שרשור ברכות יום הולדת לגילתי

../images/Emo57.gifשרשור ברכות יום הולדת לגילתי../images/Emo57.gif

היום גילתי חוגגת יום הולדת. ברכו אותה כאוות נפשכם, אתם יכולים להזמין חברים ואו גולשים אחרים על מנת לברכה. השרשור מתחיל כאן.

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifלגילתי הילדה הכי יפה בעולם../images/Emo65.gif

גילתי שלי, מה אומר ומה אגיד... היום את ילדה גדולה [נכון, רק קצת, אבל בשבילי את תמיד הכי גדולה ומוצלחת בעולם, את יודעת]. נשמתי האהובה, אני מאחלת לך מה שאני בעצם מאחלת לעצמי... לאיפה שרק תלכי, שילווך המלאכים השומרים, שמה שלא תעשי, תמיד תרגישי שלמה ושלווה עם מעשיך, שתמיד תשהי במחיצת אוהביך ואהוביך, שבריאות והצלחה יהיו מנת חלקך בכל, שתמיד תתעוררי עם חיוך אלוהי נדסוך על שפתותיך, שתגשימי את כל מאווייך בשלמות, שתצלח דרכך בכל אשר תלכי, שתגיעי ק"מ אחד מעבר לכל פסגת שאיפותיך וחלומותיך, שתמיד תהיי נאווה, היי סוררת, היי תשוקה, היי סוערת, היי שמחה,היי לוטפת, היי אוהבת, היי נאהבת, היי מאושרת, היי בוטחת, היי מוצלחת, היי יוצרת, היי נוגעת, היי בוערת, היי כמו שהיית עד היום - רוגשת , כי כך את הכי טובה. כך את הכי- את... אני אוהבת אותך כמו שמגיע לך שיאהבו אותך ואת יודעת על מה אני מדברת, אז ילדה טובה שלי, שמרי על עצמך ותמיד רק זכרי שלהיכן שלא תלכי, אני אתך... תמיד אתך ! אי שם יושבת לי על כתפך השמאלית [קצת מעל ללבך]. אל תפחדי, אל תחששי, אל תדאגי, שתינו יחד לאורך כל הדרך. תמיד, מתמיד ולתמיד. מאמא.

חנוש124

New member
גילתיייייייייי :]

מזל טוב עד 120 שנה ! שיהיה לך המון המון המון מזל טוב יפה שלי :] אני אוהבת אותך הכי שבעולם ואת יודעת את זה שתמיד תקומי בבוקר עם חיוך על הפנים שיהיה לך הצלחה בכל מה שתרצי שכל משאלותייך התגשמו ושתדעי שאת יכולה להגיע להכ-ו-ל! את פשוט מדהימה :] אוהבת אותך הכי הכי הכי הכי הכי שבעולם חן

לילו BD

New member
מזל טוב :)

אז קודם כל המון,המון,המון מזל טוב
שיתגשמו כל משאלותייך לטובה
המון הצלחה בכל דרך שתלכי - ותזכרי אנחנו תמיד מאחורייך !!
כל יום - כל היום
והכי חשוב - בריאות ואושר
אל תשתני לעולם - כי אין כמוך
שמחה שיצא לי להכיר אותך , באמת שמחה
בהמון אהבה ואיחולים
לילו BD

1mayush

New member
אהובההה ../images/Emo23.gif

גילתי.. מה אפשר להגיד לאחת כמוך? שיהיה לך המון המון המון מזל טוב
עד 100 כ-20 :) שהאושר יהיה לצידך לנצח ותמיד יהיה אפשר לראות את החיוך היפה שלך
כל חלום, כל מטרה וכל דבר אחר שתרצי שיתגשם
שיהיה לך המון הצלחה ב כ ל דרך שבה תלכי ותשאפי כל הזמן להכי טוב שרק את יכולה, כי את מסוגלת !!! תמשיכי להיות כמו שאת- צנועה, מקסימה, חייכנית, אוהבת, מוכשרת וכל מה שאת !! כי אין מה לשנות
ממש שמחה שיצא לי להכיר אותך, את מדהימה בכל המובנים! אוהבת אותך המון ותמיד אהיה בשבילך(את יודעת איפה למצוא אותי
), מאיה

לגילתי

האמת שאני לא ממש יודעת מה להגיד לך כי האמת את מושלמת יפה,שרה מדהים,יש לך את הקהל הכי טוב חח טוב אז מזל טוב עד 100ו......30 אושר ועושר בריאות הצלחה בחיים למרות שכבר יש לך וזהו מזלללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבב זה הכי חשוב

מיוש94

New member
היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת

ל............................................................................................................................................................................................................................... גילת המהממת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 חג לה שמח וזר לה פורח היום יום הולדת לגילת! המון המון מזל טוב עד 120 שנה ואם את רוצה יותר אז תוסיפי כמה אפסים שאת רוצה המון בהצלחה תמשיכי להיות כמו שאת-מקסימה,יפה,נחמדה,חייכנית והכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי חשוב מוכשרת ברמות מטורפות!!! מקווה לפגוש אותך בקרוב
מיה

