עיין צרה והאלוהים - דעתכם

• פותח הנושא F650
  • פורסם בתאריך

F650

New member
../images/Emo57.gif עיין צרה והאלוהים - דעתכם../images/Emo35.gif

האמת היא שאני די סובל מזה. מאז שהחלטתי להשתמש בכסף - ולא לאגור,ולהיות שמח ואנרגטי יותר ולא זעוף - אני קולט המון מבטי קנאה ובעיקר תכניות וחפצים משתשבשות/יוצאים מכלל שימוש כל הזמן . עד היום שיננתי לעצמי שעיסוק במאגיה שחורה ואפילו קנאה באחר היא חרב פיפיות אשר מחזירה את כל הקארמה הרעה לאדם שמוציא הכל. אבל השאלה בכלל למה להתחיל עם זה
למה לקוות לרע
או לרצות את מה שיש לאחר
(גם חומרית וגם רוחנית). אני מנסה לשנן לעצמי שאין דבר כזה אבל יש דוגמאות מוכחות שברגע שאני מדבר על משהו עם מישהו - התכנית משתבשת. אז - מה עושים נגד זה
והאם זה בכלל קיים לדעתכם
וכמובן חמסה חמסה טפו טפו

osho7

New member
זה לא חוקי מרפי אבל...

כשיש לנו ספק אפילו הקל שבקלים, שמשהו צריך לקרות, או שאולי אנחנו לא מפרגנים לעצמנו באמת, לשם נכנסות "הקליפות". איפה שאנחנו רוצים לגלות "אור" (כמעט כל דבר שאנחנו מגשימים ומיישמים הוא גילוי של אור) תמיד הקליפות רוצות לקפוץ, כי הן גם רוצות אור. קודם כל כדי להרגיע, צריכה להיות לך אמונה שכל מה שצריך לקרות באמת קורה, ואם משהו השתבש יש לזה סיבה והיא אלוהית , גם אם באותו רגע זה לא נראה ככה. לפעמים רק בדיעבד אנחנו מגלים ש"איזה מזל שלא השגתי את זה וזה, כי אז הייתי מפספס זה וזה.." העניין שבדרך כלל ההפסד מרגיש באותו רגע כאילו נכשלנו או שמו לנו עין וכו. אני לא כל כך מאמינה בזה יותר. רק מי שחי עדיין בקלטת הקארמתית שלו, עדיין בהשפעה של עין רעה וכיוצ"ב. מי שהחליף קלטת , כבר מגלה דברים חדשים. אני ממליצה על ניקוי אנרגטי, אם זה מעניין אותך תודיע.

גריני

New member
קודם כל, אני מאמינה שיש "עין הרע"

למה? - וואללה, לא יודעת... צרות עין יכולה בהחלט לגרום לשיבוש דברים, ומצד שני גם אמונה חזקה בעין הרע - גם היא מושכת התנסויות כאלה... מילכוד 22... אני גם מסכימה עם אושו, שיש דברים שלא אמורים להיות/לא בהתאם לתוכנית האב שלנו ולכן הם משתבשים ובדיעבד טוב שכך. אבל את הגישה הזו צריך, לדעתי, לקבל בזהירות רבה, משום שהמרחק בינה לבין פתאליזם מוחלט - הוא קצר ולא רצוי. שאלת מה לעשות? אה, זה פשוט: תמצא 3 זנבות של לטאות, תבשל אותן חצי שעה בחלב חמורים - על אש קטנה, ולקראת סוף הבישול תוסיף 2 כפיות זנגוויל מאיי זנזיבר. לקרר כשעה - להוסיף למעלה קינמון טחון ולשתות 2 כפות פעמיים ביום.
טוב ועכשיו קצת יותר רצינות (איך אני אוהבת ששואלים אותי מה לעשות) 1. כשיש לך משהו מאוד חשוב ש"מתבשל" - עד שלא התבשל, כלומר התממש סופית - לספר לכמה שפחות אנשים, אם אפשר - אפילו סודיות מוחלטת. אם נניח אתה עומד לרכוש או למכור דירה, ויש משהו רציני על הפרק - עד שלא נחתם חוזה, דממת אלחוט! 2. הגנות אנרגטיות טובות להרבה דברים, גם לחסימת עין הרע. זה איזשהו תרגיל חשיבתי קצר (שעובד גם אם לא מאמינים בזה.... אבל אם מאמינים - עובד טוב יותר, כמובן). תרגיל כזה יכול להיות: לדמיין שאתה מוקף בבועת אור לבנה שמגנה עליך מאנרגיות ומעין הרע, לדמיין שאתה נמצא בתוך מגן דוד גדול שמגן עליך (מגן דוד הוא סמל הגנה חזק במיוחד), אותו כנ"ל לגבי הבית שלך (להקיף אותו בהגנות הנ"ל). והכי חשוב: כשיוצאים לנסיעה: להקיף את האוטו/אופנוע/מטוס/אוניה - בהגנה הזו. הערה אחרונה לעניין זה: אני לא הייתי מכניסה את כל השיבושים ל"סל" של עין צרה, אלא מנסה לבחון אותם אחד לאחד. ייתכן שחלק מהשיבושים הם אומנם עין הרע, אבל אחרים - מסיבות אחרות.

למעלה