ביביאוזי 100, גמר 2007

De fire

New member
../images/Emo58.gif ביביאוזי 100, גמר 2007

וואו, זה היה ארוך! למרות שזה היה שעתיים וחצי רוב הדברים שהראו לא היו מרוחים או מעצבנים וסה"כ כל הכבוד להם על זה. הייתי מוותר בשמחה על המפגש המחודש עם חלק מההאוסמייטס כי היו המון שלא היה לי אכפת מהם בכלל, אבל אני מניח שזה חייב להיות חלק מהגמר. ה"מחזה" היה די מצחיק, עשוי בצורה הרבה יותר מוצלחת ממה שציפיתי, וישראל לא הוזכרה במבזק החדשות- אני מניח שזה דבר די חיובי. ברמת העיקרון אי אפשר ממש להאשים אותם במשיכת הזמן בגלל הבעיה בקולות כי זה שידור חי אחרי הכל, אבל מצד שני תוכניות ריאליטי בארה"ב מתמודדות עם מליוני קולות במרווח של יממה ופה היו כמה מאות אלפים, יכול להיות שרמת המוכנות שלהם לא היתה גבוהה מספיק. חוצמזה זה לא ממוחשב לחלוטין? לגבי הזוכה, שוב, הייתי מעדיף את זאק אבל אין ספק שלאלישיה סופר מגיע, וממש לא מפריע לי שהיא לקחה, שניהם שולטים. בשנה הבאה אני מקווה שההאוסמייטס בכלליות יהיו מוצלחים יותר, וגם אם לא שצוות ההפקה ידע מה לעשות (רמז- זה לא לשלוח את השופט של איידול לתוך הבית). בסה"כ למרות שאהבתי את העונה הקודמת יותר, בכל זאת הצלחתי להשאב לתוך אוזי ביבי יותר מאשר לבריטי אז אני מניח שכן יש משהו שעובד בפורמט הזה, אבל אין ספק שצריך לעשות שינויים, כי העונה המהפכנית שהובטחה בפרומואים שלפני ההתחלה לא ממש הגיעה.

De fire

New member
../images/Emo58.gif תוספת קטנה

מסתבר שבגלל ההפרש הקטן (500 קולות) נדרשה ספירה ידנית שהם לא ציפו לה, ומייק גולדמן אמר שהטעות היתה בזה שהם הראו את הגרפים עם הפרצופים בשלב מוקדם מדי בתוכנית מה שגרם לעומס כבד מדי על המחשבים שלהם. ואיך אפשר בלי אחד הרגעים הכי מספקים לצפיה בגמר ותודה לבודי- זה כ"כ הגיע לה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

גרטל היא כבר לא המנחה המושלמת כמו שהיא הייתה פעם, אבל איזה בלאגן כולם עשו לה.. הייתי מתחרפן אם בקושי היו נותנים לי להנחות את התוכנית ועוד בסוף היו זורקים עלי איזה משהו על הראש. יאללה ביבי, תתבע לבודי את הצורה !

De fire

New member
../images/Emo58.gif

השמועות גורסות שהיא התחרפנה אחרי הגמר, בכתה ואיימה לא לחזור בשנה הבאה. קשה לי להאמין שזה יקרה, אחרי ולמרות הכל היא עדיין הפנים של אוזי ביג בראדר. ונכון שהשנה היא הרשתה לרגשות האישיים שלה לצאת החוצה קצת יותר מדי עדיין ג'ולי ודאבינה אוכלות את האבק שלה. ככה שאם לא ימצאו מחליף\ה ממש ממש ראויים עדיף שהיא תשאר גם שנה הבאה. אה, ושיהרסו ויבנו את הבית מחדש. בחיאת, הגיע הזמן לשנות קצת.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif + עונה 6

