עוברים ל-
חדש...

../images/Emo57.gifעוברים ל-../images/Emo82.gif חדש...

היי לכולם! אנחנו אוטוטו עוברים דירה (ביום רביעי) החשש שלי הוא לגבי עמית בן השנה וחודשיים ואשמח לקבל עצות ורעיונות. עמית ישן איתנו באותו החדר,במיטה שלו.. עם המעבר אנחנו מתכננים בהדרגה שיישן בחדר לבד. האם כדאי לחכות עם זה? או עם המעבר להעביר אותו לחדר לבד? אשמח לקבל עצות ורעיונות כדיי שהמעבר יהיה קל עבורו.
על התייחסות!

וואו, איך שמרת את כל ההכנות בסוד עד

עכשיו דבר ראשון כשאתם מגיעים לדירה החדשה מחברים את המחשב, השאר יכול לחכות. אבל ברצינות שיהיה בשעה טובה, לא לשכוח להיכנס לבית ברגל ימין ולגבי עמית, אין לי נסיון בזה אבל אני בטוחה שיעבור בסדר בהצלחה

אתיש

New member
גם אנחנו עוברים דירה

אבל רק בעוד 7 חודשים ואני בבעיה לגבי המעון אנחנו עוברים לעיר אחרת כלומר ליישוב סמוך אני די מרוצה מהמעון שלנו כרגע - לא יודעת מה לעשות האם להשיאר אותה במעון ולנסוע עוד 15 שעה - או לרשום למעון ליד הבית? שאני לא כ"כ מכירה?

לימור - אנחנו באותה סירה!

לא עוברים דירה, אבל ברגעים אלה בעלי מעביר את המיטה של תומר (בן שנה) מהחדר שלנו לחדר שלו. בערך מגיל חצי שנה הוא איתנו בחדר. לאחרונה הגענו למסקנה שחלק מההתעוררויות בלילה, יכולות להיפתר על ידו עצמאית - כבר "תפסנו" אותו כמה פעמים קם, לוקח לבד את הבקבוק, שותה קצת מים ונשכב חזרה לישון, כך שכנראה מה ש"מושך" אותו להעמד במיטה ולצעוק, זה עצם העובדה שהוא רואה אותנו, ולכן החלטנו להעביר אותו חזרה לחדר שלו. אז אני לא יודעת אם המעבר כולו עשוי להיות טראומטי, והפרידה מכם רק תעצים את זה, אבל מחר אני אספר לך איך זה עבר, ובינתיים נקווה שיעבור בשלום... ושלא יקום בלילה! (yeah, right)

אז הנה העדכון:

הלילה עבר בסדר גמור!
תומר היה עייף מכרגיל (כי היו אורחים) אז ב - 20:30 הוא כבר היה במיטה, ראיתי שהוא בוחן את החדר וקולט שמשהו שונה, אבל הוא נרדם ממש מהר בלי להוציא הגה. בסביבות 4:00 שמענו אותו קצת מילל, מרפקתי את בעלי שיקום אליו, אבל התחרטתי ואמרתי לו שיחכה עוד דקה שתיים, ואכן הוא השתתק, וכמה דקות אח"כ הלכתי לחדר שלו, וראיתי שהוא נרדם הפוך, אז רק כיסיתי אותו. אותו דבר בסביבות 6:00, קם, קצת ילל ונרדם חזרה לבד. ובשבע הוא כבר קם ונעמד והתחיל לצעוק שהוא רוצה אוכל. ומכיוון שכל לילה הוא קם בערך פעמיים, אני יכולה לציין בסיפוק שהשינוי לא השפיע עליו בכלל, אלא רק עלינו - לא צריכים יותר לקום אליו, אלא רק להאזין מה קורה איתו. וזה מוכיח גם שהתאוריה שלנו היתה נכונה - הוא קם וצועק רק בגלל שהוא רואה אותנו. אז מבחינתי קבלי אור ירוק להעביר את עמית לחדר שלו מקווה שזה יעבור לכם באותה קלות, ובהצלחה!

שיהיה בהצלחה בכל מה שתחליטו

וכמובן תהנו מהבית החדש והכי חשוב: שהמעבר יעבור בקלות! אני יודעת כמה זה קשה לעבור דירה, יש לי עוד טראומה משנה שעברה....

למעלה