אני כבר לא יכול יותר

אלעד27

New member
../images/Emo58.gif אני כבר לא יכול יותר

נמאס לי. אני בפרק 3X11, ואני כל הזמן מחפש רמזים על מה שקרה עם אירינה. מאז שהיא קפצה והתחילה לירות כמו מטומטמת. הבנתי שהיא לא תחזור, אבל לא יכולים להגיד מה קורה? איפה היא? למה היא קפצה? למה היא ריססה ת'חלונות? גם אם זה בפרקים הבאים - תגידו לי... תודה.

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif אתה מדבר על איך שהיא ברחה

בעונה 2 (נראה לי, אני כבר לא זוכרת)?! אוקי, אז ככה: היא קפצה כדי שסידני לא תתפוס אותה. היא ירתה בחלונות כדי שהם יתנפצו, וכשהם התנפצו היא זרקה חבל לתוך אחד מהם, החבל נקשר לאיזשהו חפץ בחדר, היא נתלתה על החבל, נכנסה לחדר ומשם נמלטה מהבניין. קפיש?! ועכשיו אני אספר לך משהו על המשך עונה 3, אז אם אתה לא רוצה לדעת ספוילר אל תקרא:
אירינה לא תחזור בעונה 3. גם לא בעונה 4. ויכול להיות שלא בכלל. לכן אין סיבה לפתח ציפיות מיותרות, אין מה להתרגש שהיא חוזרת בקרוב. נכון באסה?!?

RenanaD

New member
../images/Emo58.gif

מסתובבת לה בעולם ולא טורחת לעדכן אותנו איפה... חחחחחחח סתם, אני לא יודעת. אני עכשיו בפרק 6 ועד עכשיו לא אמרו עליה כלום, אז זה מה שאני מניחה.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifלא יודעים ....

איפה היא נמצאת, לפי העונה השלישית היא בסדר פשוט נמצאת איפשהו בעולם בלי שאף אחד יידע.....JJ מנסה לשכנע את לנה אולין לחזור לסידרה אבל ללא הצלחה, כנראה שהיא לא תחזור ויצטרכו להתסדר בלעדיה

למעלה