בהחלט ארוך. דווקא לדעתי הגמר היה רחוק מלהיות מוצלח. המחזה היה די אינפנטילי ומצחיק רק לרגעים קצרים (ופנטומימה זה לא אומר שבכלל לא מדברים ?) והיה חסר לי משהו מיוחד כדי לעשות את הגמר לבאמת מיוחד. לדעתי גם העונה הזו הייתה הרבה יותר מוצלחת מקודמתה. אפילו שבעונה קודמת היו פרקי אדולטס אונלי בתחילתה כדי לתרום ולהביא את הרגעים היותר עסיסיים, העונה הזו הצליחה להיות מעניינת וכיפית גם בלי. מה שאחראי בלעדית להצלחה של העונה הזו הם האינטרודרס - כולם (מלבד ניק שאי אפשר לקרוא לו אינטרודר ממש) היו האוסמייטס מצויינים (אפילו דמי הוסיפה הרבה לבית), ומי שהצטיינו היו מישל וזאק,ושגם לורה שלדעתי הייתה מרתקת לצפייה. אין ספק שהמתכונת האוסטרלית פשוט עובדת. הכל ארוז בצורה מושלמת גם בלי טוויסטים מטורפים. הם בדרך כלל עושים משהו מיוחד שאמור להחזיק לשבועיים-שלושה הראשונים לכל היותר (כל עונה והטוויסט הראשוני שלה) ואז כאשר נשאבים פנימה בעזרת אותו טוויסט שנותן עניין עוד לפני שמכירים את האנשים, כבר אי אפשר להפסיק ואתה עמוק בפנים ברכבת הרים המטורפת הזו. אני לא חושב שהפורמט צריך שינויים ולא צריך משהו מהפכני כדי לעבור שלושה וחצי חודשים כיפיים עם ביג בראדר. לגבי קייל השופט של אוסטרליאן איידול - אני ציפיתי שהכניסה שלו לבית תהיה מוצלחת. הוא טיפוס מיוחד והשופט שאני הכי אוהב לראות מכל שופטי איידול שיצא לי לראות. אלישיה וזאק שניהם ראויים מאוד לזכות בעונה הזו, ועכשיו שאני חושב על זה עם כל התלונות על טראוויס ואיך הוא לא מסוגל לדבר, דווקא בפיינל 4 בכל הראיונות איתו הוא הציג יכולות וורבאליות סבירות ביותר והוא בטח יותר מעניין מהזוכה של עונה שעברה. לא להאמין שזה נגמר. 129 תכניות (דייליז,נומז,ספיישלים,אוויקשנז ופנ"ל). מעל 97 שעות של צפייה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אשכרה ישבת וספרת כמה תוכניות וכמה שעות צפינו?
97 שעות זה המון. לפחות, בשונה מהעונה הקודמת, אפשר להגיד שהיה שווה את זה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
היוש

כל התכניות נמצאות עדיין ברשותי ככה שרק צריך לראות כמה קבצים יש בתיקיה. ואם אתה שם את כולם בפלייליסט בווינאמפ הוא כבר לבד יגיד לך כמה זמן הכל ביחד. אני רק לחצתי על כמה כפתורים.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אחלה פינאלה, אם עושים FF על הקטעים שנמרחו בגלל הספירה החוזרת. אלישה זוכה ראויה מאוד, ולמרות שלא היה אכפת לי מי יזכה, הייתי במתח דווקא בגלל שההצבעה הייתה כל כך צמודה. למה עושים גם הצבעה להעיף וגם הצבעה להשאיר בפינאלה? זה אותו דבר. עדיף לעשות הצבעה אחת ToWin וזהו. בסה"כ עונה מצוינת, בעיקר מהאמצע והלאה.. התחילה חלש והמריאה. הסוף היה מצוין. במיוחד המהפך בסוף כשג'ואל, בילי וטראוויס עפו והשאירו את "המפתיעים" אחרונים. התגעגעתי לאמה.

