקה 556
סרדינים עם חומוס לשלטון
סתם עשיתי ממה שאני זוכרת..
הבנתם?

ּHippieּ

New member
הנה של מפצפצת פיצפוצים../images/Emo3.gif

אלכס
אני מכורה ל -
רוצה קצת

ּHippieּ

New member
לאה 13../images/Emo9.gif

המוכים
כי כל אחד חייב למרוד מתישהו
תומאס המוכה
לואיס וקמיק הפצצות

ּHippieּ

New member
R A P e m E../images/Emo26.gif

לפעמים
ולפעמים פסטרמה
מי זוכר איפה גר פיסטוק

ּHippieּ

New member
זה נעשה כיף../images/Emo9.gif Hurakano../images/Emo26.gif

החיסרון היחיד בלהיות מושלם הוא שאתה לא יכול להיות כזה
לנצח
Hurakano

../images/Emo57.gifהיום ב-../images/Emo43.gifאנשים ../images/Emo92.gif

רוני בריזון, הח"כ הטרי מטעם מפלגת שינוי בא לשוחח על כפייה דתית וחופש בפורום חופש היום ב-15:00. רוני הינו פעיל ותיק בכל הקשור לדת ומדינה, והוא ישמח לענות על שאלותיכם- אפשר להשאיר אותן כבר עכשיו בפורום
פקד יניב קטן-רמק"ם ראש העין, ורפ"ק עודד ורדי-קצין ארגונים ארצי במשטרה יענו היום לשאלות הגולשים בנושא משמר אזרחי רכוב. כל זה יקרה בפורום אופניים היום ב-21:00.
תפוז אנשים ממשיך בעזרה למען הקהילה. מידי שבוע אנו מקבלים מספר פניות להצלת חיים, ונעלה את הפניות מעתה בפורום התנדבות. אתם מוזמנים להכנס לפורום ולבדוק כיצד אתם יכולים לעזור.

ּHippieּ

New member
עיוות ההודעה של תפוז אנשים מודיע

היום ב-
אנשים
רינת בריזון, המנהלת הטריה מטעם מפלגת שאקירה באה לשוחח על כפייה לטינית וחופש בפורום שאקירה היום ב-15:00. רינת הינה פעילה ותיקה בכל הקשור לשאקירה ולקוביות, והיא תשמח לענות על שאלותיכם חסרות הטעם- אפשר לעזוב אותן כבר עכשיו בפורום
הפקידה אלה קטנה-רמק"ם מדרום עזה, ורפ"ק אנטוניו ארגונים ארצי במשטרת האופנה יענו היום לשאלות המשעממות של הגולשים בנושא משמר אופנה אזרחי רכוב ומורכב. כל זה יקרה בפורום אופניים ובגדים מוזרים שלא קשורים לכלום היום ב-21:00.
פיצה אנשים ממשיך בעזרה למען שונאי המורה למתמטיקה. מידי שבוע אנו מקבלים מספר פניות ותלונות על אותה המורה, ונעלה את הפניות מעתה בפורום התנדבות ועזרה למתקשים. אתם מוזמנים להכנס לפורום ולבדוק כיצד אתם יכולים לעזור.

../images/Emo3.gif נקרעתייייייייייייייייייייייייי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ּHippieּ

New member
michalas../images/Emo26.gif

יש לי האגיס את באה לפמפר
כבר לא רלוונטי... הפסקנו הפסקנו הפסקנו והפסקנו לעשות בחיתול

ּHippieּ

New member
Shir Life../images/Emo26.gif

שהבחור שלי עייף מבחורות ונפילות חברים שלו אומרים תיפול תקום תשיר תרקוד תדע שאם אנחנו כאן אתה יכול להתרסק ולמחוק את החיוך מהפרצוף המכוער שלך שכבר במילא מתפרק
רק תדע שהכח לשמוח שייך לגמל ולפעמים השריטות מגיעות לבפנוכו בסיוטים שרואים אותם בשקט זזים הנה אלף אנשים מוזרים
Westeast & Mariahalash Gara

ּHippieּ

New member
valsha(מקווה שכתבתי נכון)../images/Emo26.gif

שמים
על הAss אומרים היי לGuy לא לומדים יותר חינוך מיני ודי
בר

למעלה