אני עכשיו מסיים לראות את העונה ה8

hennir

New member
../images/Emo58.gif אני עכשיו מסיים לראות את העונה ה8

ואיך לעזאזל רנה לא עלתה לפיינל 2?? היא בכלל הייתה צריכה לזכות בעונה הזו!! מה זה היה כל החרטה הזאת על זה שהיא נראית יותר מבוגרת ממה שהיא באמת? הכל היה בולשיט לדעתי זו ממש אכזבה שנטשה לפיינל במקום רנה. למה הם תמיד עושים את זה? מאכזבים ברגע האחרון? כדי להעלות רייטינג?

Manga136

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

רנה
נטשה היא פשוט דג

efif1212

New member
אהבתי את ההגדרה../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

דג זו בהחלט הגדרה נאותה לנטשה עם השפתיים האלה
היא הייתה בסדר והכל, אבל יפה היא לא...

efif1212

New member
היא באמת ניראת ככה ../images/Emo58.gif

אהבתי את רנה, הרבה יותר מאשר את נטשה, אבל רנה באמת ניראת מבוגרת. תסתכל/י על הקאבר גירל שלה, היא ניראת שם מבוגרת (הכל יחסי,כמובן.) אבל בכל מקרה, נטשה או רנה, ג'זלין הייתה צריכה לזכות, היא מלכה.

Manga136

New member
כל כך מסכים../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

נטשה היא ממש ממש ממש מכוערת לדעתי (למרות שהיא דיי פוטוגנית), וכמו שמונטי אמר כשהעונה שודרה, ניתן היה להעלים את הקמט של רנה בפוטושופ.
נטשה כ"כ כ"כ כ"כ הייתה צריכה לעוף, וכמה שאני אוהב את ג'זלין
, רנה הייתה צריכה לזכות. פשוט בושה לתוכנית.

../images/Emo58.gifטענה לא כ"כ נכונה.

אל תשכח ש- ANTM, עם כל הכבוד ל"תרומה שלה לתעשיית האופנה האמריקאית" כמו שהם תמיד טורחים להגדיר את זה, זה בראש ובראשונה תוכנית בידור, תוכנית של רייטינג ותוכנית עממית - שכל העם צופה בה. נכון עד לעונה ההיא, מעולם לא זכתה לטינית בתחרות, או שלא היה ייצוג חזק ללטינים, שהם אחת האוכלוסיות הכי גדולות שיש באמריקה, וזה מתבקש, בתוכנית מסוג ANTM. אני מתערבת אתכם שבהמשך גם תהיה עוד זוכה כהת עור, כדי לצמצם את הפער וגם זוכה אסיאתית שמהווה גם כן מגזר מאוד רחב בארה"ב.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif אכן מסכים ../images/Emo58.gif

נטשה לטעמי ממש ממש יפה,באודישנים כ"כ התפעלתי מהיופי שלה,אבל אחרי המייק-אובר פשוט ירד לי ממנה לגמרי. רנה היא אחת הבחורות הכי יפות ומדהימות שהייתה אי פעם בטופ"מ.

Fashion Slut

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gifלדעתי..

רנה היא מדהימה, אבל התמונת קוורא גירל שלה הייתה ממש ממש גרועה
בכל מקרה אני יותר אוהבת את נטשה

למעלה