אמ.ראיתי שאף אחד לא פתח הודעה. אז...

../images/Emo58.gif אמ.ראיתי שאף אחד לא פתח הודעה. אז...

סיכום שבועי?
שיר השבוע של GC: שיר השבוע לא של GC: להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שמצפים לו בשבוע הבא: מאכל השבוע: שתיית השבוע: תמונת השבוע: -שבוע טוב לכולם!D:
-

../images/Emo58.gif עונה לעצמי ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של GC: The river שיר השבוע לא של GC: Sum 41- With you להקת השבוע: סאם 41 P: אלבום השבוע: Avril Lavigne- Let go משהו טוב שקרה השבוע: גיליתי ש2 חנויות בסנטר מוכרות בובות ומחזיקי מפתחות של צ'אקי!!D: משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים לו בשבוע הבא: בוא נגיד שהרבה מבחנים...הרבה מאוד
מאכל השבוע: כנפיים שתיית השבוע: אייס קפה תמונת השבוע:

It's the way that he makes you cry .. ../images/Emo79.gif

It's the way that he's in your mind - It's the way that he makes you fall inlove שיר השבוע של ג"ש : Seasons , Moving On , Meet My Maker שיר השבוע לא של ג"ש : Sugarcult - Pretty girl
Incubus - Anna Molly |נוסטלגיה| להקת השבוע: ג"ש , ו"ר . אלבום השבוע: אני מניחה שStart Static של Sugarcult
משהו טוב שקרה השבוע: שלוש עגילים חדשים
, להפתעתי המוחלטת - מיקוד מצוין ברוב המקצועות ! משהו רע שקרה השבוע: לחץ לחץ לחחחחחחחץ . משהו שמצפים לו בשבוע הבא: מבחן במת' ? לקנות בגדים ! מאכל השבוע: מסטיק . שתיית השבוע: חח מים ? (להבא - "ציטוט השבוע" \ "סרט\ספר\סדרת השבוע" .) ציטוט השבוע : סתם כי הצחיק אותי D: . אחי (מסתכל על הסלט שמפוצץ בבצל) בטענות לאמא שלי : "מה זה .. למה יש פה מלא בצל ?" אמא (מתנערת מאחריות בעזרת כל תירוץ מטומטם) : "לא .. מה על מה אתה מדבר ? זה בכלל לא בצל !
" תמונת השבוע: הדור הבא של הרוק'נ'רול

Lintu666

New member
יאיי

שיר השבוע של GC: לא שמעתי
שיר השבוע לא של GC: אין. בקושי שמעתי מוזיקה השבוע :/ להקת השבוע: - אלבום השבוע: - משהו טוב שקרה השבוע: גדנ"ע משהו רע שקרה השבוע: גדנ"ע משהו שמצפים לו בשבוע הבא: שכל השרירים יפסיקו לכאוב ליייייייייייייי מאכל השבוע: אורז אורז ועוד אורז XD (זה היה בערך האוכל הכי נורמלי שהיה בבסיס) שתיית השבוע: תה\מים תמונת השבוע: אמנם זאת לא אני אבל גמני יריתי בM-16! D:

ואויי תפסיקו לפתוח פינות במקומי

אני באה לפתוח פתאום אני רואה שפתחו כבר,אם לא פתחתי אתמול זה לא אומר ששחכתי אני יכולה לפתוח תפינה גם ביום שבת

חח לא נורא בלה .

כולה סיכום שבועי . קחי לעצמך עוד פינה אם יש לך זמן וזהו

עונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של GC: סקרימר וכל האלבום החדש
שיר השבוע לא של GC: To Be Loved- Papa Roach Linkin Park- One Step Closer Won't Go Home Without You- Maroon 5 להקת השבוע: Papa Roach linkin ppark maroon5 GC
אלבום השבוע: מטאורה של לינקין פארק והאלבום החדש של גוד שארלוט
משהו טוב שקרה השבוע:קיבלתי 104 בג"ג ו99 באלגברה D: גם אני הייתי בשוק
משהו רע שקרה השבוע: נכשלתי בבוחן באנגלית :(..אל תגלו להורים שלי
משהו שמצפים לו בשבוע הבא: עוד מבחנים
מאכל השבוע: העוגת גבינה שאמא שלי הכינה :p יאמי
שתיית השבוע: שוקו חם
תמונת השבוע:

fat lip

New member
חחח אוכל השבוע...שתיית השבוע..

רוצים לדעת מה אבא שלי עושה גם? XDDDDD שיר השבוע של GC: כל האלבום הראשון + we believe שיר השבוע לא של GC: אה...כל האלבום הראשון של דה יוזד להקת השבוע: סאם 41 דה יוזד ויוסלס איי די אלבום השבוע: אומייגאד. צ'אק של סאם 41. גיליתי שלאח שלי יש אותו במחשב. חהחהחהח. משהו טוב שקרה השבוע: סילבסטר היה השבוע נכון? 0_0 משהו רע שקרה השבוע: שעתיים שלמותתתתתת!! עמדתי על הרגליים וצילמתי ספר של בני גורן!! [עלק לא חוקי הוא כותב למטה] שמעתי הוא יושב בכלא שהוא גנב תרגילים..טחחחח משהו שמצפים לו בשבוע הבא: סתימה מחר. ||||||||||||||||||||||=. אני שונאת סתימות אי אפשר לאכול כל היום. מאכל השבוע: אה.......שוקולד... שתיית השבוע: מי שרוצה לדעת מה אבא שלי עושה בחיים..שלחו מסר... רק לא בשבת חגים וצום י' בטבת... [הכלב של השכנים שומר] תמונת השבוע: >

A Silent Murder

New member
איי סי יווווווווווווווו.

שיר השבוע של GC: גוסט.
שיר השבוע לא של GC: Mika - Happy Ending (השיר היחיד שלו שאשכרה יפה. מומלץ בחום) Avenged Sevenfold - Dear God Papa Roach - She Loves Me Not Papa Roach - Not Listening Papa Roach - Infest אבל מהלייב דיוידי. Teddy Geiger - These Walls Keegan - Change in My Condition
להקת השבוע: פאפא רוץ'.
אלבום השבוע: אין.
משהו טוב שקרה השבוע: סיליבסטר.
משהו רע שקרה השבוע: הכל חוץ מהסיליבסטר.
משהו שמצפים לו בשבוע הבא: יום שישי.
מאכל השבוע: אין.
שתיית השבוע: רד בול. ואין בזה אלכוהול, מה שמעולה!
תמונת השבוע: ג'קובי מפאפא רוץ'.

PerfectSP

New member
אני אני D: ../images/Emo190.gif

שיר השבוע של GC: נוו השיר הזה!!!ברח לי השםD: שיר השבוע לא של GC: קיס מי,הכאבר של אברילD: להקת השבוע: סימפלD: אלבום השבוע:אממ.. נו פדס נו הלמטס ג'סט בולסD: משהו טוב שקרה השבוע: אממ כיסא חדש ומגניב!!!D: משהו רע שקרה השבוע: האמפי הפסיק לעבוד
אבל חזר!!!D: משהו שמצפים לו בשבוע הבא: אמממ אנערפD: מאכל השבוע: אממ><" שתיית השבוע:
תמונת השבוע: במהירהD:

למעלה