verdax

New member
../images/Emo58.gif גמר + קצת עונה 6

ארוך, ארוך מידי. 100 פרקי דיילי + FNLs + נומס + אוויקשנס, זה על גבול הבלתי נסבל. ואני עוד חסכתי לעצמי את כל פרקי ה- uplate עם מייק גולדמן. אני פחות נהנתי מהעונה הזאת בהשוואה לעונה הקודמת. בעיקר בגלל שביג בראדר (עצמו) העונה היה הרבה פחות נוקשה. מה שאהבתי בביבי האוסטרלי בהשוואה לביבי האמריקאי הוא שיש נוכחות אמיתי של ביג בראדר שצופה ומעניש, עם טון קול מאיים והשלכות לאי קיום הוראותיו. חוץ מזה ביטלו את אדולטס אונלי שהוסיפו המון לביבי האוסטרלי, לאו דווקא מהפאן הפורנוגרפי, יותר מהכיוון של שיחות מעניינות יותר מהשטויות הרגילות ששומעים לאורך העונה. אם בביבי האמריקאי הפורמט הוא פורמט מנצח והליהוק הוא מישני, אז לדעתי בביבי האוסטרלי הליהוק לעונה הוא הגורם הכי קריטי לעונה מוצלחת. מפחיד לחשוב איך היתה נראית עונה 6 שנה שעברה אם קמילה לא היתה חלק מהעונה, בטוח היה פחות מעניין. ובעונה 6 גם היו אינטרודרס טובים, רק שהעיפו אותם מהר מידי, חוץ מרוב שנשאר זמן רב יחסית והיה האינטרודר הכי מעניין בעונה 6. העונה הנוכחית היתה מוצלחת בעיקר בזכות 2 הואסמייטס, אמה בחצי הראשון של העונה וזאק במחצית השניה של העונה. אלישיה התעוררה לחיים רק בחצי השני של העונה אחרי שאמה עפה, ואם בילי לא היה בבית, כנראה היתה זוכה להרבה פחות זמן מסך. הייתי מעדיף לראות את זאק זוכה, כאינטרודר הראשון לזכות. בעניין קייל, השופט של אוזי-איידול, זה היה הפרק שצחקתי בו הכי הרבה העונה, הריב שלו עם ביג בראדר היה הדבר הכי מצחיק בעונה הזאת. לא משנה שאח"כ הוא יצא אדיוט עם ה"מיגרנות" (לא יודע אם זה היה באמת) שלו והעלמותו עוד באותו הפרק. לגבי גרטל, לא יודע למה כולם שונאים אותה, אחרי הסיפור עם מייקל מעונה 6 חיכו למעידות נוספות שלה העונה והיתה הרבה ביקורת על הראיונות עם ג'יימי. מה הם מעדיפים, צ'ן-בוט?

De fire

New member
../images/Emo58.gif

אני לא חושב שמישהו טורח לראות אפלייט. חוצמזה שגולדמן די בלתי נסבל. לגבי הכמות של הפרקים, נכון שזה כמות די מטורפת, אבל זה דיילי אחד ביום (מינוס שבת), של 20 דקות, ככה שבחישוב כללי כל הדייליז שווים ל-3 הפרקים השבועיים של ביבי יו אס. 20 דקות ביום זה באמת לא כ"כ הרבה. תוסיפו אביקשן ונומז (שאפשר חופשי להריץ חצי מהתוכנית כי מסכמים דברים שקרו במהלך השבוע או סתם מברברים), וזה הופך להרבה פחות אינטנסיבי. זה קשה להשלים, אבל אם רואים בצורה שוטפת זה באמת לא כזה נורא. כרגע יש דיבורים שאולי בכל זאת יחזירו את אדולטס שנה הבאה, ביחוד שראש הממשלה שנטפל לכל פיפס של ביבי כבר לא שם יותר, אבל כרגע נראה שיותר עסוקים שם בלעשות רוח מהבעיות בהצבעה במהלך הגמר וכל הפיאסקו הזה שהלך שם מאשר לדבר על תוכניות לשנה הבאה. אני מסכים ב-100 אחוז שמה שבונה או הורס את ביבי זה ההאוסמייטס, רק שהאוסטרלים יפסיקו להעיף את כל האנשים המעניינים על ההתחלה! כל עונה יש ג'ואלים וטראוויסים שמגיעים ככה רחוק רק כי הם כ"כ בלאדי משעממים ותפלים.

למעלה