סקר

צדק777

New member
../images/Emo57.gifסקר

ראיתי את הסקר שבאמצעותו יוחלט מי יוזמן שוב לתוכניתו של יאיר לפיד, ואני מאד מאד מבקש שלא להחזיר את נינט טייב לתוכנית. הבחורה הזו מתאימה, אולי, לתוכניות לילדים עד גיל 7 (הרמה השכלית דומה), אבל ליאיר לפיד? אני יותר מדי מעריך אותו ומצפה ששיקולים תרבותיים ועניניים יגברו על שיקולי הרייטינג. תודה

מילי17

New member
כמה דברים

ראשית, הסקר הזה הוא רק המלצה.. הוא לא ערובה לכך שבאמת מי שיזכה בסקר יגיע לתוכנית. ושנית, נינט כבר התראיינה בתוכנית. הייתה מקסימה ושרה טוב. התוכנית בנויה לארח פוליטיקאים ודוגמניות בנשימה אחת. יש מקום לכולם. צפיה מהנה
מילי.

צדק777

New member
סקר

חן חן על תשובתך המהירה. ולעצם הענין: ברור לי שהסקר הוא רק בגדר המלצה. ידוע לי שנינט השתתפה כבר בתוכנית ואני חושב שזו פעם אחת יותר מדי. אין ספק גם שיש מקום לכולם בתוכנית מסוג זה אבל - לדעתי - צריך להציב גבולות אם רוצים לשמור על רמה מסוימת, ולא לגרום בחילה לחלק מהצופים. אני חש סלידה גם מביבי נתניהו - למשל - אבל לא הייתי מעלה בדעתי להסתייג מהזמנתו לתוכנית, ואני מניח שהסיבות ברורות. אבל הנינט הזו, שלדעתי אין לה קול, היא לא שחקנית, אין לה השכלה, העברית שלה עילגת וחוץ מהמילה מ-ד-ה-י-ם לא שמעתי ממנה הרבה. לקהל פשוט נמאס ממנה (חוץ מאשר לילדים בני 12) ומאחר - כפי שכתבתי קודם - אני מאד מאד מעריך את יאיר לפיד וסבור שהוא אדם אינטליגנטי וחכם, יש לי ציפיות לרמה תרבותית מסוימת בתוכניותיו.

מילי17

New member
אתה כבר אמרת את התשובה

"לדעתך." זוהי רק דעתך. ולדעת אחרים היאט הזמרת הכי מופלאה ומעניינת שיצאה מישראל. אי אפשר לרצות כל הזמן את אותם אנשים. אז משלבים ומנסים ועושים מיקסים כמו עם בנימין נתניהו ופרץ העיקר שבסוף יש רייטניג

צדק777

New member
סליחה, אבל לא נתתי את התשובה

אולי הניסוח לא היה מדויק. כשמדברים עם אנשים מעל גיל 12 הדעה הרווחת היא שנמאס כבר לשמוע ולראות את התופעה המעצבנת הזו ששמה נינט. העובדה היא שיש עשרות שחקנים וזמרים, ואף אחד לא מושך אש כמוה. לדעת מי שמבין היטב בנושא, הסיבה היא שלנינט אין קול, היא צורחת במקום לשיר, וכל הבחירה שלה ב"כוכב נולד" היתה גימיק. מה שנקרא אפקט "סינדרלה". אז הבנו, סבלנו זמן מה, אבל די! הצילו אותנו מעונשה של זו! אני בטוח שיאיר לפיד לא ירצה שמאזיניו הנאמנים יעברו לערוץ אחר.תת רמה לא מתאימה לו, ומאחר ורוב הצופים הם מעל גיל 12 - כאמור - חבל שהרייטינג שלו ירד ושאנשים יתעצבנו עליו בגללה. ושוב - די! נמאס!

מילי17

New member
אבל אנשים לא מתעצבנים

מזה. להפך. מבוגרים דווקא ממש אוהבים אותה, ואת הקול שלה. והרבה מאוד סבתות נקשרו אליה. ואני לא מבינה למה דווקא היא מקוממת אותך. ושאר הדוגמניומגישות או סתם אורחות שבאו על תקן "יפה וסתומה" זה בסדר?

צדק777

New member
הסיבות לכך שנינט מקוממת אותי

בעצם כתבתי אותם כבר. אבל הנקודה החשובה היא שנינט לא מופיעה על תקן דומנימגישה אלא על תקן המאמי הלאומית, ומייחסים לה תכונות שאינן קיימות אצלה בכלל. בקשר לסבתות למיניהן, אין לי מושג מאיפוא לקחת את זה. לא עשיתי מחקר בעניני סבתות, אבל כל מי שאני מדבר אתו, ושגילו מעל 15 אומר שנינט פרחה מטומטמת ושכבר נמאס לשמוע ולראות אותה. גם בכל מיני פורומים נאמרים אותם דברים, כמובן חוץ מאשר בפורומים המטומטמים של מעריצי נינט.

