אלכס קנסינגטון שיחקה גם את הדמות...

MispIaced

New member
סתם צירוף מקרים חח

שאלו את מופאט בטוויטר מתישהו אם זה היה בכוונה והוא אמר שהוא אפילו לא שם לב לזה

limors2

Active member
עם כל האהבה שלי אליה כשחקנית, אני לא רוצה

לראות אותה בשום דבר אחר. כדי להישאר עם האשליה שאיפשהו בעולם יש ריבר

limors2

Active member
אגב אלכס/ריבר, חלמתי על פרק 608.../images/Emo58.gif

אם הפרק יהיה כמו החלום שלי, הוא יהיה חתיכת שיעמום
מלא אנשים [ואני בניהם] ישבו מסביב לסוג של אמפיתאטרון גדול והדוקטור עמד שם ודיבר. כל החלום/פרק. אני לא זוכרת על מה. רק שהוא אמר מתישהו שהוא לא ישקר מול החברים שלו איימי ורורי (שעמד שם בלבוש רומאי, ואיימי לבשה כותונת פיג'מה] ומול מלודי [שישבה לבושה בשמלה+הכובע שהיא לבשה כשהדוקטור החזיר אותה ביום ההולדת ההוא] שחייכה אליו חיוכי ריבר גדולים ומלאים באהבה. כל הפרק חיכיתי שהיטלר יופיע ושרורי יחבוט בו, וכמה דקות לפני הסוף [הדקה ה38. אני לא יודעת איך ראיתי דקות, כי ישבתי שם עם כולם
] פתאום נעמד איזה מישהו בחלוק רופא עם שיער שחור ארוך ושמנוני ושפם דליל וארוך ודיבר על משהו, ואז שמתי לב שזה היטלר. מאכזב. מאד. במיוחד כי החלומות שלי בד"כ יותר מעניינים מזה. אבל לפחות ריבר חייכה

Oukami Kun

New member
בהקשר לזה...

(לא ממש קשור, אבל קצת) ראיתי היום את הארי פוטר הרביעי וכפי שאתם יודעים טננט משחק שם את אחד הרעים. אז עזבו שזה תפקיד ממש קטן ועזבו שהוא נראה בערך בן 16 ועזבו שיכלו לתת לו דמויות הרבה יותר טובות- זה היה כל כך מוזר לראות אותו משחק דמות של רע! לא הסתדר לי בשום צורה. זהו, זה מה שהיה לי להגיד P:

לי יש הרגשה הפוכה בנושא .. הדוקטור של טננט עד כמה שהוא היה משוחק טוב היה נראה לי בטיפלה אכזרי בצורה מאופכת והדמות שלו בסרט נראתה לי בטיפה מטורללת עם כל ההוצאות לשון האלו אבל הגיונית בהחלט לאופי של השחקן ..

למעלה