שלום חד שמח חברים יקרים

soly anidjar

New member
../images/Emo57.gifשלום חד שמח חברים יקרים

חמסה|שלום חג שמח חברים יקרים הרבה זמן לא נכנסתי לפורום באשדוד שמי סולי אנידג'ר ואני גרה

wan

New member
שלום לך סולי יקרה אכן מזמן לא ../images/Emo140.gif

בקרת אותנו. מה שלומך? יופי שבאת ממש לפני המימונה. כי אני יודעת שאת בשלנית ואופה נפלאה. ונשמח אם תחלקי אתנו ועמנו כמה מתכונים לחג. וברוכה הבאה והנמצאת. חג שמח לך. וברוך הבא ביק.

soly anidjar

New member
WANשלום חמודה

WANשלום חמודה פשוט אני לא יודעת לשלוח תמונה פה בפורום אני חייבת לילמוד WAN מי את?

wan

New member
סולי יקרה אני גולשת גם בקוסקוס

ומשם אני מכירה אותך. וראיתי יצירות שלך לא פעם. ולא רק אוכל .. גם את שרשור ההגדות שלך אוסף מדהים. התכוונתי למתכונים . אם יש לך . ולגבי איך מעלים אשאיר לעלמה להסביר לך כי אני כבר הולכת לישון. אצלי כבר מאד מאוחר .אז מתנצלת מראש. אחרת הייתי מסבירה לך. אך זה באמת פשוט מאד.

הודפי

New member
סולי אניג'אר! רוצה לדעת אם יש לך

קרבה לדר. אנידג'אר הגניקולוג?

soly anidjar

New member
אודפי שלום כן הדוקטור הוא בן דודי

אודפי שלום כן הדוקטור יוסף אנידג'ר מבאר-שבע הוא בן דודי סולי

הודפי

New member
הכרתי אותו במרוקו , עבדתי איתו וגם

אירחתי אותו ואת אישתו בביתי. אכן יוסף. אנחנו קראנו לו חוסה.

soly anidjar

New member
הודפי כתבי לי

הודפי כתבי לי מי את? חוסה עבד במרוקו ב1965-1966בעיר אאקאסאר-קיביר ליד לאארש איך את מכירה אותו? חג שמח

הודפי

New member
לפני כן הוא עבד בעיר גדולה אחרת.

תרבח ותסעד. אכתוב לך אחרי החג.

עלמה 3

New member
שלום שלום וחד שמיייייח לך ../images/Emo20.gif

מה שלומך ? מה המצב ? טוב שנכנסת עכשיו .. בבקשה חליצי נעליים ותתרווחי לך
להיום יש לנו קטרה דל מחיא

הודפי

New member
כומו אסטה סולי? אסטה בואנו?

עלא סלאמתכ! גלש מעאנה שוויעה. תרבח ותסעד!

wan

New member
הודפי יש ל משימה אם תוכל נשמח

לספר לנו מזכרונך כאחד שגדל שם במרוקו..כיצד חגגתם את המימונה .. נשמח לשמוע ממקור ראשון. אני סיפרתי בעבר ממה שאני זוכרת כילדה... נשמח אם יהיה לך זמן לספר לנו...

soly anidjar

New member
הודפי את מקירה את בן דודי?

הודפי את מקירה את בן דודי יוסף אנידג'ר???? אני גרה באשדוד אני כותבת הרבה באתר קוסקוס וגם באתרים בצרפתית www.dafina.net www.darnna.com

שרונהה

New member
ברוכה הבאה סולי../images/Emo140.gif

כדי להכניס תמונות עליך לרדת למטה למטה בדף התגובה ושם תמצאי את המילה browse לחצי על המילה ותיפתח לך תיקיה בחרי מהתיקיה שלך את התמונה שאת רוצה להציג בפורום ולחצי על "שלח".. בהצלחה

soly anidjar

New member
שרונהה שלום חמודה

שרונהה שלום חמודה אני בא עם העוגות הן לא כשרות לא לאכול אותן עד מימונה

צפראווי

New member
שלום חג שמח ומה דעתכם על המדליה

שמכינים במיוחד ליכבוד המימונה שלנו?
הינה מתוך החדשות של ערוץ 7: הערב תושק מדליה לכבוד המימונה , 17 אפריל 2006 / י"ט בניסן תשס"ו לקראת סיומו של חג הפסח שבו מציינים יהודי צפון אפריקה את אירועי המימונה,תושק בעוד שעה קלה במעמד חגיגי בראשותו של נשיא המדינה והרבנים הראשיים לישראל מדלייה מיוחדת, מדליית המימונה. במוצאי חג הפסח נהוג לברך איש את רעהו, לערוך סעודת חג ולפתוח את דלתות הבית לכל אורח. יסוד המנהג בברכה שנהגו מלכי ישראל לברך את קהל החוגגים ביום האחרון של החג והברכה שתושבי ירושלים ועולי הרגל ברכו בחזרה את המלך. בשנים האחרונות במדינת ישראל המסר של המימונה הוא גם קירוב לבבות בין כל העדות, תחת הסיסמא - " יחד שבטי ישראל ". המדליה הונפקה בליווי ועדה ציבורית שבראשה עמד הרב הראשי לישראל שלמה משה עמאר וחבריה היו: הרב חיים פוגל, הרב משה טולידאנו, הרב אליהו מרציאנו , ומר אבישי בר-אושר.

שרונהה

New member
צפראווי../images/Emo47.gif

איזה יופי של ידיעה הבאת לנו כאן
ואיך הצנעת את הידיעה הזו כאן בסוף השירשור?? השקת מדליה לכבוד המימונה
איפה אפשר להשיג את המדליה או לפחות תמונה שלה?

למעלה