מילי17

New member
../images/Emo9.gif

כמו שאמרת נינט מופיעה בתור המאמי הלאומית. היא לא צריכה להיות חכמה, שנונה או אינטלגנטית. למרות שלדעתי התכונות האל כן נמצאות אצלה. אבל זה לא רלוונטי, העיקר שהיא משעשעת את הצופים, עונה לעניין ומביאה רייטיניג. בדיוק כמו ביבי
ולא צריך להתעצבן, כל תוכנית בנויה מפנאל מגוון של אורחים כך שכל צופה בוחר במי להתמקד יותר ובמי להעביר לערוץ 24
יומטוב, מילי.

תהיי בריאה מלי...

צריך להיות סבלנית ברמות לדפ''ר הטמבל הזה. אני במיקרה הגעתי לפה... במקור אני מהפורום של נינט, והוא אדם הזוי שמפרסם נגדה הודעות נעצה שלא מהעולם הזה. בטח אומן תקוע ומתוסכל שחי רוב חייו בפורומים. זוז מהמחשב פדלעה, אולי ככה תצליח במקום לבכות... אידיוט.

צדק777

New member
תת רמה

אינני מתיחס למי שכותב בשגיאות כתיב כאלה ובעברית קלוקלת שכזו. זו אכן הרמה שמתאימה למעריצי נינט. אין לי ספק שכל אדם ברמה יותר גבוהה סולד ממנה וממך. אני רק מקוה שהבנת את מה שכתבתי.

צדק777

New member
אכזבה

כשמדובר בפורום של יאיר לפיד היו לי ציפיות לרמה יותר גבוהה. אני בטוח שהוא לא חלק מהענין כי אדם כל כך אינטליגנטי כמוהו לא היה אוהב את מה שנכתב כאן, ובודאי לא את הרמה והתקיעות. כל אדם שמעריץ את נינט באופן אוטומטי מוריד את עצמו למכנה המשותף הנמוך. אינני אומר זאת כדי להעליב. זו עובדה שאי אפשר להתווכח אתה.

מילי17

New member
"יאיר לפיד לא היה אוהב את מה שנכתב"

ראשית, הוא לא אלוהים. שנית, "כל אדם שמעריץ את נינט באופן אוטומטי מוריד את עצמו למכנה המשותף הנמוך ביותר" ומי אתה שתקבע את העובדה הזאת מר' צדק?! ומדוע נראה לך שצריך להעריץ את נינט כדי להנות משיר שלה? האם היה צריך להעריץ את הילד הפייטן, בן ה11, אתמול כדי פשוט להנות מהשיר שלו? להתרגש? ויאיר עצמו אחראי לכל אורח ואורח שמגיע. הוא מאשר אותו. וכבר יצא לי לקרוא כמה פעמים בטורים של יאיר שהוא חושב שנינט בן אדם מוכשר, נהדר, חם וכובש. לכן לפני שאתה מעביר ביקורת על אחרים, קובע עובדות מי "נמוך" ומי "גבוה" תחשוב פעמיים. כן, מאוד לבקר אחרים, אבל לתת מחמאות שצריך ומגיע זה היופי האמיתי. אנחנו חברה שבנויה מפרטים שונים ומגוונים, לכל אחד הייחוד האישי שלו, העדפות והטעם האישי. לזלזל באחר, להגיד שיש לו טעם רדוד ושטוח זה הדבר הכי פשוט לעשות. אדם אינטליגנט באמת הוא אדם שמכבד דעות של אחרים. גם אם הם רחוקות שנות אור מדעתו האישית. תנסה להנות מהתוכנית בלי שיפוט מוקדם. יומטוב, מיל

צדק777

New member
תגובה סלקטיבית.

ראשית, אם לא היית מתלהבת בעצמך מנינט אין לי ספק שתגובתך היתה שונה. האמיני לי שאינני בדעת מיעוט וישנם רבים וטובים שנמאס להם מהתופעה הזו. הבחורה - לדעת רבים - אינה מוכשרת, לא משכילה, לא איטליגנטית, בחורה פשוטה (במשמעות השלילית), וזו הפכה להיות מושא הערצה (בעיקר לילדים ובני נוער). יש הבדל גדול בין הנאה משיר כלשהו לבין הערצה חולנית. ומי שמעריץ דמות כל כך כלומניקית אינו יכול בשום אופן להיות ברמה גבוהה. אני חושב שהערצה - באופן כללי - היא דבר מאד מסוכן, וההיסטוריה מלמדת על כך. על כן, כדאי שתקראי את הדברים כפשוטם ולא תתעצבני על כך שמזלזלים במחמל נפשך, ובחורה שהעברית שלה עילגת, וחוץ ממ-ד-ה-י-ם לא שמעתי ממנה הרבה, בודאי שאינה ראויה להערכה רבה.

למעלה