שאלונת

../images/Emo57.gifשאלונת

אלף ואחת גירסאות תכננתי לי איך אני מודיעה לכן את זה. כעת 3.5 לפנות בוקר כל בני ביתי חורפים ואני התעוררתי כדי לבצע את הבדיקה הביתית. היום זהו היום ה-32 מאז הופעת המחזור והערכה כאן היא ורודה )סימן לבנות ) ואם אתן במתח אז : יש !!!!!!!!!!!!! שני פסים (ורודים) נראו בברור על המקלון!!!!!!!!!!!! בנות אני בהריון!!!!!!!!!!! מבטיחה שלא אעזוב את הפורום הזה שהחזיק אותי שפויה בשעות קשות, שהעניק לי חברה מהצד השני של העולם. אשתדל לתמוך ולעודד. ואם לשמור על רציונליות אז אז שאני לא יולדת, אין אצלי שום דבר בטוח. בהצלחה לכולכן- גם תורכן יגיע (אני צריכה להחליף את השם עכשיו?)

sagiti

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo95.gif../images/Emo24.gif../images/Emo127.gif../images/Emo25.gifמז"ט !!!

מאחלת לך היריון משעמם ומוצלח !!!!!

גורבי

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif ועכשיו תורנו ../images/Emo13.gif

מעיןבר

New member
../images/Emo124.gif קולולולולו../images/Emo70.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

שיעברו עליך חודשים קלילים ונזכה לראות תמונות של תינוק בעוד 8.5 חודשים!

m i c h a l y

New member
שאלונת?

זו הכותרת שמצאת להודעת הפסים שלך???? טוב, עכשיו יש לך אישור להחליף את שמך כי תורך כבר הגיע (אולי אני אשאיל אותו? מתי כבר תורי יגיע???) בכל אופן מליון מליון מזל טובים.... אני חייבת לציין שהיתה לי הרגשה טובה בקשר אלייך הפעם! אז בהצלחה בהצלחה בהצלחה ואל תשכחי לבוא לבקר לפעמים! מיכל

פוקית27

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif../images/Emo49.gif../images/Emo57.gif../images/Emo49.gif

איזה כיף,המשך הריון קל ומשעמם ואל תישכחי לפזר עלינו אבקה נראה שהיא עובדת.

פּוֹנְג

New member
איזה יופי ../images/Emo140.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

ועכשיו יש לך דאגה אחרת לטיול... איך מסתירים את הבחילות מהאחרים
דאגות של עשירים. אני מקווה שכבר הערת את הבעל לספר לו.

Gill Gallad

New member
איזו התרגשות!!!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

וואו, אני מתרגשת כאילו זו היתה הבדיקה שלי... מזל טוב- מזל טוב- מזל טוב !!!!!!! והיתר באישי, מהצד השני של העולם.....

kushkulina

New member
מזל טוב ענק ממני../images/Emo65.gif

ברוכה המצטרפת לזוכות !!!!!!!!

meme1975

New member
מממזזזזלללל טטטטטוווווובבבבב../images/Emo6.gif

שיהיה הכי בהצלחה שרק יכול להיות!!!!!!!!!!!!!

למעלה