אוייי סוף עונהה ספויללרררר

רינתי15

New member
../images/Emo58.gif אוייי סוף עונהה ספויללרררר

אוקי אז ככה ידיד שלי ראה את כל העונה השניה דיוידי שהביא מארצות הברית והבתאי תספוילר הכי חםםםםםם!! כל הפרקים האחרונים אז מי שלא רוצה להרוס לעצממו צאו מפה עכשיו!! "חח נכון אח של ראיין... הוא ינסה לאנוס את מריסה.. ואחר כך היא החליטה לא לספר לראיין... ואחרי זה ראיין גילה שקרה ביניהם משו אבל הוא לא ידע מה אז הוא שאל את אח שלו והוא אמר שמריסה ניסתה להתחיל איתו. כיילב החליט להתגרש מג'ולי ולפי איזה חוזה שיש להם אם הוא מתגרש ממנה לפני שעוברת שנה אז היא לא תקבל כלום והם היו ביחד 11 חודשים ושבועיים אז היא תנסה למנוע ממנו להתגרש ממנה ובגלל שהיא הייתה מיואשת וזה אז היא ניסתה להרעיל אותו ובסוף היא התחרטה והוא ימות כבר מהתקף לב ולקירסטן תהיה בעיית שתייה רצינית והיא הייתה מעורבת בתאונת דרכים ואחרי שהיא תשמע מה קרה לכיילב בכלל מה שיהיה וזה ואז שולחים אותה לגמילה... ותרזה ילדה את הילד והיא מגדלת אותו אם אמא שלה וראיין לא יודע... והעונה השנייה נגמרת שראיין מגלה את האמת על אח שלו ומריסה ואז הוא נוסע עליו והם מתחילים לריב אבל מה זה מכות... ואז אח שלו בא להרוג אותו ובדיוק מריסה באה לקחה רובה וירתה בו... וטאז ריאן יחבק אותה כזה ובדיוק סאמר וסת יכנסו וככה זה נגמר... ואני כולי במתחחחחחח"[ אני בשוק טוטאלייי כיאלו אמאלהההה איזה סיוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מה אתם אומרים חשוב לציין הספויילר אמיתיי

../images/Emo58.gif מישו יודע

אם טריי ומריסה יהיו ביחד (יענו חברים ) ולמה הוא ניסה לאנוס את מריסה ומה היא עשתה ??

../images/Emo58.gifסוף עונה 2

הם לא יהיו חברים, הם יהיו יותר ידידים(לפחות בהתחלה) היא וריאן יעזורו לו להחלץ מכמה צרות שהוא יקלע אליהן, ומריסה גם תעזור לו לעבור לדירה של אלכס,ואז יש איזה פרק שריאן נוסע למיאמי עם סת' וסנדי לבקר את הננה והוא מבקש ממריסה שהיא תארח לטריי לחברה ותעזור לו למצוא עבודה, היא עוזרת לו למצוא עבודה ואז הוא מזמין אותו לחגוג את קבלתו לעבודה, ושהיא באה הם שותים כמה כוסות של טקילה ואז היא יוצאת מחוץ לדירה של טריי לנשום אויר והוא מסניף קוקאין ויוצא אחריה ושהוא מסטול מהמשקאות והקוקאין הוא מנסה לאנוס אותה, היא מצליחה לברוח לפני שהוא מצליח. היא לא מספרת לריאן, הוא מגלה בפרק הסיום.

Ulong

New member
לגבי ההמשך של עונה 2-ג'ולי!!שאלה

מישהו יכול לספר לי בספוילר אם ג'ולי תעלם לנו ותטוס עם כיילב לפריס או שהיא תשאר עד סוף העונה?

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifסוף עונה 2../images/Emo58.gif

ג'ולי נשארת.

למעלה