אני המומה

the pretty lady

New member
../images/Emo58.gifאני המומה../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

ראיתי עכשיו את הפרק האחרון של עונה שנייה!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו אני מבינה למה ראיתי פה פעם הודעה שכתוב בה שנתיים חסרות ושוהן נשוי!!!!! אני כולי המומה!!!! איזה פרק יפה!!!! איזה חתיך וויל נראה בשני הפרקים האחרונים!!!! איזה יפה סצנת המכות עם פראןכלומר אליסון... מה נסגר עם אמא שלה???? (אל תענו לי באמת אני סתם מהרהת) איזה פרק!!!!!!!!!!!! אני המומה אז הייתי חייבת לשתף אותכם
: סתם לב שבפרקי סיום יש לוויל פתאום תפקיד יותר חשוב? אני מאוכזבת אבל רק מדבר אחד--- שלא אמרו מתי סלואן גילה שסידני ואבא שלה בוגדים. זהו אני נשארת עם השוק שלי
:
:
:
:
:
:

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif.......

סלואן גילה בעצם כשהוא פגש את סארק באמבנולנס, שם סארק בעצם הגיש לו הצעה מאירנה לשתף פעולה שלושתם ביחד....הרי היה לסיד את הפחד הזה שסארק יגלה לסלואן על זה שהיא ניסתה להרוג אותו פעם וזה יחשוף אותה.... זוכרת את הקטע שסיד&ווהן איימו על סלואן שיסגיר את עצמו בבנק הזה ואז הוא אמר לה "אז זה האיש שבשבילו היית מוכנה להרוג אותי..." כלומר ווהן, כי הקטע עם האמבולנס היה רק בשביל להציל את ווהן מהמחלה הזאת.... זה אחד הסימנים שהראו שסלואן ידע כבר אז (פרק 207)
וכן בהחלט פרק עננננננק הפרק האחרון ופרק שוק לחלוטין....

the pretty lady

New member
ככה גם חשבתי....../images/Emo58.gif

אבל לא הייתי בטוחה --- תודה לך
ו.... אני עדין בשוק! אני מקווה שכשאני יסיים לראות את העונה השלישית אז תתחיל כבר העונה הרביעית (יש לה כבר תאריך מתוכנן?) כי אני לא חושבת שאני מסוגלת לעמוד בשוק שהם מביאים כל סוף עונה חבל רק שראיתי פה בטעות הודעות שעשו לי קצת ספולייר..... אבל זה לא כל כך קילקל לי כי לא ידעתי איך הדברים יהיו בדיוק ומתי ולמה....

Wiccan Scorned

New member
אוי פרקים מדהימים!!!!../images/Emo58.gif

באמת, שתי הפרקים האחרונים שווים ביותר!!! והקליף האנגר...וואו (אוף.. למה גם תסיום הזה הרסתי לעצמי..
) אניווי, הקרב אכן מדהים ובכלל כל העונה גדולה... אוף אני מחכה שיצא כבר בDVD לעשות מרתון...

למעלה