שאלה למנהל הפורום

הוד11

New member
../images/Emo57.gifשאלה למנהל הפורום

למה טיפקס ואומנים אחרים אף פעם לא מתארחים פה? ואני מסכים עם מי שכתב שצריך לכתוב בפורום הזה על בסיס יומי

FunkyGiraffe

New member
אני כתבתי שיכתבו פה על בסיס יומי

אממ, טיפקס כותבים בפורום הרשמי שלהם מדי פעם ניסיתי לדבר איתם שיבואו לפה ולא הלך אני אנסה לארגן פה אירוח בקרוב של אמן לבנטיני או טיפקס עצמם כעיקרון זה יכול ללכת הכי טוב כשייצא האלבום

הוד11

New member
פורום רשמי?

מה זה הפורום הרשמי של טיפקס? הוא בתפוז? אם כן תאמר לי

הוד11

New member
תודה

תודה רבה מנהל הפורום תדע לך שאתה עושה מצווה עם הפורום הזה

FunkyGiraffe

New member
העונג כולו שלי

הבנתי שגם גל פרמן הבסיסט של טיפקס יגיע בקרוב לכאן

טיפקסית

New member
תקווה עידו תן לי לטפל בזה

הוא אמר שהם ממשיכים בהקלטות ולכן הרבה זמן פנוי לא יהיה להם,אגב לפני שבוע הם כבק הקליטו עוד שירים חדשים,ולפי המומה הדיסק שלהם אמור לצאת בקרוב,שזה אומר אני מקווה שבמקסימום זה יקרה בחגים [בערך בספטמבר אוקטובר זו ההשערה שלי] תן לי לדבר איתו על זה. אגב אם אתה רוצה אני יכולה גם לדבר עם נועם ינקלביץ' בפלאפון שידבר עם קובי ונראה

טיפקסית

New member
אגב בימים הקרובים גל יהיה מעט בפורו

בפורום הרשמי הסיבה היא שהוא חלה קצת כך שנחכה כמה ימים עד שהוא יחלים לגמרי ואז אני אנסה לתפוס אותו לשיחה. בכל מקרה אני הצבתי לעצמי מטרה לנסות ולדבר עם טיפקס עידו בגלל שזה פורום לבנטיני מן הראוי שנזמין את גיא,יאיא,משה ודודוש לא ככה? השאלה רק מתי יהיה להם זמן.

FunkyGiraffe

New member
למעט עניין ההפצה הדג נחש כבר לא

עובדים בלבנטיני יותר ולדעתי חשוב להביא לפה אמנים שהם יותר "טריים" בלבנטיני כמו שירי, המרסדס, אורי מור הכלי ועוד וכמובן טיפקס

טיפקסית

New member
שלחתי הודעה פרטית בהייד פארק

לאורי גת [המתופף הענק של המרסדס] עם שירי אני אשמח לדבר,חחחח אחרי הפגישה ההזויה שהייתה לי איתה בשירותים בזאפה בהופעה של קובי. ואם כבר שירי-מישהו שמע ת'רינגטון של "מתי תחייכי" אתמול הורדתי אותו,הוא נחמד אבל לא יותר מזה. לטיפקס אני אדאג. את אורי מור אני משאירה לך. אני אדבר עם ביג על נערי רפול שעובדים בימים אלה על דיסק חדש [אלא אם כן אתה רוצה שאני אעביר לך את המייל שלו ותדבר איתו]

הוד11

New member
שוב תודה

מצויין שגל פרמן יבוא כי יהיה אפשר לדבר איתו גם על כדורגל. ותודה לטיפקסית על האינפורמציה

הוד11

New member
רק בית"ר

וכמובן מילאן אהובת ליבי שתיקח שנה הבאה בעזרת השם טריפל ושליברפול יירדו ליגה אמן סלע!!!!!!!!

FunkyGiraffe

New member
שרוף על מילאן

ולאושרי-גבר גבר, לא חייבים לדבר רק על נושא הפורום כל הזמן אתה יודע

FunkyGiraffe

New member
אלוהים ישמור

אתה האוהד מכבי פתח תקווה הרביעי שמתקיל אותי בשנה האחרונה
אפשר לזקוף לטובתכם שאני מכיר כבר הרבה הרבה הרבה יותר אוהדי מכבי מהפועל בפתח תקווה חחחחחחחחחח

למעלה