אני היחידה שמאוכזבת?

גרטה1

New member
../images/Emo58.gifאני היחידה שמאוכזבת?

עד פרק 18 (לא כולל) נורא נורא נהנתי מהסדרה. טד כזה מקסים שפשוט קל להתאהב בו עם כל התום שלו. ושאר החברה' מצחיקים לאללה. עד שטד פגש את ויקטוריה גם אני רציתי, כמו רבים, שלמרות שאנו יודעים שרובין לא האמא אולי משהו ישתנה. אבל אז הגיעה ויקטוריה והיא כזו מדהימה! היא כ"כ מתאימה לטד ואוהבת אותו באמת, לא כמו רובין שנזכרת בטד בגלל שהוא עם מישהי אחרת! בקיצור זה היה מאד מציאותי ונוגע ללב - שרובין גילתה שהיא אוהבת את טד אבל הוא המשיך הלאה. ואז הגיע פרק 18 שלכאורה טד עדיין מאוהב ברובין ואז יוצא שהוא לא באמת המשיך הלאה והוא שיקר לויקטוריה! זה היה ממש מבאס כי עד עכשיו טד היה דמות אמינה בעיני והסדרה היתה מציאותית ועכשיו לא! מה עוד שקראתי ראיון עם המפיקים והם אמרו שהם לא רצו שזה יהיה כמו רייצ'ל ורוס בחברים שכל הזמן ישאלו אם הם יהיו יחד, ולכן אמרו מההתחלה שרובין היא לא האמא. הם עוד אמרו שחבל שה לא יוכלו להשתמש בכימיה הנפלאה בין השחקנים שמשחקים את טד ורובין כדי להראות אותם כזוג נשוי (מה שמוביל לשאלה האם נזכה לדעת מי האמא בסוף העונה הזו ואז הסדרה תתמקד בחיי הנישואים, או שנגלה רק שהסדרה תסתיים סופית?) והם רמזו שייתכן משהו בין רובין לבארני. אז אני לא מבינה אם באמת הם לא רוצים שיחשבו שרובין היא "האחת" למה הם הרסו את הסיפור עם ויקטוריה ושוב עכשיו ההתמקדות היא טד ורובין? נראה לכם שהם התחרטו ובסוף היא כן האמא? (ואז זה כן כמו רייצ'ל ורוס?) בקיצור-אני מאוכזבת! מקווה שיתברר שויקטוריה היא האמא, אבל אין כ"כ סיכוי....

fifaclub

New member
לפי דעתי..

נגלה מי האמא עוד מלאאאא זמן בטח בעונה השלישית, למה אני חושב ככה? - מי מספר את הסיפור? טד. למי הוא מספר את הסיפור? לילדים שלו.. אז כשהוא אומר רובין והם יודעים שזה לא השם של אמא שלהם אז ברור שזו לא האמא!! כשיגלו לנו מי האמא לא יגידו את השם שלה עד הסוף.

Charmed Gal

New member
לפי דעתי...../images/Emo58.gif

רובין לא האמא, אין מצב. הם לא יסתרו את עצמם בצורה כזו. ויקטוריה גם לא האמא מאותה סיבה, הם לא יסגירו את זה כל כך מהר. לדעתי עד סוף הסידרה לא תהיה לטד מישהי קבועה שתהיה האמא. נשים תבאנה ותלכנה ואנחנו לא נדע מי האמא. אם הסידרה תחיה חיים ארוכים ממש, אולי אפילו באיזשהו שלב טד ורובין יתחתנו ואז יתגרשו? מישהו אמר שזה לא אפשרי? או אולי יתארסו ובסוף החתונה תתבטל? אולי ביום החתונה? אולי בסוף האמא תהיה אחותה של רובין שהוא יפגוש ביום החתונה המבוטל עם רובין? סתם לדוגמא. אנחנו לא נדע עד הסוף. לדעתי הכותבים לא יודעים. זה הכל עובד לפי רייטינג ומספר העונות שהם יקבלו. ברגע שהם ידעו שהסידרה מסתיימת יציגו לנו את האם, עד אז - לא. אבל זו דעתי.

גרטה1

New member
לפי התסריטאים/מפיקים

הם כבר כתבו את הפרק האחרון של הסדרה. הם גם כתבו שחבל שהם לא יוכלו להראות את טד ורובין כזוג נשוי (הכוונה בחיי הנישואים, לא רק לפרק אחד)אז זה לא אומר שהם מתכוונים להראות למי הוא כן נשוי? שאלה נוספת-באיזה שנה זה העתיד? אם זה 2030 זה אומר שזה 25 שנה מה"עבר". הבת נראית בת 16 ככה שהם כנראה בונים על 10 עונות בהם הוא עוד לא יפגוש את האמא-למישהו יש רעיון?

רובין לא האמא, בגלל...

שבסוף הפרק הראשון שהיא הופיעה (2 או 3 נראה לי..), טד אמר "וכך הכרתי את דודה שלכם, רובין." וד"א, אני חדשה פה

fifaclub

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

צריך להחיות את הפורום הזה מגיע לסדרה המדהימה הזאת פורום נורמלי מפוצץ אנשים. וצודקת רובין לא האמא.. אבל בארני הוא פשוט.... פשוט........ LEGENDARY !!
!!
!!

למעלה