- קבלו

סיאמית

New member
../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif - קבלו

קצת מטושטש כי לא על הכל בונים את התלת-מימד ויש חלקים שהמחשב לא רואה בדיוק אז את תבהלו מהכתמים והחתיכות החסרות... דומה לי 2 טיפות מים!!!!

anat11

New member
אממ..

קצת מבהיל, לא? כאילו - אמא´לה. וברצינות - איזה מחשבה מדהימה זו שיש לך אדם שכזה מתפתח בתוכך. פשוט בלתי נתפש. מקווה שימשיך להיות ממש בסדר. מחזיקה אצבעות ! באהבה, ענת

סיאמית

New member
כמובן ../images/Emo13.gif

כשהיא תגדל אני ארכוש עבורה מחשב ידידותי בדיוק כמו "האל". בינתיים, כל הושטת אצבע שלה דוקרת אותי בצלעות... מה שמזכיר לי שבאמצע האולטרסאונד היא פתאום בעטה וראינו את זה בזמן אמת על המסך. מדהים!!!

RomiVais

New member
איזה יפיופה ../images/Emo99.gif

תודה שאת משתפת אותנו יקירתי!!!! למרות הטישטוש אפשר לראות דיי בבירור את תווי הפנים... ממש יפה!!! ברכות להורים המאושרים והגאים רומי

אורית...2

New member
בובה מהמממממת...../images/Emo95.gif../images/Emo57.gif

ואם היא דומה לך ???
אז בכלל ... סיאמוש סיפרת לה כמה "דודות" מחכות לה ??? אני יכולה גם להשוויץ רומי המנהלת ??? את יודעת מה ...אני גדולה ואני לא שואלת ....מקסימום תמחקי לי את הנכדות שלי ... אבל זה לבובה המהממת של סיאמית ו~א~ כמובן...

RomiVais

New member
אורית, איך את חושבת... ../images/Emo2.gif

שאני אמחק את ההודעה שלך? הגזמת יקירתי!!!! יופי שכולם משוויצות...... ואנחנו זוכים לראות את הילדודס של כולם. מה יותר יפה מזה??? הן מקסימות אורית...... ובחיים לא הייתי מוחקת <אני עדיין בהלם מהרעיון> נשיקות לשלושתם וגם לך רומי

לילית7

New member
וואו!!!

כמה שהיא מדהימה! פעם ראשונה שאני רואה אולטרה סאונד תלת מימדי וזה כ"כ שונה מהאולטרה סאונד הרגיל שתמיד כשהראו את הבטן חשבתי שזה הראש...ממש אפשר לראות פה את כל התוי פנים. כבר רואים שהיא מקסימה

סיאמית

New member
תודה מתוקה!!! ../images/Emo57.gif

היא דומה לאמא שתי טיפות מים!!!
אבל יש מי שאומר שזה סתם ויש מי שאומר שהתינוקות יוצאים אחר כך דומים נורא לא/ס התלת-מימדי הזה. בכל מקרה, זה גימיק

יאסון

New member
וואו!!!

מדהים! ממתי יש אולטרה-תלת מימד? יש לי בן בן שנה ושלושה חודשים ןאנחנו היינו בטוחים שעשינו את כל הבדיקות האפשריות...

למעלה