אם כן - זה סופי

python 4

New member
../images/Emo58.gifאם כן - זה סופי../images/Emo58.gif../images/Emo7.gif

לפי soap opera digest, איליין דוידסון, שמשחקת את אשלי מ- 1982 (עם הפסקה ענקית באמצע) פוטרה מצח"מ. היא תופיעה בפעם האחרונה ב- 11 לינואר 2007. לאחר מכן היא תחזור ככל הנראה לגלם את דמותה של סוזן בימי חיינו - סוזן היא אחת הדמויות שהיא גילמה שם בנוסף על התפקיד המרכזי שלה כקריסטן. איליין סיפרה שהיא לא מרוצה מהעלילות העכשוויות עם אשלי, בשל העובדה שהיא כבר לא "במרכז העניינים" יותר. לא כתוב שם אם התפקיד של אשלי ילוהק מחדש כמו שקרה בפעם הקודמת שבו איליין עזבה, או שמא אשלי תעלם לעד מחיינו
מה דעתכם - האם אשלי צריכה להיות מלוהקת מחדש, או שעזיבתה של איליין צריכה לשים סוף לדמות הזו, שמלווה את צח"מ כבר עשרות שנים?

pumiki25

New member
../images/Emo4.gif לא-לא. שום תחליף...

למרות שאני מאוד בספק אם אצפה עד אז...

לא היה ולא יהיה תחליף לאיילין

היא אשלי היחידה! לא אהבתי את אף אחת מהחיקויים הזולים שהיו לה. עדיף אם כבר שהדמות תצא וזהו, חבל שלא עשו את זה גם במקרה של אתם יודעים מי... (אני פשוט לא רוצה להפוך להיות מקרה שרון-פיליס וליילל כל היום...
)

Kalla

New member
אהבתי את אשלי האצילית

שהייתה לפני שרי שאטוק (נדמה לי שככה קוראים לה). שרי היא היחידה שעוד יותר גרועה מאיילין. לא אוהבת את המשחק של איילין ולא את מה שהיא עשתה לדמות. מצידי - קישתא, ושילהקו את הדמות מחדש, עם השחקנית שהייתה לפני שרי.

אור2221

New member
אף פעם לא חגגתי ככה

טוב נו, כשויקטור וניקי התחתנו. באמת. עשיתי השבוע את אחד הדברים שאני חולמת לעשות כבר שבע שנים, "תפסתי" את החדשות מוקדם מספיק כדי לדווח את החדשות בMEDIADOMAIN (אחד הפורומים האמריקאים שאני כותבת בהם). זה היה כל כך מתוק. ביי ביי אשלי, And don't let the door hit you on your way out. אני מחכה לזה בכליון עיניים מאז 1999. לא סובלת את הדמות, שום דבר נגד איליין אבל שתחזור לדייז. סיכום חצי השנה האחרונה בY&R על פי התסריטאית החדשה של צח"מ קיי אלדן, שאותה אף פעם לא סבלתי - בחוץ. אשלי - ביי ביי. ויקטור וניקי - עדיין ביחד. בראד - יהודי כשר. פרופסור קורבל - מסתבר שהוא סוכן מוסד ישראלי(!!!!!!!!) מה זה, Y&R, משחק הפנטזיה? מה השלב הבא, יביאו את הילד האובד של ויקטור וניקי? כל הקאסט של Y&R טסים לארץ לצילומי חוץ בכותל?

אור2221

New member
שלושת ההחלטות הראשונות

אחלה. מספר ארבע?? לא יודעת. ממש מוזר לי. לא אמורים להיות ישראלים בצח"מ, אני יודעת שאנחנו מגיעים לכל מקום :) אבל סוכן מוסד בויסקונסין??????? לפחות הוא מתחקה אחרי נאצים, ולא תופס טרוריסטים.

pumiki25

New member
כן, התייחסתי למספר ארבע...

כמו שאמרת - נשמע לי הזוי לחלוטין. א-מא-לה!
(בעצם, כשאני חושבת על זה, גם כל העניין עם בראד נשמע לי כמו שטות אחת גדולה. אם הם כל כך רוצים "לייבא" יהדות לסדרה - למה פשוט לא להכניס דמות חדשה? כל המהפך הזה נשמע לי פנטזיונרי מדי. מה הלאה? נגלה שפול הוא בעצם נזיר מורמוני שהגיע להפיץ את משנתם של שבט בני-נפי?
)

אור2221

New member
בגלל דון

(איך זה נראה מצחיק בעברית!) - נראה לי שזה היה לו חשוב. אבל כן, קצת הזוי ולא קשור.

sergew2

New member
דווקא חבל=((((

אשלי תמיד הייתה הדמות ה"מאזנת", וצריך אחת בסדרה. רק חבל שהתפקידים שלה עכשיו הם לא כ"כ מרכזיים כמו פעם, אבל בכל זאת איך אפשר בלי אשלי??

למעלה