סיכום שבועי

../images/Emo57.gifסיכום שבועי../images/Emo57.gif

מהי פרק אהוב עליך בחברה טובים או במשחק החיים:
מהי שיר אהוב עליך של שבוע:
מה יום הכי מעייף של שבוע:
יום הכי כייפי של שבוע:
סרט הכי מפחיד:
בילוי הכי טוב של שבוע או משו בסליבסטר:
תמונת שבוע
סכמו את שבוע ב4 מילים:

SAPIROS5

New member
מסכמת..

מהו פרק אהוב עליך בחברה טובים או במשחק החיים:וואי לא ראיתי את שנייהם שנים אממ את הפרק האחרון ממשחק החיים:) מהו השיר אהוב עליך של שבוע:אממ לא יודעת כל מינ...י מה יום הכי מעייף של שבוע:לא זוכרת חח אני חושבת שכל השבוע היה מעייף יום הכי כייפי של שבוע:לא זוכרתת סרט הכי מפחיד:לא יודעת בילוי הכי טוב של שבוע או משו בסליבסטר:אין ככה בילתי בסילבטר:ישנתי חחחח סכמו את שבוע ב4 מילים:......

מסכממתת

מהי פרק אהוב עליך בחברה טובים או במשחק החיים: כל פרקים מהי שיר אהוב עליך של שבוע:איציק קלה מגע שבידיך מה יום הכי מעייף של שבוע:היוםם יום הכי כייפי של שבוע:שלישי סרט הכי מפחיד: הממ לא ראיית סרטים בזמן אחרון בילוי הכי טוב של שבוע או משו בסליבסטר: סליבסטר סתם טיילתי תמונת שבוע>>אני סכמו את שבוע ב4 מילים:........

SAPIROS5

New member
וואי ליטל

את מזיכרה לי בתמונה את מוניק מהטלנובלה בובות נישבעת לך חחחח

SAPIROS5

New member
לא זוכרת את השם שלה במציאות

אבל בסידרה קוראים לה מוניק בלילי חעחעח

orianush

New member
אני...

מהי פרק אהוב עליך בחברה טובים או במשחק החיים: מהי שיר אהוב עליך של שבוע: (מהו לא מהי- שיר זה זכר) אבא- שלומי שבת מה יום הכי מעייף של שבוע: אתמול.. בצפר, אחר כך קניון, אחר כך שיעור נהיגה ובערבה הופעה יום הכי כייפי של שבוע: אתמול חח הופעה של שלומי ופבלו- שתי תותחים סרט הכי מפחיד: בילוי הכי טוב של שבוע או משו בסליבסטר: אתמול... תמונת שבוע סכמו את שבוע ב4 מילים:

call my name and save me from the dark

מהו פרק אהוב עליך בחברה טובים או במשחק החיים: אממ יש הרבה אבל ניראה לי האחרון חח מהי שיר אהוב עליך של שבוע: Evanescence-Lithium מה יום הכי מעייף של שבוע: אממ כל יום הוא מעייף יום הכי כייפי של שבוע: חמישי סרט הכי מפחיד: אממ המסור 3..! לא מפחיד אבל מגעיל בילוי הכי טוב של שבוע או משו בסליבסטר: אתמול הייתי אצל חברה שלי היה לה בית ריק עשינו חגיגה..
תמונת שבוע אין סכמו את שבוע ב4 מילים: כל יום אימון כושר בגשם..
סוף שבוע נעים וחמים לכולם

למעלה