האוטובוס של יום א' לקח אותי ואת שאר הטירונים למחנה האימונים. הרדיו דלק והצטרפנו לשורה החוזרת בשיר של סי היימן ''בקרוב אגיע רחוק''. כבר בילדותי היה לי ברור שאת המציאות בה גדלתי אני חייב לשנות. כבר בילדותי החלטתי שאחרי השירות הסדיר ארכוש כמה כלים באוניברסיטה ומיד אתחיל במהפכה.... ....כשהפכתי לסטודנט, המילואימניקים נרגעו לכמה שנים, עד שהם תפסו שכמעט כל פעם שהם פוגשים אותי, אני סטודנט למשהו אחר. ''תגיד לי, אתה מנסה לדעת הכל? אתה בטוח שהגחמות שלך לא מפריעות לך להתמיד?''.... ....אני כבר גבר בגיל העמידה והמהפכה שחלמתי עליה בילדותי עדיין ממתינה. בתחנת הרכבת תלויה מודעת איסוף תרומות לאחד ממיליוני הדברים, שדורשים טיפול דחוף. במודעה נראה ילד מחופש לגיבור על בעזרת ציוד בריכת שחייה. בגד הים מזכיר את התחתונים שגיבורי העל לובשים על המכנסיים, משקפת השחייה מזכירה את מסיכות הגיבורים והמגבת קשורה כגלימה. ''זוכר שרצית להציל את העולם?'' שואלת המודעה. המודעה לא ממתינה לתשובה ומבהירה מייד ''אתה עדיין יכול.'' http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=999368
ביום ראשון מתחילה ההשקה הרשמית של מבצע "הפרסומאים של FANTA TEAM". למרות זאת, גולשי כמה פורומים נבחרים קיבלו את הזכות להיות הראשונים לדעת על התחרות ולנצל את סופ"ש להתארגן לתחרות לפני כולם!!! אם אתם מספיק יצירתיים וחולמים איך להראות את זה לכל העולם (כולל ראיונות בבלוג שיארח את הכישרוניים ביותר ויקטול את הגרועים ביותר), כנסו לבלוג של פאנטה MIX. נתראה שם...