../images/Emo57.gif

אוף..... זה נורא עצוב, שאחרי המחנ"ק כבר לא יהיו לנו אותם מדריכים...
אנחנו כל כך אוהבים אותם והם הצוות הכי טוב שהיה לנו בעולם וכווווווולם שם חמודים נורא וכוווווווולם בגדוד שלי חושבים ככה!!!! ושנה הבאה יהיו לנו מדריכים גם מ י"א, ואנחנו לא מכירים אותם... ואנחנו רוצים להשאר עם הצוות שלנו!!!!!!! ואחרי המחנ"ק בטח כולם יבכו כמו תמיד ואז יש יום של0ם עם הרגשה חראית. ודרך אגב, יש לי 6 מדריכים בגדוד ( רשגא"ד, מדריך וארבע מדריכות) ורצינו פעולת סיום לעשות בבריכה.... אבל שתיים מהמדריכות לא רוצות כי הן טוענות שאנחנו כוסיות מדי וזה יביך אותן..... ושתיהן מזה יפות....והן רזות כמו מקל, על מה הן מדברות? אנחנו נראות כמו מקרר לידן.....

אני ממש לא עצובה שאני יעזוב תמדריך

שלי הוא הפך להיות מזה בן **** בזמן האחרון להביא לו כפה ממש! חוצמזה שתמיד שווה להכיר מדריכים חדשים נכון, זה עצוב להפרד אבל מה לעשות ככה זה... ואת בטח גם לא תרצי להפרד מהמדריך החדש שלך בסוף השנה... ומי יודע אולי יביאו לכם מדריכים יותר כלים?! בעצם את חמשושית לא?! אז שנה הבאה לא יהיה לכם מדריכים... טוב יהיה אבל זה לא אותו הדבר.. לא נורא...

פירחוש

New member
גם אצלנו זה תמיד ככה

שנה שעברה, הייתה לנו את המדירכה הכי טובה בעולם.. ומזה היינו קשורת אליה, ומזה אהבנו אותה.. ובמחנה מזה היה לנו עצוב.. אבל נישארנו איתה בקשר.. ואנחנו יודעות שאנחנו תמיד יכולות להתקשר אליה, כרגע היא במשלחת של הצופים בארה"ב אבל היא כניראה חוזרת להדריך אותנו שנה הבאה...

לנו הכי באסה...

עכשיו יש לנו שני מדריכים מדהימים... חבל"ז... ואחת שמיניסטית - ככה שלא ניזכה להיות איתה בשכב"ג ואחד הוא אחרי צבא ביכלל, שעשה טובה למרכז ובא להדריך אותנו - ככה ששנה הבאה הוא נעלם מהשבט.... וגם אני לא רוצה לעזוב אותם... אני רוצה שהם ישארו... אבל אין מה לעשות, כל שנה (בד"כ) מחליפים מדריכים כדי שתוכלו להכיר כמה שיותר אנשים, וכדי שמי ששונא איזה מדריך לא יידפק "לכל החיים" אלא רק לשנה אחת... וחוץ מיזה שנה הבאה כבר אין לנו מדריכים אלא מדריך שיכבה... נועה.

ייאלה...

כולה מדריך מה אתם מתבכיינים?? אתם אפילו לא יודעים אם הוא באמת אוהב אותכם.. אפילו אם הוא מראה לכם שאתם הכי חשובים לו בעולם!

ניראה לי שאת טועה...

אני חושבת שמדריכים כן אוהבים את החניכים שלהם (לפחות את חלקם..
) כי אם הם היו שונאים אותם, או סתם לא היה איכפת להם מהם הם לא היו טורחים פעמיים בשבוע להעביר להם פעולות מושקעות ולקוות שיהיה להם הכי כיף שאפשר, הם ביכלל לא היו מדריכים - כי אם הם לא אוהבים את החניכים שלהם, למה להם ביכלל להשקיע בהם כ"כ הרבה? וחוץ מיזה - אם מדריך הוא באמת טוב אז ניקשרים אליו, אוהבים אותו, ומאוד עצובים כשצריכים לעזוב אותו, בדיוק כמו שאת תיהיי (איך כותבים את המילה הזו?
) עצובה את תיצטרכי לעזוב מישהו את קשורה אליו ואוהבת אותו. נועה.

