סטטיסטיקות

XoLilMissLolaoX

New member
../images/Emo57.gif סטטיסטיקות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo57.gif

איזה חודש נוראי של הפורום אני מאוכזבת...השירשור סטטיסטיקות של החודש הקודם עדיין בדף הראשי! זה עד כמה הפורום לא פעיל יותר!! תזיזו תאצבעות ותתחילו לכתוב!!
פורומים מועדפים
זיהוי שירים 30 שניות למאדים ג`וני דפ שירי מימון אופנה אמריקן איידול ליידי גאגא בריטני ספירס אפרת גוש כריסטינה אגילרה
קומונות מועדפות
All Mountain אונליין חדשות בזמן אמת אנשים משועממים אפייה מהנה וגם בישול חרדים בסטייל מבט אל האופק מגזין אהבה מיסטיקה וקריאה בקלפים מעגל אמהות פפראצי
מס' הודעות
271 הודעות!
מה זה?? תעשו מאמץ! הוכחתם שאתם יכולים יותר!
מס' כותבים
18 כותבים
אנשים לאן אתם נעלמים??
הכותב המתמיד
lilison13
כל הכבוד לך!! אני יודעת כמה חיכית לזה וכמובן שאני אאדים כמו שהבטחתי! Ayush Cohen LPMCR SuperUkeChan hadar way QueenCryBaby
סיכום חודש
שם: גיל: מיקום: שיר החודש: אמן החודש: תוכנית החודש: סרט החודש: התחדשות החודש: דבר טוב שקרה החודש: דבר רע שקרה החודש: משהו להוסיף: שיהיה חודש מוצלח לכולנו

lilison13

New member
הכי FAIL שלא התאמצתי בכלל

חחחח טוב לא נורא. יאללה נחרושששששששששששששששששש

lilison13

New member
אוי שחכתי להוסיף

שם:אנה גיל:17 מיקום:חיפה שיר החודש:אמממ משו של מארון 5 אמן החודש: מארון 5 תוכנית החודש: קליפורניקיישן.כל כך קליפורניקיישן סדרה גאונית!!!!!!!!!!!!!1 סרט החודש:שוליית המכשף התחדשות החודש: דבר טוב שקרה החודש:עברתי את המתכונות הראשונות בשלום דבר רע שקרה החודש:היה חופש מעפן משהו להוסיף: כואב לי הראש קליפורניקיישן זה גאוני.

Ayush Cohen

New member
חח ואייי אייזה מצחיקה התמונה ♥

שם: אדוה כהן
גיל: 16.7 מיקום: באר שבע שיר החודש: אממ.. לא יודעת אמן החודש: MCR..♥ תוכנית החודש:אמממ לא יודעת האמת שאני לא כל כך אוהבת טלוויזיה :p סרט החודש: לא יודעת :) התחדשות החודש:אממממ לא זוכרת..
דבר טוב שקרה החודש: החופש בפסח
דבר רע שקרה החודש: נגמר החופש משהו להוסיף: ♥

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif אני מקום שלישי? O_O

איזה הפתעהXD אפילו לא שמתי לב שכתבתי פה הרבה..

XoLilMissLolaoX

New member
חחחחח הכל יחסי ../images/Emo6.gif

יחסית לכמה שאחרים כתבו ולכתיבה הכללית בפורום את כתבת מספיק בשביל להגיע למקום שלישי.... נקווה שחודש הבא יהיה חודש טוב יותר

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif נקווה שלא ../images/Emo6.gif

שאהיה במקום גבוה! D:

XoLilMissLolaoX

New member
יכול להיות גם וגם XD

תכתבי הרבה עוד יכתבו ויתאזן ועדיין תשארי בטופ

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif אין לי זמן כל כך ../images/Emo9.gif

אני כל השבוע בצריפין X:

Hadar way

New member
חצי חודש לא הייתי בארץ ><

ובכל זאת נכנסתי לרשימה! :) שם: רובי/הדר גיל: 15!!! מיקום: מרכז שיר החודש: Asaf Avidan & The Mojos- My Latest Sin אמן החודש: אסף אבידן והמוג'וס
תוכנית החודש: להיות אריקה סרט החודש:
התחדשות החודש: מכנסיים וחולצה מC&A... דבר טוב שקרה החודש: חו"ל, יומולדת וחופש! דבר רע שקרה החודש: מלא מבחנים וחרטות של בצפר משהו להוסיף: מאי שמח! :)

XoLilMissLolaoX

New member
כמה זמן היית בגרמניה?:O

איזה כיף לך...בכיף הייתי מתחלפת איתך
שמחה שנהנת
וזה מראה לך כמה שהפורום לא היה פעיל בחודש הזה
תגידי את עושה החוליה החלשה לאלבומים קודמים או שלא בא לך?

Hadar way

New member
כמעט שבועיים...

טוב לא חצי חודש אבל הבנתן את הרעיון ^^" מממ... אני רוצה לפתוח את זה אבל אין לי רעיון איך לעשות את הסינון הראשוני של השירים כי אני לא יכולה להתחיל מקרוב ל50 שירים... זה מטורף מדי. מצד שני אם אני אעשה את זה בצורת "ראש בראש" אז אני אוכל להשתמש בכל השירים מכל האלבומים :)

XoLilMissLolaoX

New member
לדעתי כדאי תעשי לכל אלבום בנפרד../images/Emo6.gif

כמו שהיה לדיינג'ר דייז בנפרד ואז אפשר לעשות לכל השירים שיבחרו את השיר האהוב ביותר של MCR אבל איך שנוח לך

XoLilMissLolaoX

New member
חודש מוזר והעיקר שנגמר ../images/Emo3.gif

שם: לי גיל: 17 וחצי מיקום: חיפה שיר החודש: קשה קשה burning bridges של פו פייטרס אמן החודש: פו פייטרס תוכנית החודש: יומני הערפד סמולוויל על טבעי סרט החודש: נרניה 3
כן רק עכשיו ראיתי התחדשות החודש: אמממ הדברים שקניתי בסנטר מכנס וחולצה
דבר טוב שקרה החודש: פסח = דיאטה + סנטר + לראות חברות שלא ראיתי מללללללללללא זמן דבר רע שקרה החודש: לא נחתי בפסח רק חרשתי תחיים ובסוף גם נהייתי חולה משהו להוסיף: שיהיה לנו חודש מהמם ושוב שיגיע לסיום

למעלה