גיליתי המדהימה שתיהיה לך יום הולדת הכי כיפית

רק לפניי שנה הכרתי אותך מהקליפ של ממריאים ופשוט התאהבתי כמה מקסימה מדהימה יפיפייייה:) ומכמובן תודה שתמכת בי והתקשרת אליי תהני ביום הולדת אוהב מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד עומרי

moranosh7

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מ-ז-ל-ט-ו-ב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

יפה שלי!! כל הברכות והאיחולים לא יוכלו לתאר את האושר שלי לחגוג איתך את היומולדת הרביעית שלך יחד מאז שאנחנו מכירות.. והלוואי שנחגוג עוד המון ימי הולדת יחד! כמו שאמרנו תמיד אחת לשניה, אנחנו אחיות, בדם, בנפש!!! אני אוהבת אותך, את הילדה המתוקה שבך, את התמימות בעיניים, את החיוך המקסים, והכי חשוב אותך.. את, גילת, הבחורה המדהימה ביותר שיש!!! אז.. המון המון מזל טוב! אוהבת תמיד, מורן, גיסתך לעתיד!

גילתי :)

מזל טוב עד 120 :) את האחות הכי מדהימה בעולם ואני הכי שמחה בעולם שאת אחותי שלי ורק שלי (; אוהבת אותך 3>

CuteRic

New member
../images/Emo65.gifמזל-טוב גילתי~

דבר ראשון, אני רציתי לפתוח לך נושא. :'( זה לא פייר שדווקא ביום הולדת שלך חזרתי ללמוד. רציתי להכין לך חתימה יפה, לפתוח נושא. ראיתי שאני מסיים ב 11, חשבית לחזור מהר ואולי להספיק. אבל הכל התחרבש. \: אז לא נושא, למרות שהחתימה לא יצאה משהו, ולמרות שאני האחרון שכותב לך, אני עדיין כותב מהלב. 3> אז גילתי, לא דיברנו אף פעם, לא נפגשנו אף פעם, את לא יודעת עליי כלום. והאמת, גם אני לא ממש מכיר אותך אישית כמו רוב חבריי הפורום. (יש פה מלא שהם משפחה שלך..חח), אני אפילו לא יודע בת כמה את. אבל אני כן מכיר את השירים שלך, ואוהב את כולם. כל אחד בדרך ובאופן שונה. אני רוצה לאחד ליום הולדת קודם כל, שתחיי עוד הרבה שנים (גם אחרי שתפרשי ממוזיקה..), לפחות... עוד 120 שנה. אני גם רוצה לאחל לך שכל מה שתרצי יתגשם, שתמיד יהיו אנשים שאוהבים אותך (לא שעכשיו חסר..), שתמשיכי לעשות מה שאת אוהבת (כמו מוזיקה..), ושבכל מה שתעשי תצליחי. (אלבום..?) כמו כן, אני גם רוצה לאחל לך בהצלחה בהופעה שלך ב11/6 בקניון קרית אונו, שם סופסוף אני יראה אותך. D:D:D: מתנה אני לא יכול לתת לך..אך צפי להפתעות.
ו.זהו, אני שוב מאחל לך שכל מה שתרצי יתגשם, שתמיד תמיד תיהיה שמחה, ותעשי אך ורק מה שאת אוהבת.. ו.. מזל-טוב.[= אה, ואני אשמח מאוד אם תגיבי לברכות גם.. (לא רק לשלי..D:)

גילתי עכשיו אני נזכר שאני קליפ מיוחד בשבילך:)

אז אני מקווה שאוכל לצלם אותו בזמן הקרוב

oOosapiroOo

New member
מזל-טוב:]]

גילתייי[?!] שיהיה לך המון המון מזל טוב המוןן אושר כושר בריאות ויושר:]] שתצליחי בכל מה שרק תרצייי!! ותמשיכי להיות מדהימה כמו שאתתת!! אוהבת אמוןן.. ספיר3>

1mayush

New member
הודעה מגילתי ../images/Emo124.gif

סיפרתי לה שיש בפורום מלא ברכות ליום הולדת שלה והיא ממש התרגשה! היא מוסרת שהיא אוהבת את כולכם מאוד מאוד ומודה לכם על הכל
היא מאוד עמוסה בהרבה דברים אז היא תסתכל על ההודעות יותר מאוחר ואולי גם תגיב
*חנו'ש- לך היא מסרה שהיא ממש אוהבת את הכרית שלך והיא איתה בלילה
לילה טוב לכולם

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif|בעית|פאקפאקפאק איזה איחור!../images/Emo7.gif

גילתיייייייייי , מדהימה אחת.
אם היית יודעת כמה אני(וחברי הפורום) אוהבת(ים) , ומעריכה/(ים) אותך.
את זמרת מדהימה , דוגמנית מהממת , ובנאדם מקסים.
את צריכה להיות גאה בעצמך , בפורום שקיבלת , ובהכל. את יודעת , שהמעריצים הראשונים שלך , זה אלה שיעריצו אותך מתחילת דרכך ועד הסוף? שיהיה לך הרבההההההההההההההה , מזל טוב!
אוהבת
, לאה!

למעלה