משחק "חמסה"- יותר שכל ממזל!

../images/Emo57.gifמשחק "חמסה"- יותר שכל ממזל!

"משחק החמסה" מתגלגל כמו מנטרה בתפוז אנשים במשך שבוע שלם, שבו תצטרכו להרכיב את פאזל "חמסה" ולגלות את המילה המיוחדת שהתמונה צופנת בעבורכם. להקת "חמסה" הוציאה לא מכבר אלבום חדש
, ואפילו פורום חדש בתפוז, ובקרוב תגענה הבנות להתארח Live. עד אז... חפשו את המטמון וזכו בפרס הגדול! בהצלחה!

אור P

New member
../images/Emo32.gif מה קורה עם השביתה מחר? יש?

יש או אין? לימודים זה כ"כ OUUUUUT וישארו תמיד כאלו... שמעתם אם יש או אין לימודים?

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo98.gifשמעתי ש..

יש שביתה ממחר לכיתות ז'-יב'.. לא שזה מונע מהמורה שלי לתנ"ך לעשות תגבור חס וחלילה!

apl

New member
אין מחר לימודים-על בטוח

אומרים את זה בכל שידור רדיו ובטח אמרו גם בחדשות. ולכיתה שלי בכלל אין תגבורים בניגוד לכיתות אחרות בשכבה שלא הספיקו את כל החומר וצריכים לבוא במשך השבוע ושבוע הבא...משביז לחלוטין
תחילת חופש נעים
ושקט שיהיה לכולנו

אור P

New member
אתם קולטים? יש לי בי"ס!!

איזה דיכאון!! זה לפי 106 שהודיעו שאצלנו לומדים

אצלנון הבצפר שבט.. חחחח כאילו

הילדים פשוט לא הגיעו! מכל הבצפר באו רק 15 ילדים ו-4 מהכיתה שלי שעד עכשיו הם עוד תקועים שם חחחח אז באתי להיכנס לבצפר וכל מי שהיה בבצפר צעק לי לא להיכנס חחחח כי לא נתנו להם לצאת
רק ב-12:00 נפתחים השערים

לימודים זה כ"כ OUUUUUT

נכון, הדבר היחיד שIN הוא בגדים וסמים. אור P אתה כה מגניב! ופתטי!

dumbo1

New member
אשמח להודות לך בשמה של דנה...

כבר אמרו שאתה פתטי?

kiticat

New member
../images/Emo79.gif לינקין פארק ../images/Emo79.gif

פעם נוספת עשו זאת חברי להקת לינקין פארק. הסינגל החדש SOMEWHERE I BELONG, כבר נגע במקום הראשון בארה"ב וברחבי העולם. האלבום ששוחרר ב24 למרץ, כבר נמכר במאות אלפי עותקים. והקונצרט שערכו עם שיחרור האלבום החדש והמושקע (אך לצערנו הרב הקצר) קיבלו את מיטב הביקורות. מה מזיז אותם? מה המניעים שלהם? ואולי בכלל הם לא הטעם שלכם? מוזמנים לדון ביציאת האלבום החדש מיטאורה, בחסרונות הלהקה, בליריקה, בעיבודים, או סתם בחיים שלהם שמביאים לכתיבה- בואו לפורום 371, לינקין פארק.

yoni©

New member
גאד

פורום לינקין פארק בכבודו ובעצמו שומע על הסינגל החדש של לינקין בערך חודשיים אחרי...

kiticat

New member
../images/Emo4.gif

ממש לא. הפירסום אצלנו טרי ומעודכן.. אתה מוזמן לקפוץ ולהווכח בתאריכי ההודעות בעצמך.

למעלה