שאלה רוחנית

רומי 007

New member
../images/Emo57.gif שאלה רוחנית

בנות, מישהי שמעה על הרב אדרי ברעננה? בכלל, וכמובן בהקשר שלנו. קיבלתי היום המלצה חמה מאוד ומעניין אותי לדעת אם מישהי יודעת משהו בעניין.

רומי אני שמעתי על הרבה רפאל אדרי !!

לפני כמה חודשים עשיתי פה דיון בנושא של הרב או הפריה נוספת ??? ורציתי לבחור את הדרך הנכונה הרב לוקח קרוב ל2000 ש"ח על הטיפול שלך ושל בעלך ביחד וחברה שלי מהעבודה הקודמת המליצה לי עליו .. הוא נתן לה לאכול שום כל יום לה ולבעלה ועוד כמה דברים ...ואחרי חודש היא ניקלטה [5 שנים נשואה ללא ילדים והיא בת 35] זה היה מדהים כשהיא סיפרה לי שהיא בהריון ..[מנוסחת השום ] לי זה היה מעוד תמע שרב לוקח כ"כ הרבה כסף ..ואפילו שאלתי והתיעצתי עם מכון פוע"ה שאמר שאם הרב לוקח 2000 ש"ח הוא מגזים ...והם הציעו לי את שיטת בר טוב .....שעולה כמעט קרוב והיא ודעית יותר .. הוא רב שמחולל פלאים זה מה שיש לי לספר עליו ... ביי יונית

רומי 007

New member
יוניתי תעשי לי טובה?

תשאלי את החברה הזו מה בדיוק ה"דיאטה" כוללת פרט לשום? וכמו כן - איך הוגדרה הבעיה שלה קודם והאם היו אצלה בעיות מכאניות כמו אצלי (חסרה חצוצרה אחת והשניה סתומה, אבל אין בעיות זרע). זה רלוונטי, כי אולי דיאטת השום היא באמת נפלאה ומחזקת ומוסיפה משהו שמשפר את הפוריות אך באותה מידה אין לה שום השפעה על בעיות מכאניות? חוץ מזה- גם סוגיית התשלום נשמעת מדאיגה: אם אבוא לבד זה חצי מחיר? (סתאאם) פשוט - בשלב זה לא נראה לי שבעלי (כופר שכמותו) מתכוון לבוא איתי. ובקיצור: כל פרט שאת יכולה לדלות ממנה יקדם אותי להחלטה לכאן או לכאן. ומה איתך, הלכת בסוף?

רומי את כל השאלות כבר שאלתי בעבר

את חברתי היא בת 35 נשואה 5 שנים מצאו לבעלה בעית זרע לא חמורה כ"כ ובצילום רחם שלה גילו חצוצרה אחת סתומה קצת ויש לה רחם בצורה קצת מוזרה מהרגיל ..לא יודעת איך קוראים לזה .... עכשיו דיאטת השום [זאת לא בידיוק דיאטה] ניתנה להם כי ככה הרב ראה לנכון אבל אם את תגיעי הוא אולי יתן לך משהו שמתאים לבעיה שלך ..כל אחת לגופה ועוד משהו הרב מקבל רק עם הבעל אז תשכנעי את בעלך אחרת הוא לא יקבל אותך! ולא יוכל לעזור ! מעבר לזה חברתי לא רצתה לפרט היא סיפרה רק שנתן לה ולבעלה לאכול שום עם כל דבר ולתרום כסף לסיכרו של רבי מאיר בעל הנס ובקש בקשות .. וזהו זה קרה אחרי חודש של התמדה... היא שלחה גם חברה שלה וגם לה הצליח .. אני פה לשעת הצורך ספרי לי מה הוחלט !!
יונית

יובל@

New member
למה זה צריך לעלות כל כך הרבה?

למה הרבנים תמיד לוקחים כסף??? בחופה - צריך לשלם להם כסף, בבריתות - צריך לשלם להם כסף, נתינת כשרות למזון ואוכל - צריך לשלם להם כסף. מה הם לא יכולים לעשות מצוות בלי שישלמו להם הון על זה??!!!

למעלה