אימת הנימפה

mister a

New member
../images/Emo58.gif אימת הנימפה

היום הלכתי לתומי בסניף ענק הוידיאו (אין כמו בלוקבסטר, פשוט יש לי תלושים לשם) ואיזה מדף בסוף החנות... אני רואה איזה סרט שבחיים לא שמעתי עליו, "אימת הנימפה". מיד לקחתי אותו בגלל התמונה... והלילה, לאחר שראיתי אותו אני מממממש מבולבל. זה מספר על חבורת אנשי קרקס אירים (עם מבטא כבד) שגונבים מאיזה משוגע בת ים וטסים איתה לארה"ב כדי לקבל גרין קארד (תוספת שלי, הם שטו איתה פשוט להופעות) אבל בדרך היא טורפת אנשים (לא רק אני שונא את האוכל של אל על...) באיזה ליל ירח מלא היא הופכת ליצור שנראה כשילוב של פארק היורה ואייל. היא אוכלת והורגת הרבה מנוסעי הסיפון. מתברר שהיא הובילה את הספינה איכשהו לתוך אי הנימפות (שמו בישראל "איביזה") אבל את האישה (שכחתי לספר שיש שם אישה שנהייתה חברה שלה) היא לא הרגה. למה? 1) היא הייתה בהיריון עם נימפה. 2) היא הייתה יהודיה והנימפה רצתה לקבל אות חסידת עולם. 3) האישה אמרה שהיא אחיינית של אריאל מבת הים הקטנה. בקיצור סרט מוזר אבל מומלץ אם אתם מוצאים אותו...

VAMPhantom

New member
אגב לידע כללי, סרט זה הוא אחד...

מתוך 6סרטי-מחווה לסרטי אימה קלאסיים, שמה שעוד מיוחד בהם, בכל אחד מהם משתתף באופן בלתי צפוי קומיקאי לראשונה באימה
הסדרה כולה: creature feature בהזדמנות אשיג לכם את שמות הסרטים בסדרה זו

xander55

New member
ראיתי אחד מהסדרה ../images/Emo129.gif

נראה לי היו שם עכבישים, הילד חשב שהוא חייזר, שיש לו הורים חיזרים, אישה באה לבית הספר בתור פסיכולוגית לעזור לילד, אני כבר ממש לא זוכר, מישהו מכיר את השם?

VAMPhantom

New member
נדמה לי שזה הסרט:

"היום בו העולם נעצר" או משהו כזה, ואכן אחד מהסדרה המפוארת הזו

VAMPhantom

New member
עוד סרט מהסדרה...../images/Emo58.gif

גרסה אפלה לעלילה הדומה לספיידרמן... נער ששומר במתקן שמור לניסויים בעכבישים מחליט לנסות להציל חומר כימי העשוי המDNA של העכביש ומזריק לעצמו ומאז...
בלאגגגגגגן שילוב של ספיידרמן+הזבוב

xander55

New member
גם הסרט פרוע ../images/Emo129.gif

לא ממש ממוקד, אם אתם שואלים אותי, אבל אתם לא.

למעלה