אני מדברת אלייך בתור מחסנאית

שרואה את המדריכים תמיד לפני ואחרי הפעולה... קודם כל את צריכה להבין שאת לא חייבת להדריך אבל אם את אוהבת את הצופים ואת רוצה להדריך זה לא משנה איזה קבוצה תקבלי אם זאת הקבוצה הכי כלה או הקבוצה הכי מעצבנת... את תישארי וגם אם הם מעצבנים אותך.. את רוצה שיבואו עוד ועוד אנשים לשבט שלך נכון? אז כדי שיבואו לך חניכים לשבט את צריכה לעשות פעולות פצצתיות! ולהשקיע כדי שלחניכים המעצבנים שלך יהיה כיף! וכדי שיהיה להם כיף את גם צריכה להתייחס אליהם יפה ולהראות להם שאכפת לך מהם עכשיו.. איך אני יודעת שמדריכים שונאים את החניכים שלהם?? קודם כל אחרי כל פעולה הם מגיעים לחסן ומתחילים לקלל את כל החניכים אחד אחד... אני יכולה להגיד לך גם שישבתי עם המדריכה של כיתות ז´ (אלה שחימששתי ביום ירוק) והיא סיפרה לי על כל החניכים שלה מה מעצבן בהם מי כלי מי הדומיננטי... וכו´ ותאמת אם היית רואה את המדריכים האלה בזמן פעולה היית בטוחה שהחניכים האלה הם האללים של המדריך, שהמדריך פשוט מת עליהם! אז תמיד זה עצוב לעזוב את המדריך.. אבל זה ממש לא קשור לזה שהמדריך אוהב או לא אוהב את החניכים שלו! וכן נכון יש מדריכים שאוהבים תחניכים שלהם אבל זה קורה פעם במיליון שנה! מקווה שזיבלתי לך השכל מספיק...

123barbi

New member
אני מסכימה איתך מאוד...

אם המדריכים לא היו אוהבים את החניכים או לפחות חלק מהם אז הם לא היו משקיעים בפעולות פעמיים בשבוע...

מההההה

אז מה היה לכם השנה?? גדוד? אנחנו ישר כשעולים לכתה ט הופכים להיות שכבה....אז יש לנו מדריכת שכבה שהיא חמשושית ועוד אחד שהוא לומד באוניברסיטה והוא היה פעם בשבט אחר...

כן...

השנה ניקראנו גדוד, ורק מהשנה הבאה, כשניכנס לשכב"ג ניקרא שיכבה. ואת חמשושית, לא? אז איך יש לך מדריכת שיכבה שהיא חמשושית? ואצלנו לכל שיכבה יש מדריך אחד שהוא לא שייך לשכב"ג (בוגר שבט בד"כ), ולשיכבה יש פעולה רק פעם בשבוע. נועה.

123barbi

New member
אני מקווה שגם לנו...

יהיו אחלה מדריכים כמו בשנים קודמות...

MajorGad

New member
גלי ככה זה

גם המדריך שלי עוזב אותנו וגם מדריך י הנוכחי וגם מדריכי ט וגם מדריכי ח וגם מדריכי ז מדריכי ד-ו יהיו מדריכי ז, ח או ראשג"דים...ככה זה

גד - שאלה

נכון יש לכם שני עמרי בגדוד? אז אחד מהם בלונדיני עם משקפיים? או שזה אתה? ( זוכר ששאלתי אותך אם עמרי שאל אותך עם אכלת במבה לפני ששתית מהקולה שלו? אז אם זה לא אתה זה היה הוא... סליחה שאני מזבלת לך ת´שכל...) ו... מי שכתבה שהמדריכים לא בטוח אוהבים אותנו - ( לא זוכרת מי זאת...) אז הם מעמידים פנים טוב... גם אם הם לא אוהבים אותנו, אז אנחנו אוהבים אותם... וכייף לנו יחד, ויש לי גדוד ( נרראה לי) ממש טוב, אז בטח זה הדדי....

MajorGad

New member
כן יש לנו שני עמרי בגדוד

העמרי סיבול מראשג"ד את הגדוד שלך והעמרי ה. מדריך ו אני מדריך חוץ...אז אין כמעט סיכוי שאני העמרי השני...

למעלה