אפרנטיס 701

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מחובבי הסדרה (להפך - אני אפילו חושב שבערך מעונה 3 הפורמט הזה נהיה משעמם, מאוס והכל בראשותו של הנפוח מכולם - הטראמפ). החלטתי לנסות לראות את הגרסאת סלבריטאים כי היה נראה לי מעניין לראות את טיטו אורטיז וג'ין סימונס, וגם את סטיבן בולדווין המשוגע (שעשה חיל בשתי עונות הסלבריטי חפרפרת עם הצמוד שלו קורבין). בסך הכל היו צחוקים - בעיקר בזכות סימונס. הריקבון אבל ממשיך להידבק בסדרה מאחר ואומרוסה היא חביבתו של טראמפ ועד שהיא לא תחרב את קבוצת הנשים לגמרי הוא לא יעז לפטר אותה. כבר בעונות המוקדמות לביצועים במשימות ולהחלטות של ה-PM אין יותר מדי משמעות ובסופו של דבר הטראמפ מפטר את מי שבא לו לפטר לפי גחמה אישית ועל מי הוא נדלק ועל מי הוא פחות. התכנית הזו בתור ריאליטי תחרותי איבדה את הלגיטימיות בעיני - מילא אם היה פאנל שופטים כמו נגיד באיידול/ראנוויי וכד' בהם כמה אנשים משפיעים בסופו של דבר על הצלחתו של מתמודד - כאן יש לנו דונאלדטטורה של איש אחד וזה מוציא את כל העוקץ מתכנית שאמורה להיות תחרות אמיתית. בשביל מופע קומי הגרסאת סלבריטי הזו נותנת רגעים נחמדים ואני אמשיך לעקוב.

maya567

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

די מסכימה איתך בהכל. ג'ין סימנס עושה את התוכנית בינתיים, ולפי הפרומו - הוא גם מספק את הסחורה בשבוע הבא. אומרוסה מעצבנת לאללה, וכמו שהבריטי הצנון אמר - מי תכלס מכיר אותה? אה, והיו צריכים לקרוא לזה The D listers Apprentice (הרי אף אחד מהם לא באמת סלב... ג'נה ג'יימסון היתה הסלב היחיד בכל הפרק הזה).

Boran

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

כל מילה בסלע אני באמת לא מבין - יש את השפנפנת פלייבוי, שאומרוסה בתור פ.מ אומרת לה לא להשתמש במה שיש לה כי הן "מנסות למכור את הנקניקיות, ולא את הסלבריטיות", וטראמפ מפטר את השפנפנה כי היא לא השתמשה במה שיש לה, במקום את אומרוסה שבתור פ"מ אמרה לה לא להשתמש בזה. טראמפ פשוט לא רצה להודות שהוא טעה בזה שהוא התעקש להביא את אומרוסה חזרה.

Boran

New member
ולדעתי ../images/Emo58.gif

לשפנפנה היה הרבה יותר מה לתרום בהמשך (כשלא קושרים לה את הידיים) מאשר לאומרוסה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

יותר מגוחך מזה שטראמפ הציג את זה כאילו הוא פיטר אותה כי היא לא הרימה טלפון ליו הפנר שיעזור בתרומה. חוץ מסימנס אצל הגברים אף אחד לא התקשר למקורבים שיתרמו, ובכלל זה הופך את כל המשחק הזה למי יש חברים יותר עשירים. אני בעד היכולת להשתמש במעמד שלהם כסלבריטאים כמו שהגברים ניסו לעשות עם לואיס וטיטו אורטיז, או עם הגעתה של ג'נה ג'יימסון בתור גימיק שיכול למשוך יותר קונים. סתם להביא תורמים עשירים זה כבר מגוחך כי כמו שאמרתי זה בכלל מוציא את העוקץ ממה טיבה של המשימה כי בסופו של יום זה יסתכם בלמי יש קשרים לאנשים יותר עשירים.

Boran

New member
כמו שאמרת:

אני אראה את התכנית הזו רק בגלל שהיא מצחיקה

willo

New member
../images/Emo58.gif

תמיד לראות אנשים שחושבים שהם מישהו מוכרים נקניקיות ברחוב זה מצחיק. אני נהנתי מהפרק (ובייחוד כשאין משהו אחר בגלל שבית תסריטאים), המודחת הייתה אנמית, ומהפתיח היה ברור שאומרוסה תשאר. גלגולי העיניים של כולם כשזה קשור לצדקה היו גדולים.

בוביץ

New member
אפרנטיס 701../images/Emo58.gif

סביר. דווקא שמעתיי שהיו אמורים להיות עוד כמה סלבריטאים אבל נראה שבסוף סתם שמועת שווא. נחמד חבל שזה הולך להיות למי יש יותר קשרים וכל זה... דווקא אני לא נגד שובה של אומרוסה. אכן טראמפ פיטר את המודחת על סיבה מפגרת ביותר בינתיים זה נחמד מקווה אבל שזה ישתפר לא ידעתי שהקבוצה השנייה יכולה לראות את הבורדרום ושהבורדרום הוא ישר אחרי קריאת התוצאות(כנראה שינויים מעונה 5 ו6 שלא ראיתי)

למעלה