אני בשוק!!!

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif אני בשוק!!!

סיימתי לראות עכשיו את פרק 12 של העונה השניה (כן, אני בפיגור חבל"ז מאחוריכם. מצד שני-אני לא סובלת מההפסקות של אמריקה... חחחחחחחח. אבל הלוואי עלי להגיע לפרקים שלכם. אין לי זמן לראות כלום!! כל היום אני עסוקה, וזה עוד רק כיתה י'!!). כמה דברים: 1. קיבינימט!!! סיד ומייקל היו ככה קרובים להתנשק במסעדה או לעלות לחדר שבעל המסעדה נתן להם (*אהם אהם* והמבין יבין). אבל לא. השליחים של אוריאן היו חייבים להרוס, חייבים... לעזאזל, זה היה מרגיז!!! 2. סצינה אחרונה: סלואן נפגש עם אשתו בפיליפינים. הייתי בהלם!!!!! מאיפה זה הגיע פתאום?! 3. השותף של מייקל (ההוא ששיחק את היהודי ב-"פליסיטי", אנא אערף איך קוראים לו)-איזה מאמייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא זה ששכנע את מייקל להגיד לסידני מה הוא מרגיש כלפיה!! (אבל לא, הוא היה חייב ללכת ככה מסביב ורק להציע לה לצאת למסעדה. כמובן שהוא לא אמר כלום על הרגשות שלו!!). ומסקנה לסיום-אני חושבת שאפשר לעשות סדרה שלמה רק על איך שסידני ומייקל מפספסים הזדמנויות לנשיקות או להגיד אחד לשני איך הם מרגישים. כאילו, אין להם אף פעם צורך להתבטא?! הם לא שמעו אף פעם על שלושת מילות הקסם "איי לאב יו"?!?! חחחחחחחחחחחחח הגזמתי עם האורך!!

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifפרק מצויין.....

אהבתי גם שהם רבו ואז הם דיברו על המבצע ווהן שואל אותה אם הכל ברור ואז היא אומרת לו שאולי הוא יכול להסביר לה שוב כדי להפוך את הדברים ליותר קלים בשבילה......כי בהתחלה הם רבו על זה שהוא לא אמר לה על הבעיות עם אבא שלה והיא התפלאה שהוא יודע ולא סיפר לה
גם אהבתי את הקטע בשדה תעופה ואיך שהיא הסכימה ללכת לאכול איתו ארוחת ערב היה יפה...... לא יודעת למה אבל לי לא כל כך מפריע שהם לא אמרו אחד לשני איי לאב יו, כי הדרך שלהם מאוד מקורית לא רואים את זה בהרבה סדרות וזה חלק מהייחוד של אליאס
חמודים!!

הרמוני

New member
מה זאת אומרת איך קוראים לו?!../images/Emo123.gif

אריק!!!!!! או אייג'נט וויס. איזה חמווווווווווווווד! חולה עליו....

RenanaD

New member
כן, הוא מה זה חמוד!!!

רק בזכותו התחילו לזוז דברים בין סידני למייקל!!!

RenanaD

New member
אוי, כ"כ אהבתי את הסצנה הזאת!!!

(עם הריב) זה היה כ"כ מצחיק!!! ואני לא יודעת, אבל לפעמים קצת נמאס לי מהדרך של אליאס... הם לא יכולים לעשות דברים כמו כולם?! חחחחח

הרמוני

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

ברור שלא אחרת זו הייתה עוד סדרה משעממת+ אבל זו סדרה מעולה!

RenanaD

New member
נראה לך משעממת?!

אין מצב!!!! ג'יי ג'יי בחיים לא יתן לה להיות משעממת!!! ותסכימי איתי שהוא היה עושה ככה גם ב-"דרך הרגילה"...

הרמוני

New member
יש משהו בדברייך...../images/Emo13.gif

הבן-אדם פשוט מוכשר. כולם שם מוכשרים,גם מי שמאחורי הקלעים וגם במיוחד השחקנים. הם פשוט מעולים. אחד אחד!

RenanaD

New member
נכון!

לכן אני חושבת שגם אם הוא היה עושה דברים בדרך הרגילה זה לא היה משעמם!! אז בכוח למנוע את זה מאתנו?! חחחחחחח

למעלה