../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifלגילתי הילדה הכי יפה בעולם../images/Emo65.gif
גילתי שלי, מה אומר ומה אגיד... היום את ילדה גדולה [נכון, רק קצת, אבל בשבילי את תמיד הכי גדולה ומוצלחת בעולם, את יודעת]. נשמתי האהובה, אני מאחלת לך מה שאני בעצם מאחלת לעצמי... לאיפה שרק תלכי, שילווך המלאכים השומרים, שמה שלא תעשי, תמיד תרגישי שלמה ושלווה עם מעשיך, שתמיד תשהי במחיצת אוהביך ואהוביך, שבריאות והצלחה יהיו מנת חלקך בכל, שתמיד תתעוררי עם חיוך אלוהי נדסוך על שפתותיך, שתגשימי את כל מאווייך בשלמות, שתצלח דרכך בכל אשר תלכי, שתגיעי ק"מ אחד מעבר לכל פסגת שאיפותיך וחלומותיך, שתמיד תהיי נאווה, היי סוררת, היי תשוקה, היי סוערת, היי שמחה,היי לוטפת, היי אוהבת, היי נאהבת, היי מאושרת, היי בוטחת, היי מוצלחת, היי יוצרת, היי נוגעת, היי בוערת, היי כמו שהיית עד היום - רוגשת , כי כך את הכי טובה. כך את הכי- את... אני אוהבת אותך כמו שמגיע לך שיאהבו אותך ואת יודעת על מה אני מדברת, אז ילדה טובה שלי, שמרי על עצמך ותמיד רק זכרי שלהיכן שלא תלכי, אני אתך... תמיד אתך ! אי שם יושבת לי על כתפך השמאלית [קצת מעל ללבך]. אל תפחדי, אל תחששי, אל תדאגי, שתינו יחד לאורך כל הדרך. תמיד, מתמיד ולתמיד. מאמא.