בהודעה המשורשרת

Charmed Gal

New member
היי אני חדש...

היי אני גל כתבתי כבר הודעה אחת אבל זאת הודעת ההצטרפות שלי... אז ראיתי את כל עונה 3 4 ו-5 ראיתי גם חלק מעונה 2 ואולי גם מראשונה... יש לי כמה שאלות: 1. כבר היה הפרק שבו סיזר חוזר? אני מקווה שלא... 2. מתוכננים שידורים חוזרים של העונה ה-5 ו-6? 3. זה בעצם בבקשה אתם יכולים לשים פה אתרי זינה? ודרך אגב חוץ מזינה וגבראיל הדמויות האהובות עלי זה אמריס(חמודה וקשוחה),אפרודיטה(מצחיקה כל כך! לפחות אותי),קליסטו(מדהימה!) וארס(הוא מגניב כזה). זהו אני חושב! וגם ראיתי את הפרק האחרון...

Charmed Gal

New member
דרך אגב...

למישהו יש תמונה שבה אני אוכל לראות את כל כל כל החצאית הזאת של גבריאל? ותדייקו בחצאית שלא תשימו לי בטעות אחת אחרת! זה חשוב! תודה מראש!

vampire1

New member
../images/Emo58.gif תשובה

הפרק עוד לא שודר, הוא ישודר עוד השבוע אם אני לא טועה.

shiRan WP

New member
לא מצאתי אצלי תמונה אבל

הנה אתר טוב http://www.ausxip.com/index2 אני מקווה שתמצא פה ביי

faith2

New member
הפרק שודר כבר....זה משבוע שעבר

שזינה וגבי רוצות להפוך את ארס לאיכר

עוד מעט זה נגמר...

הי אני חדשה פה בפורום וכבר זמן מה אני קוראת ורואה את התגובות שלכם על כל פרק. למרות שאתם חלוקים ביניכם על דברים רבים הדבר החשוב והאהוב ביותר מבחינתכם היא הסידרה עצמה, לא?. אני מקווה שכן.. אני, כמוכם, צופה בזינה כבר הרבה זמן ואפשר לומר שאני די מעריצה קבועה של זינה וגבריאל. הסידרה מההתחלה שלה תמיד ריתקה ועניינה אותי למרות שהיו גם כמה פרקים ממש לא לעניין, סה"כ היא סידרה ממש מעולה! מה שחבל הוא שעכשיו היא הולכת להיגמר לתמיד.. ראיתי כבר את כל הפרקים בערוץ 18 ועכשיו אני צופה בהם פעם נוספות בערוץ 10 משום שיחד עם התרגום זה יותר מובן. בכל פרק שעובר לו אני יודעת כי זה מתקרב יותר למועד בו הסידרה תיגמר וזינה תמות וגבריאל תישאר לבד לעולם.. הסיום ממש לא היה כפי שדמיינתי שהסידרה תגמר... רציתי סוף שמח יותר שבו זינה וגבריאל ימשיכו ללנוד יחד לעולם ולא איזה סיום מפגר שאחד מהתסריטאים החליט לעשות משום שזה עלה לו לראש... אני מקווה שאולי איזהשהוא ערוץ יתחיל לשדר מההתחלה את הסידרה כדי שנוכל להיזכר.. בנתיים נשארו לנו עוד כמה פרקים לראות וזה הכול.

*זינה*

New member
../images/Emo58.gifבהודעה מעליי ל - FIN

כאילו שאף אחד פה באמת לא יודע... תודה לכל אלו שלא שמים אזהרות!!!

מרויליה

New member
כן ממש עצוב...

שהסידרה נגמרת אבל מצד שני לא הייתי מעוניינת שהיא תמשך. זאת הסידרה שאני הכי אוהבת ובכל זאת הגיעה הזמן שאף היא תגמר. השיא של הסידרה כבר עבר, ולמרות שהפרקים עדיין מעניינים, ואני נהנת לצפות בהם, האיכות יורדת ואם הסידרה תמשך היא לא תהיה תמיד סידרה כה מוצלחת כמו עכשיו, אז חבל לגרור וכדי לזכור את הסידרה הזאת עם זכרונות של סידרה מוצלחת ולא סידרה שהסתיימה לא טוב. battle on!

למעלה